Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
361
Πόντοι
21
δεν λεμε την ιδια μαλλον, γιατι εγω πηγα στις 11 το βραδυ και η συγκεκριμενη που ανεφερα με τον φιλο της εκανε παιχνιδι μετα τις 12.30 με 1. Αρχικα στο χαμαμ και μετα στο υπογειο.

Aυτη που λες είναι που πάει και Κινέτα.Εφευγαν όταν έμπαινα εγώ γύρω τις 930, αλλά σίγουρα έπαιξε με πολύ κόσμο, εγώ ήμουν άτυχος.Απο 2130 μέχρι 2330 είδα άλλες 2 κόπελες με μπικίνι /εσώρουχα που δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ...Την τεταρτη που λες δεν την είδα

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
411
Πόντοι
20
Προς Κωστάκη και Φραπέ:

Από το να απευθύνετε χαρακτηρισμούς, βγάλτε λίγο μεγαλύτερα αρχιδια από αυτά που έχετε στο παντελόνι σας, και ελάτε να μου τα πείτε από κοντά, να δούμε μετά μέχρι που φτάνετε.

Νούμερα και λιγούρια, που θέλετε και απελευθέρωση, αλλά όταν δείτε ανθρώπους να χαίρονται την ζωή τους με τον τρόπο τους, θυμάστε να κρίνετε.

Ποιά μικρόβια, ρε λιγούρη; Εσύ έχεις κάνει ποτέ εξετάσεις στην ζωή σου;

Ή, λέτε ότι αν αδυνατίσουμε, θα γίνουμε σαν εσάς; Στερημένοι, ακαλλιέργητοι σεξιστομαλάκες χωρίς ζωή, που περιμένουμε από άλλους το κάτι διαφορετικό;

Για μιλήστε μου όταν μας δείτε από κοντά, να δω κάτι που θέλω.

Θα σας εκραζα και άλλο, ζώα, αλλά είναι εννιά το πρωί και πρέπει να φάω τις πανσέτες μου, νιώθω μια αδυναμία.

Ζώα.

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
1.654
Πόντοι
201
Προς Κωστάκη και Φραπέ:

Από το να απευθύνετε χαρακτηρισμούς, βγάλτε λίγο μεγαλύτερα αρχιδια από αυτά που έχετε στο παντελόνι σας, και ελάτε να μου τα πείτε από κοντά, να δούμε μετά μέχρι που φτάνετε.

Νούμερα και λιγούρια, που θέλετε και απελευθέρωση, αλλά όταν δείτε ανθρώπους να χαίρονται την ζωή τους με τον τρόπο τους, θυμάστε να κρίνετε.

Ή, λέτε ότι αν αδυνατίσουμε, θα γίνουμε σαν εσάς; Στερημένοι, ακαλλιέργητοι σεξιστομαλάκες χωρίς ζωή, που περιμένουμε από άλλους το κάτι διαφορετικό;

Θα σας εκραζα και άλλο, ζώα, αλλά είναι εννιά το πρωί και πρέπει να φάω τις πανσέτες μου, νιώθω μια αδυναμία.

Ζώα.
Υπάρχει άλλο θρεντ νημα εδώ μεσα για τέτοια θεματολογία, εγώ προσωπικά είμαι 50 ετών φίλε, και δεν υπάρχει μπουρδέλο στην Ευρώπη και σινεμας που να μήν έχω βρεθεί παρών, όσο για να βρεθούμε από κοντά έλα οπότε θέλεις στο καφενείο που είναι δίπλα από το σινεμά να κεράσω fredo espresso, πρωί όμως διότι νύχτα δεν βγενουμε παγανια ποτέ έχουμε γυναικόπαιδα στο σπίτι

