Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
η πολυθρονα που ποζαρεις,ποιο πρακτικη...![]()
Καλησπέρα αγάπη.
η πολυθρονα που ποζαρεις,ποιο πρακτικη...![]()
Απο τον καναπε εχει ωραια θεα.
Να πω λίγα λόγια μετά την συνάντηση μου με την Τζένη στα Χανιά. Γλυκιά, με όρεξη να σε κάνει να περάσεις καλά και πεντακάθαρη. φοβερή πίπα, αλλάξαμε αρκετές στάσεις μέχρι που φτάσαμε στο κυρίως πιάτο. κώλος στενός που δεν άντεξα πολύ και τελείωσα εκεί. δευτερος γύρος προσπάθησε η τζένη αλλά δεν έγινε λόγο κούρασης από μέρους μου. πολύ καλή στο σόσιαλ. πιστεύω αξίζει τουλάχιστον μία δοκιμή γιατί κοπέλες σαν την Τζένη δεν έρχονται συχνά στα μέρη μας. Τζένη ελπίζω να σε ξανα δούμε σύντομα από τα μέρη μας και να ακολουθήσουν και άλλες κοπέλες το παράδειγμα σου και να επισκεφθούν και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Συμφωνώ.Να πω λίγα λόγια μετά την συνάντηση μου με την Τζένη στα Χανιά. Γλυκιά, με όρεξη να σε κάνει να περάσεις καλά και πεντακάθαρη. φοβερή πίπα, αλλάξαμε αρκετές στάσεις μέχρι που φτάσαμε στο κυρίως πιάτο. κώλος στενός που δεν άντεξα πολύ και τελείωσα εκεί. δευτερος γύρος προσπάθησε η τζένη αλλά δεν έγινε λόγο κούρασης από μέρους μου. πολύ καλή στο σόσιαλ. πιστεύω αξίζει τουλάχιστον μία δοκιμή γιατί κοπέλες σαν την Τζένη δεν έρχονται συχνά στα μέρη μας. Τζένη ελπίζω να σε ξανα δούμε σύντομα από τα μέρη μας και να ακολουθήσουν και άλλες κοπέλες το παράδειγμα σου και να επισκεφθούν και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Τζενακι ποτε γυριζεις Αθηνα ??
Καληνύχτες καυλες μου.
Καλημερα συγκλονιστικο κοριτσι, καλη εβδομαδα
καλημέρα κουκλάρα!!!Καλημέρα μωράκια μου καλή εβδομάδα να έχουμε.
καλημέρα κουκλάρα!!!
Είσαι ο παράδεισος!!!!

Αντε Τζενακι κωλο κωλο να φευγουμε απο τη Κρητη,περιμενουν κι αλλοι στη σειρα.