Αν υπολόγισα σωστά βασει του βαρους. Θα δείξει. Είναι 'κανα 5αρι χρόνια..
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν υπολόγισα σωστά βασει του βαρους. Θα δείξει. Είναι 'κανα 5αρι χρόνια..
τα έχω ταξινομήσει και τα δίνω σε σουπερ μαρκετ και φαρμακεία.Εσείς παληκάρια, τί τα κάνετε τα ψιλά κέρματα;
Έχω ενα βάζο που τα ρίχνω μέσα, τα ζύγισα σήμερα, πρέπει να 'ναι καμιά 200αρια ευρώ. Τί τα κάνουμε; Ετσι όπως είναι, σε αστεγο να τα δώσω δεν τα παίρνει...
Αυτοί τα μαζεύουν και τα πάνε στην τράπεζα της Ελλάδος. Εκεί τα μετράνε με μηχάνημα.Για να κάνεις καλό τα έβαλαν, όχι για καψόνι..
Το αεροπλάνο!!!Tι είναι jumbo;
Να ξέρεις πως είσαι ο αγαπημένος τους πελάτης και μόλις σε βλέπουν το πρωί ανοίγει η καρδιά τους!!! Επίσης πολύ θα ήθελες να ακούσεις τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς που σου αποδίδουν μόλις γυρνάς την πλάτη!!!Ένας φίλος με πρακτορείο ΟΠΑΠ μαζεύει πολλά κέρματα,κυρίως 0,50€.1€.2€,και τα πάει στο super market.Πάντα τα παίρνουν,τα έχει κάνει "μασούρια" βεβαίως και όχι "χύμα".
Εγώ τα μονόλεπτα,δίλεπτα τα δίνω στο φούρνο.Πάω π.χ να πάρω ψωμί που κάνει 1€,και δίνω ένα κέρμα των 50 λεπτών,2 των 10 λεπτών και τα υπόλοιπα σε 5λεπτα,2λεπτα,1λεπτο.Δε μου έχουν πει τίποτα!Μια φορά όμως μου επέστρεψε τα ψιλά σε άλλη αγοράΑλλά από τότε πληρώνω πάντα έτσι,και αν τυχόν δεν έχω,για να μη μου τα επιστρέψει ως ρέστα πληρώνω με κάρτα!!!
ειπε ο γραφωμαδεδιαβαζωτυπε ζυγισε το
(χωρις το βαζο)
θα σου πουμε και ποσα ειναι![]()
What to do with 4 Kilos worth of change?
Im an accidental Numismatic. Over the course of +3 years, ive been collecting all the 1,2 and 5 Cent coins that have crossed my path. What do you do withdigitalcosmonaut.com
![]()
Σωστό και φθηνότερο!
κανονικα πρεπει να με πληρωνετε ρε προβατα!!!!