ρε βλαμμένε μιλάμε για μπασκετ (ιστορία) και μου λες ότι αυτά που γράφω είναι ο ορισμός του πέναλτυ στο ποδόσφαιρο (οικονομια).
είστε μαλάκες ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
τυπε θελω και εγω απο αυτο που πινεις ;)
ρε βλαμμένε μιλάμε για μπασκετ (ιστορία) και μου λες ότι αυτά που γράφω είναι ο ορισμός του πέναλτυ στο ποδόσφαιρο (οικονομια).
είστε μαλάκες ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
τι γράφουμε εδώ;γιατι ειχα την εντυπωση οτι εδω γραφουμε?![]()
εννοείται!Πες μου οτι εισαι και Μπαρτσελονα να νιωσω την πληρη απώθηση.
συνέχισε να διαβάζιες τα λινκς με τους ορισμούς που μου πόσταρες.τυπε θελω και εγω απο αυτο που πινεις ;)
Συριζαιος, γαβρος και Μπαρτσελονα.εννοείται!
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιεννοείται!
Εσενα σε σωνει που δεν εισαι γάβρος.ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ααααααααααχααχαχχαχααχχαααααα
ηλίθιε μου έδωσες ΛΙΝΚ για να ερμηνεύσω αυτό που έχω στο μυαλό μου και δεν έχει σχέση με οικονομικά αλλά ιστορία;
λες να έχω κάνει υπνοπαιδεία οικονομικών και να γράφει το υποσυνείδητό μου;
συνέχισε.
![]()
εχει ήδη ανοίξει πρώτη θέση για νεοδημοκράτες αεκτζήδες και μαδριδίστεςΣυριζαιος, γαβρος και Μπαρτσελονα.
Να ανοιξει η Μακρονησος πάραυτα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είστε μαλάκες ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
Λες να υπαρχουν πολλοι με αυτο το συνδυασμο?εχει ήδη ανοίξει πρώτη θέση για νεοδημοκράτες αεκτζήδες και μαδριδίστες
για οικονομια λέγαμε;για οικονομια δε λεγαμε?αν εσυ καβλωσες να το παιξεις παπαροπουλος κοψε τα τσιπουρα
εχει ήδη ανοίξει πρώτη θέση για νεοδημοκράτες αεκτζήδες και μαδριδίστες
καρτάκη πλακώσαν όλες οι δεξιές κλωναδελφές τώρα.
τα λέμε.![]()
αλεξη ρε μαλακα δεν εχεις κοινο ουτε στο μπου ρε συ.Εχει τυπους που παρακολουθουν ο αντωνακης και θα σε επαιρνε αν ειχες ρευμαΚαι Συριζαίος και γάβρος τύπε?
Πες μου οτι εισαι και Μπαρτσελονα να νιωσω την πληρη απώθηση.
πάνω απ'όλα όμως:Συριζαιος, γαβρος και Μπαρτσελονα.
Να ανοιξει η Μακρονησος πάραυτα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για οικονομια λέγαμε;
ελα πες ότι έκανες μαλακισμένη αναγωγή γιατί είσαι κολληματίας με το επάγγελμα σου όπωε ο βολταίρος με το πασοκ και λύθηκε η παρεξήγηση.
ρε μαλάκα μου, τι κωλοτούμπες είναι αυτές;;; έγραψες για το κραχ του '30. δηλαδή το κραχ του '30 είναι ιστορία, αλλά όχι οικονομία;;;

Εγραψα:ρε μαλάκα μου, τι κωλοτούμπες είναι αυτές;;; έγραψες για το κραχ του '30. δηλαδή το κραχ του '30 είναι ιστορία, αλλά όχι οικονομία;;;

ααααααααααααααααααχαχχααχαχχααχχαχαααααααλεξη ρε μαλακα δεν εχεις κοινο ουτε στο μπου ρε συ.Εχει τυπους που παρακολουθουν ο αντωνακης και θα σε επαιρνε αν ειχες ρευμα![]()
![]()
![]()
ξερω δεν σε σε νοιαζει με ενα απλο βολεμα εισαι ενταξει εσυ αλλα ρε γαμοτο μετα τον ανατολακη (Καργα γαυρος
![]()
![]()
) πηρε και τον γερολυματο χτες.εσυ στην απεξω και εδω? κανε αντισταση ρε