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
411
Πόντοι
20
Υπάρχει άλλο θρεντ νημα εδώ μεσα για τέτοια θεματολογία, εγώ προσωπικά είμαι 50 ετών φίλε, και δεν υπάρχει μπουρδέλο στην Ευρώπη και σινεμας που να μήν έχω βρεθεί παρών, όσο για να βρεθούμε από κοντά έλα οπότε θέλεις στο καφενείο που είναι δίπλα από το σινεμά να κεράσω fredo espresso, πρωί όμως διότι νύχτα δεν βγενουμε παγανια ποτέ έχουμε γυναικόπαιδα στο σπί

Υπάρχει άλλο θρεντ νημα εδώ μεσα για τέτοια θεματολογία, εγώ προσωπικά είμαι 50 ετών φίλε, και δεν υπάρχει μπουρδέλο στην Ευρώπη και σινεμας που να μήν έχω βρεθεί παρών, όσο για να βρεθούμε από κοντά έλα οπότε θέλεις στο καφενείο που είναι δίπλα από το σινεμά να κεράσω fredo espresso, πρωί όμως διότι νύχτα δεν βγενουμε παγανια ποτέ έχουμε γυναικόπαιδα στο σπίτι
Με δειλό της ζωής μιλάω λοιπόν; Mε παντρεμένο οικογενειάρχη; Και τί κάνεις εκεί και εδώ μέσα, ποιά ανάγκη σου καλύπτεις, 50 εσύ, 41 εγώ - και ;

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
1.654
Πόντοι
201
Με δειλό της ζωής μιλάω λοιπόν; Mε παντρεμένο οικογενειάρχη; Και τί κάνεις εκεί και εδώ μέσα, ποιά ανάγκη σου καλύπτεις, 50 εσύ, 41 εγώ - και ;
Πλέον μου αρέσει πολύ το μάτι και ήσυχα χωρίς να ενοχλώ ούτε να γίνομαι αδιακρίτος πιεστικός το αφήνω να ενσωματωθεί με τον χώρο και το απολαύανω, κάποτε ειμουν κυνηγός ηδονοβλεψίας τώρα μετά το έμφραγμα που πέρασα και το εγκεφαλικό επεισόδιο στην περίοδο της πανδημίας απολαύανω την ζωή όσο μου έχει μείνει, χώρις να ενωχλω φίλε μου

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
411
Πόντοι
20
Πλέον μου αρέσει πολύ το μάτι και ήσυχα χωρίς να ενοχλώ ούτε να γίνομαι αδιακρίτος πιεστικός το αφήνω να ενσωματωθεί με τον χώρο και το απολαύανω, κάποτε ειμουν κυνηγός ηδονοβλεψίας τώρα μετά το έμφραγμα που πέρασα και το εγκεφαλικό επεισόδιο στην περίοδο της πανδημίας απολαύανω την ζωή όσο μου έχει μείνει, χώρις να ενωχλω φίλε μου
Ένα μεγάλο " ό,τι νά'ναι " στην δίνη του τίποτα είναι αυτά που λες.

Από αυτά που έγραψες πιο πριν, μόνο φίλος σου δεν είμαι.

Σέβομαι όμως τα θέματα υγείας και δεν το ανοίγω περισσότερο. Κοίτα να τα σέβεσαι και εσύ.

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
1.654
Πόντοι
201
Ένα μεγάλο " ό,τι νά'ναι " στην δίνη του τίποτα είναι αυτά που λες.

Από αυτά που έγραψες πιο πριν, μόνο φίλος σου δεν είμαι.

