δεν εβριζα τον αντωνακη για τα 500€ εφαπαξ που εδωσε ποιος σου ειπε οτι το εκανα αυτο
επισης αλλο η δουρου που διοικει την περιφερεια και αλλο η διακυβερνηση της χωρας
και γω ανεργος ειμαι επισης ο βασικος μισθος πρεπει να σου δινει ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης οπως ανεφερα και ποιο πανω και σιγουρα με 490 καθαρο βασικο μισθο για 8 ωρες δουλειας δεν μπορεις να εχεις επιπεδο διαβιωσης
για τις εκκλησιες δεν ξερω τι παιζει γιατι ειμαι αθεος και γενικα δεν ασχολουμε, η προνοια παντως εχει ελειψεις στο συσιτιο δινει γαλα κουτι κρεας σε πολλυ μικρες εως ελαχιστες ποσοστητες κατ ατομο ψαρι σχεδον ποτε μονο μπακαλιαρο και ελαχιστο σαμπουαν σαπουνια παλι εως ποτε κατ ατομο
Δεν μιλησα για σενα προσωπικα για το 500αρικο.Αλλα ξερεις πολυ καλα οτι ολοι αυτοι που λενε καλο ειναι και το 1 ευρω της Δουρου,ολοι βριζανε τον Σαμαρα για το επιδομα,εκτος και αν δεν ζεις στην χωρα αυτη.
Δευτερον τισχεση εχει τυπε που εισαι αθεος με τα συσιτια της εκκλησιας?Και μουσουλμανος να εισαι αν εισαι απορος μπορεις να γραφεις και να εχεις το καθημερινο φαγητο σου και μαλιστα πολυ καλυτερο απ οτι νομιζεις.
Τωρα αφου εισαι ανεργος,και βλεπεις οτι υπαρχουν 1,5 εκατομμυρια ανεργοι,μου λες οτι ειναι λυση ο βασικος μισθος να παει στα 800 κατοσταρικα,εγω θα σου προτεινω να παει στα 1000.Αλλα μηπως ξεχασες κατι βασικο?Δουλεια πως θα βρεις?Μηπως ξερεις ποια ειναι η προταση του Αλεξουκου για να εχω ελπιδες και γω?