Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλησπέρα αστέρι μου, τι κάνεις?
τζενη καλημέραΚαλησπέρα αστέρι μου, τι κάνεις?
θα σε παρακαλέσω πολύ στην αρχή
αυτη η λεξη ΑΣΤΕΡΙ οπως το ΒΥΖΑΡΑ ΚΩΛΑΡΑ ειναι κατοχυρωμένα

εχει και πνευματικα δικαιωματα τυπε? :Sτζενη καλημέραθα σε παρακαλέσω πολύ στην αρχή
μετα θα γινω έξαλλος
![]()
![]()
![]()
![]()
εννοείται τέτοιες ερωτήσεις δεν της κανουν εχει πάρει Rεχει και πνευματικα δικαιωματα τυπε? :S

καλο ειναι τοτε να προσεχουμε μην πληρωσουμε κανα προστιμο στον τυπο :Sεννοείται τέτοιες ερωτήσεις δεν της κανουν εχει πάρει R![]()
![]()
εγω για αυτο ενημερωσα και την τζενη ;) που να τραβιεται η κοπελα μετα στα δικαστηρια και στα καφε πληρώνοντας frento espressoκαλο ειναι τοτε να προσεχουμε μην πληρωσουμε κανα προστιμο στον τυπο :S

ευτηχως τυπε που δεν ζηταει και δανεικα :Sεγω για αυτο ενημερωσα και την τζενη ;) που να τραβιεται η κοπελα μετα στα δικαστηρια και στα καφε πληρώνοντας frento espresso![]()
![]()
μην ακους τέτοια πραγματα :- παντως ολα αυτά ειναι ανακρίβειες συκοφαντίες τον εχθρών τουευτηχως τυπε που δεν ζηταει και δανεικα :S
κριμα τοτε για τον σπανιο αυτον τυπομην ακους τέτοια πραγματα :- παντως ολα αυτά ειναι ανακρίβειες συκοφαντίες τον εχθρών του![]()
η TZENH BANK εχει απεργια διαρκείας
![]()
![]()
μεγαλο μυαλο εγω δεν τον φοβαμαι ;) εχει στα σκαρια μια μπιζνα που θα λύσει πολλα προβληματα ;) σπρέι ανόρθωσης βιλου ;) μιλαμε στηρίζει καλυτερα απο να την βαλεις μεσα σε τσιμέντοκριμα τοτε για τον σπανιο αυτον τυπο![]()
![]()

τζενη καλημέραθα σε παρακαλέσω πολύ στην αρχή
μετα θα γινω έξαλλος
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει και πνευματικα δικαιωματα τυπε? :S
καλο ειναι τοτε να προσεχουμε μην πληρωσουμε κανα προστιμο στον τυπο :S
εγω για αυτο ενημερωσα και την τζενη ;) που να τραβιεται η κοπελα μετα στα δικαστηρια και στα καφε πληρώνοντας frento espresso![]()
![]()
μεγαλο μυαλο εγω δεν τον φοβαμαι ;) εχει στα σκαρια μια μπιζνα που θα λύσει πολλα προβληματα ;) σπρέι ανόρθωσης βιλου ;) μιλαμε στηρίζει καλυτερα απο να την βαλεις μεσα σε τσιμέντο![]()
![]()
μετα τα μνημόνια στην Ελλάδα έρχεται ανάπτυξη ;) και οι εξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις ανταμείβονταιΧαχαχαχαχ αυτό το βιλου κάπου και κάποτε το άκουγα ξέχνα Χαχαχαχ.

τι άρχισες να διαβάζεις?Καλημέρα μωρό Χαχαχαχ 500 εγκεφαλικά πήγα να πάθω η γυναίκα Χαχαχαχ οταν ξεκίνησα να διαβάσω.
Καλημέραααααα