Σέβομαι όμως τα θέματα υγείας και δεν το ανοίγω περισσότερο. Κοίτα να τα σέβεσαι και εσύ.
Εδώ μέσα που γίνεται πανηγύρι από πουσταρδες και λοιπούς συγγενείς, και βάζει μέσα ότι κόσμο υπάρχει από έξω μην λες τίποτα, η μόνη βελτίωση του είναι που έβαλε security στον χώρο, κάτι που έπρεπε να έχει χρόνια πριν ίσως είχε κρατήσει αρκετούς πελάτες που είχε ζευγάρια παλιά

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
67
Πόντοι
0
Στο εν λόγω ίδρυμα εν έτος 2011 είχε μπει γνωστή τηλεπερσονα και έχει ρουφήξει μέχρι και τον ταμία που ήταν γκέι, αλλά αυτά δεν ξανά γίνονται ποτέ, έχουν μείνει αναμνήσεις
Η Oprah;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πλάκα πλάκα το είχα σκεφτεί να το κάνουμε κι αυτό αλλά μετά είπα θα μας έκραζαν . Το έχεις κάνει ποτέ ; Είχε αποτέλεσμα ;
θελω να σας δω. και σε αλλο χωρο, αν θελετε.

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
411
Πόντοι
20
Ο ένας, απάντησε με υπεκφυγές, και διάθεση να θολώσει τα νερά, προέταξε και καρδιολογικό πρόβλημα, για επίκληση στο συναίσθημα, ώς έπρεπε. Συγχωροχάρτι για την τρικυμία εν κρανίω. Η άλλη η κότα η λυράτη, που έχει ξεφτιλιστεί σε όλη την underground Αθήνα, δεν απαντά, όπως και δεν απαντά ποτέ ευθέως και αρχιδάτα όταν τον ζορίζουν.

Άνθρωποι που δεν δέχτηκαν αγάπη από την μαμά και τον μπαμπά, αποδοχή για τον εαυτό τους, και μία ειλικρινή αγκαλιά, έγιναν κρυψίνοοι οικογενειάρχες που οι γυναίκες τους δεν ξέρουν τίποτα, και δίνουν ηθικοδυναμικά μαθήματα στα παιδιά τους. Ταυτόχρονα, βγάζουν την ζήλια για την ανοιχτή ζωή των άλλων που ζούν χωρίς υποκρισία την ζωή τους. Η φάση της λανθάνουσας ομοφυλοφιλίας όμωως, ελοχεύει μέσα τους, και έτσι δεν θα πουν ποτέ λέξεις όπως: διεμφυλικός, παρενδυτικός. ομοφυλόφιλος, cross & trans.

Θα κοροιδεύουν για συνδικάτα, για κορίτσια με πουλάκι, πουστάρες, χοντρούς και χοντρές με μικρόβια, ή και χωρίς. Μαντέψτε όμως - είναι τα δικά σας πουλάκια που δεν σηκώνονται την ώρα της φάσης, επειδή δεν πιστεύετε ότι σας έκατσε, και επειδή δεν το ζήσατε όσο θέλατε στην ζωή σας. Είστε εσείς που κοιτάτε αλλού όταν σας μιλάνε ευγενικά μέσα στα σκοτάδια. Είστε εσείς που με το χιούμορ ντύνετε την ανικανότητα και τις ανασφάλειές σας, όταν περιγράφετε συμβάντα. Είστε εσείς που θα πεθάνετε ανολοκλήρωτοι και με απωθημένα, τα οποία φαίνονται από δέκα χιλιόμετρα μακριά, γραμμένα στο πρόσωπό σας.

Στα 23 χρόνια που περπατάω στην νύχτα, σε swingers' και cruising, straight & gay χώρους, ποτέ δεν είδα cross αγενή. Ποτέ trans αγενή. Ποτέ πούστη, κατά την γλώσσα σας, αγενή. Επίμονο, ναι, αγενή όχι. Κομπλεξικά ανθρωπάκια όμως, ναι - και κυρίως straight, σε λάθος χώρους, πάρτυ ή context, να κράζουν την φάση της οποίας ήταν φιλοξενούμενοι, και όχι κυρίαρχοι, ή διοργανωτές. Η φύρα των αποδυτηρίων. Αυτό συνεχίζει και εδώ.

