Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλησπέρα ματιά μου δουλειά μωρό και ύστερα ετοιμάζομαι για αύριο που θα γίνει η φωτογράφηση.Τζένιφερ χάθηκες και εσύ, Και η κωλαρα σού γιατί έτσι!!!!!!
Καλησπέρα ματιά μου δουλειά μωρό και ύστερα ετοιμάζομαι για αύριο που θα γίνει η φωτογράφηση.Τζένιφερ χάθηκες και εσύ, Και η κωλαρα σού γιατί έτσι!!!!!!
Να σαι καλά μωρό.καλη φωτογραφιση καυλα
τι είπες τώρα ρε μωρό μου, θέλεις φωτογράφο είμαι στην διάθεση σού χα χα χα !!!!!!????Καλησπέρα ματιά μου δουλειά μωρό και ύστερα ετοιμάζομαι για αύριο που θα γίνει η φωτογράφηση.
Καλησπέρα αγάπες καλό υπόλοιπο της ημέρας να έχετε σήμερα θα σας έχω φώτο πρώτα ό Θεός.

Καλησπέρα ματιά μου γιατί να κλάψουν???????
Καλησπέρα ματιά μου.καλησπερα καυλο τζενη
Καλησπέρα ματιά μου έχω Αθηνά εδώ σε περιμένουμε.Τι ατυχια να μενω επαρχια!
τζενηθελεις βοηθειαΠάμε δυναμικά τώρα.
;)

Χα αχαχα καλησπέρα αγάπη μου ελα και εσύ. Στο Πριαμος Ηλιούπολη.θελεις βοηθεια![]()
;)
![]()
τι μας κανεις ρεεεεεεεεεεεε
![]()
![]()
και η αλλη κοπελα,καλη φαινεται.με αυτην κανεις διπλο?Πάμε δυναμικά τώρα.
ΩΠ γειτονισαΧα αχαχα καλησπέρα αγάπη μου ελα και εσύ. Στο Πριαμος Ηλιούπολη.
συναγωνιστη ειναι σιγουρο πως ειναι μαζι στα φωνητικακαι η αλλη κοπελα,καλη φαινεται.με αυτην κανεις διπλο?
οτι κανουν μαζι,πιστευω θα το κανουν με μερακι και θεληση.θα το κανουν καλα.εγω εκεινο που δεν θελω ειναι το μαρκουτσι για εμενα.αν το χρισημοποιουν μονο για τον εαυτο τους,ολα καλα.συναγωνιστη ειναι σιγουρο πως ειναι μαζι στα φωνητικα![]()
![]()
![]()