Ρε μάστορα που να ξέρω εγώ που είσαι; Μου είπες πως μένεις στην Ελβετία και γιατί να μην το πιστέψω;
Μετά όμως μου είπες και διάφορα άλλα στα οποία τώρα δεν θέλεις να επανέλθεις, κάποιο λόγο θα έχεις. ;)
Να συνεχίσουμε ή να το σταματήσουμε λοιπόν;
Αν είσαι σε δύσκολη θέση εγώ το σταματάω, έχω κατανόηση.
Ρε μάστορα που να ξέρω εγώ που είσαι; Μου είπες πως μένεις στην Ελβετία και γιατί να μην το πιστέψω;
Μετά όμως μου είπες και διάφορα άλλα στα οποία τώρα δεν θέλεις να επανέλθεις, κάποιο λόγο θα έχεις. ;)
Να συνεχίσουμε ή να το σταματήσουμε λοιπόν;
Αν είσαι σε δύσκολη θέση εγώ το σταματάω, έχω κατανόηση.
Ρε μάστορα γράμματα δεν ξέρεις; Πόσο πιο συγκεκριμένο;
Μας είχες βγάλει την ψυχή πως με 300 ευρώ στην Ελβετία "που μένεις" παίρνεις διαστημικά μουνιά που μπροστά τους η Διαμαντοπούλου δεν πιάνει χαρτωσιά. Συμφωνείς μέχρι εδώ;
αναλογα..λανγκστρασεε στουντιο 300, πιο πανω δεν δινουν
εχει πιο καλες 1.70 1.75 με 250 πολλες φορες
κι εχει κ μπαζα με 300,,,
απεναντι σπο χρηματηστηριο εχει και χειροτερες α αθτην με 300 ,αλλα δουλευει λογω θεσης
αν πηγαινε σε σπιτι βιπ 700-800
αν πηγαινε συνοδεια καποιου φλιπ .ενα τοπ σουινγκ κλαμπ 1000-1200,εννοειτε ομπευ στα παντα εκει..
πιο κατω
αναλογα..λανγκστρασεε στουντιο 300, πιο πανω δεν δινουν
απεναντι σπο χρηματηστηριο εχει και χειροτερες με 300 ,αλλα δουλευει λογω θεσης
αν πηγαινε σε σπιτι βιπ 700-800
αν πηγαινε συνοδεια καποιου φλιπ .ενα τοπ σουινγκ κλαμπ 1000-1200,εννοειτε ομπευ στα παντα εκει..
πιο κατω
Τα φίδια είναι στο πως στην Ελβετία εσύ βρίσκεις ανώτερες της Διαμαντοπούλου με 300 ευρώ, η οποία είναι για τόσα τό δίωρο.
Αλλά βέβαια τώρα τα γυρίζεις και μας λες 300 σε στούντιο για 15 λεπτά να υποθέσω;
Τα φίδια είναι στο πως στην Ελβετία εσύ βρίσκεις ανώτερες της Διαμαντοπούλου με 300 ευρώ, η οποία είναι για τόσα τό δίωρο.
Αλλά βέβαια τώρα τα γυρίζεις και μας λες 300 σε στούντιο για 15 λεπτά να υποθέσω;
ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕς ΕΔΩ...τοχω πει
20λεπτα 150 φραγκα
μια ωρα 300
ΔΥΟ 400-500 αναλογα την μερα
τιμες στουντ με πολυ καλυτερες απο αυτη κ με πολυ χειροτερες
ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ?
σοβαρεψου ρε γιαν,,,
βασικα τελευωσε κι ο χιος
...