Από το μακρινό 2015 - 2016 που ο βλαξ info123 με πρωτοείπε μπουχέσα σε περιγραφή εδώ (επειδή του έφαγα ένα cross στο οποίο μάλλον δεν είχε το θάρρος να μιλήσει), ένα και μόνο πράγμα συμβαίνει - ξέρω να φέρομαι. Για αυτό, τσαντιστείτε όσο εμείς το ζούμε όπως θέλουμε, όταν στα σκηνικά σας έτρωγα τις γκόμενες και τα cross που ντρεπόσασταν να τους πείτε ότι σας αρέσουν, και βράστε στο ζουμί σας. Σε άλλους χώρους στο ιντερνετ θα μιλούσαμε περί θεμάτων με ουσία, εδώ συγκρίνουμε το ποιός μπορεί να αρθρώσει μία πρόταση και ποιός όχι.

Μακριά η κακομοιριά, το κάρμα, τα απωθημένα και η επικινδυνότητα του χαρακτήρα σας από την σκηνή. Ήδη σας έχει ξεβράσει. Εμείς γουστάρουμε μουνιά και ψωλές, ψωλές και μουνιά, και έτσι θα μείνει. Γουστάρουμε ανθρώπους.

Σκέψεις πανηδονιστών vol1.

Εγγρ.
8 Μαΐ 2026
Like
38
Πόντοι
0
Γεια σας καβλώφατσες, θαμαι παλι περαστικιά απο Αθηνα το ΠΣΚ που ερχεται και θελω να γαμήσω & να γαμηθώ πολυ πολυ. Εσεις που ειστε μυστες του ειδους και στην Αθηνα full time, προτεινετε μου μια καλη βολτα.... αντε...βοηθειστε ενα τσουλάκι...

tru_p

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2025
Like
166
Πόντοι
0
Εγώ καταλήγω στο εξής: όποιος παίζει και ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή, δεν μιλάει πολύ, απλά το χαίρεται...αυτός που λέει και λέει και ξαναμαναλέει, κάτι σίγουρα δεν πάει πολύ καλά.
Για τα σχόλια που βλέπω να πω οτι σαν άτομο που είχαμε παίξει ζευγαρωμένοι με τον @Chris32ath και τη σύντροφό του, ήταν και οι δυό τους πεντακάθαροι και η κοπέλα σκέτη καύλα.

Ps: Απολαύστε το βρε ντουγάνια και αφήστε τη μίρλα. Cheers

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.624
Πόντοι
11.915
Προς Κωστάκη και Φραπέ:

Ζώα.
Γιατί βρίζεις ρε τύπε, δεν νομίζω να σε έβρισε κανένας :think::jerking::jerking:. Εμένα μου είπαν για έναν χοντρό και μια χοντρή σπυριαρα και αυτό έγραψα :confused: εσύ όμως μπήκες να σπαμαρεις και να βρίσεις,μήπως λοιπόν τελικά είσαι εσύ ο μ@λακας :think:, ήρεμα ρωτάω :rockon:

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
361
Πόντοι
21
Ενω εσυ που δεν ησουν καν εκει και πεταχτηκες να σχολιασεις και να βρισεις? Τα παιδια που ανεφερα οτι εκαναν παιχνιδι ηταν μια χαρα μεσα στην καβλα και οι 2. Μακαρι να ειχαμε και στο σινεμα τετοια ζευγαρια ακομπλεξαριστα.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.624
Πόντοι
11.915
Ενω εσυ που δεν ησουν καν εκει και πεταχτηκες να σχολιασεις και να βρισεις? Τα παιδια που ανεφερα οτι εκαναν παιχνιδι ηταν μια χαρα μεσα στην καβλα και οι 2. Μακαρι να ειχαμε και στο σινεμα τετοια ζευγαρια ακομπλεξαριστα.
Δεν έβρισα τύπε, είπα ότι μετέφερα τα λόγια του φίλου εκτός φόρουμ :confused::rockon:.
Αν δεν ήταν χοντρός και χοντρή το παίρνω πίσω. Επίσης είπα να τα γράψετε στο αντίστοιχο θρεντ για να μην σπαμαρετε το νήμα εδώ :rockon:

