χωρις παρεξηγηση αλλα αυτος που μιλαει στον πληθυντικο σε ενα σαιτ με πουτανες νομιζοντας οτι ετσι σεβεται τον εαυτο του πιστευω πραγματικα οτι την εχει κανει σφεντονα .....
κανεις απο τους συριζαιους δεν παιρνουν ξεκαθαρη θεση πανω σε αυτο. Γενικα ποτε δεν εχουν ξεκαθαρες θεσεις... κρυβονται μονιμως με την μασκα της κοινωνικης δικαιοσυνης και της ελπιδας
Ναι σιγα μην πηγαινα να πηδηξω την ανωμαλη που βγαινει και λεει οτι ειμαι περηφανη που εχω γιο τρομοκρατη και ο πατερας της ηταν δολοφονος...δεν φοβασαι μην σε πετσοκοψει ζωντανο ?
Ναι σιγα μην πηγαινα να πηδηξω την ανωμαλη που βγαινει και λεει οτι ειμαι περηφανη που εχω γιο τρομοκρατη και ο πατερας της ηταν δολοφονος...δεν φοβασαι μην σε πετσοκοψει ζωντανο ?
Εδω ο Θεοδοριδης ενας τυπος στυλ πορνοπαπου ή και supermouse.... ελεγε τα Ιμια Καρντακ.... και καλα οτι ανηκουν στους Τουρκους.
Μεχρι και ενα παιδακι 10 χρονων πλεον μπορει να καταλαβει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελειται απο ανθελληνικες συνιστωσες,,, ενα κραμα απο αναρχοαριστερους διορισμενους στον ΟΤΕ ... γενικα πολυ βρωμα μεσα.
(2) Εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ (επίσημα και με την βούλα του Αλεξέι) στην Εθνική Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ αυτήν για την οποία τόσο κόπτεται ο πιπούλης) επί πολλά έτη (τρία ήταν στις δημοτικές εκλογές)