Σωτήρας στα 93 του: Ο Γλέζος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αντιδράσεις
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2014 16:16 μμ
Επιστρατεύουν τις εφεδρείες: Ο 93χρονος Μανώλης Γλέζος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ
Νέες ανατροπές σημειώνονται στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με την προσθήκη του Μανώλη Γλέζου, την οποία ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη. Η συμμετοχή του κ. Γλέζου στο ψηφοδέλτιο σημαίνει την παραίτησή του από την βουλευτική του έδρα. Η κίνηση αυτή επιφέρει νέα αλλαγή, καθώς προκαλεί την παραίτηση της Μάνιας Παπαδημητρίου από το ευρωψηφοδέλτιο, καθώς θα καταλάβει τη θέση του στο εθνικό Κοινοβούλιο.
Oποιος μου πει τι λογικη εχει καποιος που λεει ότι ενας Χ ρομα γεννημενος στην Ελλαδα από ελληνορομα γονεις είναι ΟΚ να εχει τουρκικη συνειδηση κερδιζει τσιπουρο με γαριδες σαγανακι αυριο
Oποιος μου πει τι λογικη εχει καποιος που λεει ότι ενας Χ ρομα γεννημενος στην Ελλαδα από ελληνορομα γονεις είναι ΟΚ να εχει τουρκικη συνειδηση κερδιζει τσιπουρο με γαριδες σαγανακι αυριο
Τι είναι βρε μαλακα τουρκογενης; Μηπως είναι καποιος Ελληνας από Τουρκους γονεις;;;;;
Πως μου αναφέρεις σαν τουρκογενή έναν ανθρωπο με 6 γενιες στην Ελλαδα;
Μηπως λεω μηπως εισαι λιγο ρατσιστης και το κριβεις;
Τι είναι βρε μαλακα τουρκογενης; Μηπως είναι καποιος Ελληνας από Τουρκους γονεις;;;;;
"τουρκογενείς" βλακάκο είναι όλοι αυτοί στη μειονότητα που δεν είναι ούτε ρομά ούτε πομακοι και δηλώνουν ότι έχουν τούρκικη εθνική συνείδηση...
και έχουν και τούρκικη καταγωγή.
τουρκογενείς είναι όρος που χρησιμοποιεί το ελληνικό κράτος, εγώ προτμώ τον όρο εθνικά τούρκοι.