Δεν το επιασα δηλαδή, κάθε φορα που καποιος πρωην βουλευτης καταλαμβανεται να εχει εγκληματισει, θα ρωτάτε εμενα τι εχω να πω? Τιποτα δεν εχω να πω. ΜΕΣΑ.
Δεν το επιασα δηλαδή, κάθε φορα που καποιος πρωην βουλευτης καταλαμβανεται να εχει εγκληματισει, θα ρωτάτε εμενα τι εχω να πω? Τιποτα δεν εχω να πω. ΜΕΣΑ.
Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι οτι χρειάζεται λεφτά για το πρόγραμμά του και λεφτά δεν υπάρχουν.Πριν ξεκινήσει έχει αποτύχει.Αυτός που θα πετύχει θα πει οτι χρειάζεται κουμπούρια και ψωλές για το πρόγραμμά του όχι λεφτά.
Τι λες ρε φαντασμα
Βαζεις τονους στις μισες λεξεις και μιλας για επιπεδο;
Τα τελευταια δεκα χρονια λεει.
Πιο πριν τι συνεβαινε; Δεν υπηρχαν φορουμ να μπαινεις να το παιζεις χρυσαυγουλο;
Φαντάζομαι το Μηλιό να μιλάει καμιά ώρα με το Σόιμπλε και μετά το λογύδριο του Μηλιού ο Σόιμπλε να βγάζει την πούτσα του και να του λέει σκύψε.Θα πάθει μεγάλη νίλα ο ΣΥΡΙΖΑ.Θα είναι το απόλυτο ρεζίλεμα της αριστεράς αν είναι αριστερά αυτή.
Φαντάζομαι το Μηλιό να μιλάει καμιά ώρα με το Σόιμπλε και μετά το λογύδριο του Μηλιού ο Σόιμπλε να βγάζει την πούτσα του και να του λέει σκύψε.Θα πάθει μεγάλη νίλα ο ΣΥΡΙΖΑ.Θα είναι το απόλυτο ρεζίλεμα της αριστεράς αν είναι αριστερά αυτή.
Αυτος ο μήλιος που πηγε και έγινε ρόμπα με τι ασχολειται στη ζωή του; θελω να πω ειναι κάποιου ειδους...ειδικος σε κατι ή απλα ενα εμετικό κομματόσκυλο σαν ολα τα άλλα;
Ο Μηλιός και ο Λαζαρίδης ήταν οι ηγέτες τής Β Πανελλαδικής γύρω στο 85.Η Β Πανελλαδική ήταν απόσχιση τής νεολαίας τού "Κ"ΚΕ εσωτερικού.
Το σημιταίικο, έκανε τον ανεπάγγελτο Μηλιό "πανεπιστημιακό" καθηγητή.
Ο Λαζαρίδης αφού έκανε χρηματιστηριακή καρριέρα, κατέληξε σύμβουλος τού Σαμαρά.
Αμφότεροι επιβεβαιώνουν την ικανότητα τού Συστήματος να απορροφά.