Λαθος τον εχεις κοψει. Εγω πιστευω οτι ειναι πολυ αγριος, αλλα δεν το δειχνει. Οταν ερθει ωρα θα εκπλαγουμε ολοι με την αποφασιστικοτητα και τη μαχητικοτητα του. Ειναι γεννημενος δολοφονος σου λεω. Φυλαξου.
Οι Γερμανοί μπορούν όντως να αντέξουν το κόστος εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ γιατί έχουν κρυφές πηγές.Οι Συριζαίοι δεν υπολογίζουν τις κρυφές πηγές για αυτό την πούτσισαν.Οι Γερμανοί θα τους ξαφνιάσουν γιατί κρατάνε Ρηγάδες(σωστά ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει οτι δεν έχουν άσσους).
φιλαρακο η ουσια ειναι μια, η πολιτικη του μνημονιου δεν τραβαει... και ακομα ειμαστε νωρις... τα μετρα ειναι δυσβασταχτα για ενα μεγαλος μερος.... και ρηγαδες να κρατανε οι γερμανοι και ο τσιπρας 3 - 7 αχρωμα ας παιξει ρεστα.... εχει 15% να τους σπασεις....
Λαθος τον εχεις κοψει. Εγω πιστευω οτι ειναι πολυ αγριος, αλλα δεν το δειχνει. Οταν ερθει ωρα θα εκπλαγουμε ολοι με την αποφασιστικοτητα και τη μαχητικοτητα του. Ειναι γεννημενος δολοφονος σου λεω. Φυλαξου.
καλα νταξει. σενα θα σε διωξουμε ευκολα, θα σου πεταμε μπυρες και θα τρεχεις να τις πιασεις. στον παπαζολη θα πεταμε τα καπακια απο τις μπυρες να τρεχει κλαιγοντας απο τον πονο.
καλα νταξει. σενα θα σε διωξουμε ευκολα, θα σου πεταμε μπυρες και θα τρεχεις να τις πιασεις. στον παπαζολη θα πεταμε τα καπακια απο τις μπυρες να τρεχει κλαιγοντας απο τον πονο.