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
411
Πόντοι
20
Δεν έβρισα τύπε, είπα ότι μετέφερα τα λόγια του φίλου εκτός φόρουμ :confused::rockon:.
Αν δεν ήταν χοντρός και χοντρή το παίρνω πίσω. Επίσης είπα να τα γράψετε στο αντίστοιχο θρεντ για να μην σπαμαρετε το νήμα εδώ :rockon:
Να μην σπαμάρουμε; Σοβαρά τώρα; Χρόνια τώρα, άλλη δουλειά δεν έχεις ρε, παρά μόνο να χαλάς την ζαχαρένια των άλλων. Έχεις ζωή; Φίλους; Δραστηριότητες; Κοινωνικότητα;

Εννοείται και είμαστε και χοντροί, και βρωμιάρηδες, και με μικρόβια - αυτό όμως δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός από εμάς. Ακόμα και αν η δική σου ύπαρξη είναι καθ'όλα εξυγιασμένη (γέλιο), δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αποδίδεις χαρακτηρισμούς.

Τόσα χρόνια γράφεις και φαίνεται πως δεν έχεις ευχαριστηθεί τίποτα, ποτέ.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.624
Πόντοι
11.915
Να μην σπαμάρουμε; Σοβαρά τώρα; Χρόνια τώρα, άλλη δουλειά δεν έχεις ρε, παρά μόνο να χαλάς την ζαχαρένια των άλλων. Έχεις ζωή; Φίλους; Δραστηριότητες; Κοινωνικότητα;

Εννοείται και είμαστε και χοντροί, και βρωμιάρηδες, και με μικρόβια - αυτό όμως δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός από εμάς. Ακόμα και αν η δική σου ύπαρξη είναι καθ'όλα εξυγιασμένη (γέλιο), δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αποδίδεις χαρακτηρισμούς.

Τόσα χρόνια γράφεις και φαίνεται πως δεν έχεις ευχαριστηθεί τίποτα, ποτέ.
Δεν έχω τίποτα απ' όλα αυτά που λες,είμαι ένα ρεμάλι σε αυτήν την κοινωνία :confused::rockon:

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.503
Πόντοι
441
Δεν έχω τίποτα απ' όλα αυτά που λες,είμαι ένα ρεμάλι σε αυτήν την κοινωνία :confused::rockon:
Μόνιμος του Πολεμικού Ναυτικού είσαι…Ξύλο από γυναίκες τρως,διωγμένος από σινεμά είσαι γιατί το έπαιζες μάγκας και ζήταγες δημόσια συγνώμη μετά και πολλά ακόμη…..
Πας στα ζευγάρια στην Κινέτα με το μπλε καπέλο και κάνεις τον μπαστακα…..

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
361
Πόντοι
21
συγκεκριμενα ειπες οτι λεω μαλακιες.... εγω ειπα απλα τι εκανα και τι ειδα μεσα στο συγκεκριμενο μαγαζι. τωρα πως ξερεις εσυ καλυτερα απο μενα? απλα επρεπε να πεταχτεις να πεις κατι αρνητικο και προσβλητικο ετσι δεν ειναι?
οσο για το σπαμ γελαει ο κοσμος...ξυπνησες ακομα και τους θαμωνες του Αθηναικου απο τα γελια :cheesy:

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
1.654
Πόντοι
201
Πρέπει να γυρίσει πίσω λίγο το ίδρυμα σε ταινίες του στυλ, και με το κάπνισμα ελεύθερο μέσα και να βάλει καρέκλες καφενείου να βάζει Μουντιάλ να βλέπουμε κάτω στην μεγάλη οθόνη με 12 ευρώ εισιτήριο

Συνημμένα

• FB_IMG_1779142224968.jpg
    FB_IMG_1779142224968.jpg
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom