Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Χαίρομαι καρδιά μου.μια χαρα ματακια μου!!![]()
![]()
Χαίρομαι καρδιά μου.μια χαρα ματακια μου!!![]()
![]()
Καλημερα! Εχω να μπω εδω καιρο. Μπορω να εχω πληροφοριες για σενα;Χαίρομαι καρδιά μου.
Καλημέρα καρδιά μου απάντησα.Καλημερα! Εχω να μπω εδω καιρο. Μπορω να εχω πληροφοριες για σενα;
Προγραμμα- τιμες;;;;
Καλημέρα καρδιά μού έχεις πμ.Γεια σου Τζενη. Οποτε μπορεσεις στειλε μου σε παρακαλω πληροφοριες γιατι ενδιαφερομαι για τις υπηρεσιες σου.

Γεια σου ονορφη! Που απαντησες;;; γιατι δεν εχω pm. Κανε μια προσπαθεια ακομα!Καλημέρα καρδιά μου απάντησα.
Καλημέρα μωρό τι εγινε που χάθηκες?????καλημέρα τζεναρα λατινα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ταχυδρόμος γράμμα χαχχαχ μωρό μου για δες τώρα.....Γεια σου ονορφη! Που απαντησες;;; γιατι δεν εχω pm. Κανε μια προσπαθεια ακομα!
ειμαστε στην καρπαθο σε επιφυλακή τζεναρα δεν χαθηκα απλος κανει ο τουρκος βολτες στο αιγαιο και ξερεις τυπικα και μονο πρεπει να φενομαστε και εμεις καπου......!!!!Καλημέρα μωρό τι εγινε που χάθηκες?????
Κατάλαβα καρδιά μου , εύχομαι όλα να πάνε καλά.ειμαστε στην καρπαθο σε επιφυλακή τζεναρα δεν χαθηκα απλος κανει ο τουρκος βολτες στο αιγαιο και ξερεις τυπικα και μονο πρεπει να φενομαστε και εμεις καπου......!!!!

κατάλαβα τα σύνορα είναι σε καλα χέρια μαν.. Υγ Κόλο λατινας εχει σήμεραειμαστε στην καρπαθο σε επιφυλακή τζεναρα δεν χαθηκα απλος κανει ο τουρκος βολτες στο αιγαιο και ξερεις τυπικα και μονο πρεπει να φενομαστε και εμεις καπου......!!!!

μπα ξεραιλα βλεπωκατάλαβα τα σύνορα είναι σε καλα χέρια μαν.. Υγ Κόλο λατινας εχει σήμερα![]()
![]()
Καλημέρα καρδιά μούκαλησπερα στην Λατινα της καρδιας μας!!
κ στην κωλαρα της φυσικα!!
πρεπει να το βολεψουμε να βρεθουμε ξανα εμεις κοπελια!!
Καλημέρα μάτια μου τι κάνεις?μπα ξεραιλα βλεπω
Καλημέρα καυλα μου..κατάλαβα τα σύνορα είναι σε καλα χέρια μαν.. Υγ Κόλο λατινας εχει σήμερα![]()
![]()
καλοστον τον μέγιστο τον τιτάνα τάσσο Καρυπίδηηηηηηηηηηηηηηηηηηημπα ξεραιλα βλεπω

λατινα βάλε φωτο ήρθε στο νήμα ο τεράστιος ΤάσσοςΚαλημέρα καυλα μου..