1ον δεν κάθομαι τόσες μέρες
2ον η αργία του αγίου πνεύματος ήταν για όλο το δημόσιο την τρίτη πήρα τιμητική άδεια για μια δουλειά που έκανα στην υπηρεσία που ήταν εκτός καθηκόντων μου τετάρτη πέμπη και παρασκευή ο ιατρός του εοπυυ με έκρινε ανίκανο προς εργασία και μου χορήγησε θεραπεία με φάρμακα
απλα το συστημα των μμε ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ τι να ψηφισεις
ενναλακτικα κομματα και εναλακτικες ιδεες δεν τις προβαλλουν τα συστημικα μμε για ευνοητους λογους
Δεν καταλαβες λεβεντη μου. Το δικαστηριο πιθανοτατα να μου την δωσει την αναβολη. Ο πελατης ομως που θα την εχω κοπανησει επειδη βαριεμαι, ποσο θα χαρει?
απλα το συστημα των μμε ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ τι να ψηφισεις
ενναλακτικα κομματα και εναλακτικες ιδεες δεν τις προβαλλουν τα συστημικα μμε για ευνοητους λογους
Δεν καταλαβες λεβεντη μου. Το δικαστηριο πιθανοτατα να μου την δωσει την αναβολη. Ο πελατης ομως που θα την εχω κοπανησει επειδη βαριεμαι, ποσο θα χαρει?
Τα ιδια θα λεμε? Φυσικα θα ψηφισω ΝΔ, οποιος πρεπει να κανει καθε υπευθυνος Ελληνας για να τελειωσει η περιπετεια της χωρας. Εσεις οι υπολοιποι μπορειτε να συναινεσετε δια της ψηφου ή δια της αποχης στην συνεχιση της διακυβερνησης Τσιπρα.