Δεν συμφωνείς , ΟΚ.
Απλά δεν χρειάζεται δικαιολογία οτι όλοι είναι εναντίον της , και αυτή η σωστή.
Πήγε στο Kontra για συνέντευξη. Εκείνη λέει για κόμμα ή κίνημα. Ε τι ΄ρώτησαν και για τους άλλους. Και εγώ θα ρώταγα. Θα ρώταγα την γνώμη της και για όλους τους άλλους. Δεν χρειάζεται να είμαι εγκάθετος. Εγκάθετος θα ήμουνα αν την ρώταγα μόνο για έναν.
Για μένα κάνει ένα λάθος. Θέλει να μεταπηδήσει στην κεντρική σκηνή. ΟΚ, καλά κάνει. Θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί απο τους συγγενείς. Απο εκεί και πέρα, παρουσιάζεις θέσεις και λες χαίρεται , εδώ είμαι. Αυτό το γαιτανάκι θάναι κόμμα, θάναι κίνημα, θα δούμε ποιοι θα είναι , δεν ξέρω ποιος θα είναι αρχηγός αλλά μόνο εγώ εμφανίζομαι, να αφήνει τον Καραχάλιο να λέει οτι λέει , της κάνει κακό και θολώνει την εικόνα της. Βγες καθαρά, πες τις θέσεις και βούλεσε στόμματα.
Και επειδή η κάθε σου αναφορά, καταλήγει σε κρίση για την ΝΔ, το μόνο που έχω να πω, είναι οτι ε΄γω προσωπικά, δεν ψάχνω κάτι άλλο προκειμένου να φύγει η ΝΔ, και οτι νάναι. Να φύγει, γνωρίζοντας το τι θα έρθει. Μακρυά , απο σωτήρες στυλ 2012 που ήταν νέοι, αυθαρτοι, με λύσεις στα λόγια.
Αυτά, δεν έχει νόημα νομίζω η περαιτέρω συζήτηση. Τα είπαμε όλα.