Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 162 63,3%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 45 17,6%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 49 19,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    256

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
166
κοιτα αμα το καλοσκεφτω τσαμπα φαι εχω καθως εχω καρτα απορου και αν ηθελα θα μπορουσα να περνω φαγητο απο την προνοια βεβαια προτιμω να το αφηνω για ανθρωπους που εχουν μεγαλητερη αναγκη απο εμενα και παω και βοηθαω εθελοντικα μαλιστα

τσαμπα ρευμα δεν εχω. εχω ομως και εγω και η γιαγια μου 40% εκπτωσηη και εγω λογο μακροχρονιας ανεργιας απαλλαγη απο δημοτικα τελη. δυστηχως πληρωνω ενφια για το ακινητο μου παρολο που ειναι μικρο

τσαμπα μεταφορες εχω καθως δεν πληρωνω ποτε εισητηριο και αν τυχει και με σταματησουν στο μετρο ελενχτες παντα ξεφευγω καθως τοσα χρονια σε πορεις και μπαχαλα εχω μαθει παντα να ξεφευγω απο μπελαδες

και τσαμπα πηδημα εχω δεν νομιζω οτι χρειαζετε σημερα να πληρωσεις για να κανεις σεξ ειδικα αν εχεις κοινωνικη ζωη εχω 3 ερωτικες συντροφους που κανουμε σεξ βεβαια και αυτες εχουν και αλλους γκομενους
τους γαμας την κοινωνια ρε.... :2funny: :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
66
κοιτα αμα το καλοσκεφτω τσαμπα φαι εχω καθως εχω καρτα απορου και αν ηθελα θα μπορουσα να περνω φαγητο απο την προνοια βεβαια προτιμω να το αφηνω για ανθρωπους που εχουν μεγαλητερη αναγκη απο εμενα και παω και βοηθαω εθελοντικα μαλιστα

τσαμπα ρευμα δεν εχω. εχω ομως και εγω και η γιαγια μου 40% εκπτωσηη και εγω λογο μακροχρονιας ανεργιας απαλλαγη απο δημοτικα τελη. δυστηχως πληρωνω ενφια για το ακινητο μου παρολο που ειναι μικρο

τσαμπα μεταφορες εχω καθως δεν πληρωνω ποτε εισητηριο και αν τυχει και με σταματησουν στο μετρο ελενχτες παντα ξεφευγω καθως τοσα χρονια σε πορεις και μπαχαλα εχω μαθει παντα να ξεφευγω απο μπελαδες

και τσαμπα πηδημα εχω δεν νομιζω οτι χρειαζετε σημερα να πληρωσεις για να κανεις σεξ ειδικα αν εχεις κοινωνικη ζωη εχω 3 ερωτικες συντροφους που κανουμε σεξ βεβαια και αυτες εχουν και αλλους γκομενους
Εισαι θςος. Τελος.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τοσα  υπαρχουν τοσα θα παιρνεις. Αλλιως περιμενε την κυβερνηση της αριστερας (που δεν κυβερνησε ποτε) να σου δωσει περισσοτερα!
Δλδ δεν εχει δικαιωμα να ζητησει παραπανω?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
166
Τοσα  υπαρχουν τοσα θα παιρνεις. Αλλιως περιμενε την κυβερνηση της αριστερας (που δεν κυβερνησε ποτε) να σου δωσει περισσοτερα!
εσυ παιρνεις παραπανω μαγκα φανταζομαι....γαμεις και καλυτερες γκομενες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.747
Πόντοι
1.306

μπραβο παλληκαρι μου

να σε χαιρεται η γιαγια σου

την εβγαλες ασπροπροσωπη

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι σχεση εχει τωρα η γιαγια μου

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μπραβο παλληκαρι μου

να σε χαιρεται η γιαγια σου

την εβγαλες ασπροπροσωπη
εσενα η δικια σου σε χαιρεται που καταντησες να καταπινεις χυσια χοντρων σοσιαλιστων για το βασικο μισθο και αυτο οποτε τους καυλωσει να τον δωσουν?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

δωσε πονο  :rockon:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εσενα η δικια σου σε χαιρεται που καταντησες να καταπινεις χυσια χοντρων σοσιαλιστων για το βασικο μισθο και αυτο οποτε τους καυλωσει να τον δωσουν?
Στελεχος ειναι τυπε

Συνημμένα

• benizel.jpg
    benizel.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 27

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

εσυ μεινε με την κυβερνηση της δεξιας να δουλευεις 12 ωρες για ενα πιατο φαι ρε υποδουλε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εσυ μεινε με την κυβερνηση της δεξιας να δουλευεις 12 ωρες για ενα πιατο φαι ρε υποδουλε
Ρωτα τον ποσο μειωθηκε η δουλεια του απο το 2010 γιατι εμενα δεν μου απανταει και με λεει σκατοψυχο (Δεν ξερω που το εβγαλε το συμπερασμα)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
που χαρτζηλικωνει τετοιο αξιο παλληκαρι

εσενα το κομμα ποσα σε χαρτζηλικωνει για να προπαγανδιζεις ολημερης μαλακιες του μπενι
προσεξε γιατι το πασοκ χρωσταει σε ολους αν σου κκαθυστερει το χαρτζιλικι

επισης προσεξε με το ρευμα ανοδου του πασοκ που ειναι στο 4% μην παθει τιποτε

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρωτα τον ποσο μειωθηκε η δουλεια του απο το 2010 γιατι εμενα δεν μου απανταει και με λεει σκατοψυχο (Δεν ξερω που το εβγαλε το συμπερασμα)

οι δεξιοι φιλε δεν κλαιγοντε θα δουλευουν 12 ωρες για 5€ και θα λενε και ευχαριστω

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
οι δεξιοι φιλε δεν κλαιγοντε θα δουλευουν 12 ωρες για 5€ και θα λενε και ευχαριστω
Καλα καντου την ερωτηση οταν τον ξαναδεις γιατι σε μενα κανει την παπια ο ταριφοβλακας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom