apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Το οτι διαφωνω με καποιον δεν σημαινει οτι εχω και προσωπικα μαζι του. Ουτε καν τον ξερω ουτε θελω να τον μαθωγιατι ειναι αντιπαλος του τσωνυ εδω στο σαϊτ τυπε ;)
Το οτι διαφωνω με καποιον δεν σημαινει οτι εχω και προσωπικα μαζι του. Ουτε καν τον ξερω ουτε θελω να τον μαθωγιατι ειναι αντιπαλος του τσωνυ εδω στο σαϊτ τυπε ;)
το ταπεινο χαμομηλακι ηταν πιασμενο τυπε ;)καλα αυτος που θελει να τον φοβισει εκανε κλωνο με νικ κυριακουλης? :S
Τωρα συγνωμη κιολας, πώς ξερουμε ότι ο "Κυριακούλης" δεν είναι κλωνος σου, και εστειλες ο ιδιος τα πιμι στο άλλο σου προφιλ για να μας τα δειξεις?Δεν ξερω μεγαλε ετσι μου ειπαν. Το msg ειναι στο pm μου. Οποιος admin θελει ας μπει να το δει.
kyriakoulis
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: apoc στις: χθες στις 18:45 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Πες του τζόνυ ν'αρχίσει να κρύβεται. Ξέρει αυτός.
Αναφορά στον Διαχειριστή
kyriakoulis
Νέος
*
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: apoc στις: χθες στις 18:48 »
Αυτοί που τον έψαχναν τον βρήκαν. Θα καταλάβει αυτός.
Αναφορά στον Διαχειριστή
kyriakoulis
Νέος
*
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: apoc στις: χθες στις 18:50 »
Γράψε αυτό ν'αρχίσει να κλάνει μέντες.
Αλλο ρε βλακα να μιλαμε σοβαρα και αλλο για πολιτικα. Ελεος ξεκολα τον εγκεφαλο σου.Τον πίστεψες?
Μαλιστα. Κατι μου λεει οτι εισαι μπλεγμενος σε αυτο. Εχω κανει report στον anti.Τωρα συγνωμη κιολας, πώς ξερουμε ότι ο "Κυριακούλης" δεν είναι κλωνος σου, και εστειλες ο ιδιος τα πιμι στο άλλο σου προφιλ για να μας τα δειξεις?
Μα ναι ρε τύπε. Σε όλα είμαι μπλεγμένος εγω. Και στη δολοφονια του Κεννεντυ επισης. Για την πτωση των διδυμων πυργων το διαψευδω παντως.Μαλιστα. Κατι μου λεει οτι εισαι μπλεγμενος σε αυτο. Εχω κανει report στον anti.
Eγω παλι πιστευω το ανιθετο τυπε. Μην ανησυχεις....!Τετοιο ενδιαφερον απο σενα? Γιατι ετσι ξαφνικα τυπε? Τι εγινε?Τύπε apoc, δεν φοβάσαι ότι ο Κυριακούλης θα θυμωσει που εβγαλες τα πιμι στη φορα και θα αρχισει να απειλεί κι εσενα?
Τύπε εγω στη θεση σου θα αρχιζα να σκέφτομαι μηπως πρεπει να κρυφτω...
τυπε παλιοτερα δεν ηταν να κλεισετε ραντεβου θανατου με τον τραμουντανα?Το οτι διαφωνω με καποιον δεν σημαινει οτι εχω και προσωπικα μαζι του. Ουτε καν τον ξερω ουτε θελω να τον μαθω
Για πες τύπε, τι υποψιάζεσαι?Eγω παλι πιστευω το ανιθετο τυπε. Μην ανησυχεις....!Τετοιο ενδιαφερον απο σενα? Γιατι ετσι ξαφνικα τυπε? Τι εγινε?
ναι ρε τυπε αλλα τι να σε φοβισει ενα νικ κυριακουληςΜα ναι ρε τύπε. Σε όλα είμαι μπλεγμένος εγω. Και στη δολοφονια του Κεννεντυ επισης. Για την πτωση των διδυμων πυργων το διαψευδω παντως.
Λες να ειναι αυτος ο κυριακουλης? Και να το εστειλε εμεσσα και να αφορα εμενα?τυπε παλιοτερα δεν ηταν να κλεισετε ραντεβου θανατου με τον τραμουντανα?![]()
καλα αυτος που θελει να τον φοβισει εκανε κλωνο με νικ κυριακουλης? :S
Γιατι δεν ρωτας αυτον που αφορα το pm?Για πες τύπε, τι υποψιάζεσαι?
Κυριακούλης ηταν ο Παπαχρόνης τύπεναι ρε τυπε αλλα τι να σε φοβισει ενα νικ κυριακουλης
επρεπε να βαλει κατι πιο πιασαρικο
Είναι εδώ ο Γιαννης? Δεν ξερω.Γιατι δεν ρωτας αυτον που αφορα το pm?
Οταν ερθει ρωτα τον. Με παραξενευει το ενδιαφερον σου παντως...Είναι εδώ ο Γιαννης? Δεν ξερω.
Για ποιον εχω ενδιαφερον μωρε???Οταν ερθει ρωτα τον. Με παραξενευει το ενδιαφερον σου παντως...
ναι αλλα δεν τον ελεγαν ο κυριακουληςΚυριακούλης ηταν ο Παπαχρόνης τύπε![]()
λες να τον βρηκαν τυπε? :SΓια ποιον εχω ενδιαφερον μωρε???
Υ.Γ. Παντως ο Γιαννης εχει να λογκαρει από τις 22:56.