Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 162 63,3%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 45 17,6%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 49 19,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    256

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.598
Πόντοι
7.195
Τις ευχές μου για την ονομαστική σου εορτή Κατερίνα

Συνημμένα

• Screenshot_20251125_235717_Facebook.jpg
    Screenshot_20251125_235717_Facebook.jpg
    616,5 KB · Εμφανίσεις: 11

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.273
Πόντοι
3.836
Φοβερό…

Τα μίντια δεκαπέντε χρόνια μας έπεισαν πως υπήρχε οικονομική κρίση.

Τα μίντια τώρα μας πείθουν που η Ελλάδα είναι το μόνο οικονομικό θαύμα στην ευρωζώνη.

Τα ίδια μίντια μας έχουν πρήξει τα ουμπαλα πως υφίσταται ακόμα πολιτικός με το επίθετο Τσίπρας.

Μας αξίζουν χειρότερα

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.291
Πόντοι
3.246

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.509
Πόντοι
3.556
Φοβερό…

Τα μίντια δεκαπέντε χρόνια μας έπεισαν πως υπήρχε οικονομική κρίση.

Τα μίντια τώρα μας πείθουν που η Ελλάδα είναι το μόνο οικονομικό θαύμα στην ευρωζώνη.

Τα ίδια μίντια μας έχουν πρήξει τα ουμπαλα πως υφίσταται ακόμα πολιτικός με το επίθετο Τσίπρας.

Μας αξίζουν χειρότερα
Αντε πάλι οι άλλοι φταίνε. Ας υποθέσουμε οτι όλα είναι κατασκεύασμα των μίντια.
Ο λαός που πείστηκε και για τα 3 δεν φταίει????? Ημαρτον

• Like
Αντιδράσεις: barock

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.069
Πόντοι
3.556
Ο Καρανίκας φουμάροντας έβλεπε την κατάσταση καθαρά.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.009
Πόντοι
7.046

Τσίπρας Το Βιβλίο || Σάουθπαρκ Της Ευρώπης​

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.509
Πόντοι
3.556
Επιμένω για τη πρόστυχη στάση Τσίπρα.
Άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ με οτι έγινε και πως έγινε, η οικονομική πολιτική ειδικά σε περίοδο διαπραγμάτευσης και κρίσης αποφασίζεται απο πριν και σε πρωθυπουργικό επίπεδο. Δεν κάνει ο υπουργός οικονομικών οτι θέλει.
Το επιθετικό στυλ ήταν επιλογή ΣΥΡΙΖΑ και οχι Βαρουφάκη. Είναι πρόστυχο να του τα ρίχνει όλα, σαν να μην έφταιγε ο ίδιος σε τίποτα

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.184
Πόντοι
6.246
Ρε καταλάβετέ το, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Νομίζετε ότι ο Τσίπρας θέλει καριέρα συγγραφέα; Νομίζετε ότι τυχαία τα ΜΜΕ εστιάζουν στο κράξιμο των υπόλοιων συριζαίων;
Δηλαδή ο Τσίπρας χαζός είναι και θέλει να ρίξει ακόμη περισσότερο το Σύριζα;

Πάρτε το χαμπάρι, ο Τσίπρας είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως. Ο Τσίπρας προσπαθεί να πει "εγώ με αυτά τα ζώα δεν έχω καμία σχέση, εγώ είμαι ένας σοβαρός κεντρώος ,εμένα να ψηφίσετε όχι αυτούς τους μαλάκες". Έτσι από τη μια θα εξαφανίσει Σύριζα και όλα τα κόμματα που προέκυψαν από τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας και από την άλλη να παντελονιάσει όλους αυτούς τους ψήφους. Μπορεί με αυτούς τους ψήφους να κυβερνήσει; Σίγουρα όχι. Αν όμως δε σχηματίσει κυβέρνηση η ΝΔ, τότε ίσως μπορέσει να.... συγκυβερνήσει. Μήπως ο Αλέξης πάει για συνεργασία με ΠΑΣΟΚ με σκοπό κάποια στιγμή να γίνει και αρχηγός κόμματος και να ξανακυβερνήσει; Μόλις 51 είναι σήμερα, σε 10 χρόνια γιατί να μη μοστράρεται για πρωθυπουργός;

Επίσης Συριζαίοι δε σας χάλασε που ακόμη μία φορά πήγατε κουβά ως συνήθως. Τι έγινε ψωνάρες, που είναι ο ηγέτης σας, πού είναι ο Τσε Γκεβάρα των Αμπελοκήπων; Πού είναι ο αριστερός Αλέξης που λέγατε ότι θα αλλάξει την Ευρώπη; Συριζαίοι είστε της πλάκας πάτε ολοταχώς για επιστροφή στο 5%.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.011
Είναι θλιβερό που ο τσιπρας σκοπεύει να βάλει μια ταφόπλακα στον σύριζα και σε όλη την αριστερά
Έγραψε ένα βιβλίο απομνημονευματων και να ρίχνει τα λάθη σε συντρόφους συνεργάτες και όπουδηποτε άλλου για να βγει αυτός λάδι και να συνεχίσει τη πολιτική του καριέρα αλώβητος
Ο τσιπρας για εμάς στον σύριζα και τους ριζοσπάστες αριστερούς έχει πεθάνει,πρόδωσε την ιδεολογία της αριστεράς τους αγώνες των πολιτών και μια ιστορία η οποία γράφτηκε με αίμα.
Δυστυχώς ήταν ένας κωλοτουμπας και όσο και αν εμείς τον στηρίξατε και δώσαμε αγώνες και τον ψηφίσαμε αυτός μας απογοήτευσε
Εγώ ψς ενεργό μέλος στο σύριζα το είχα πει ότι ο τσιπρας από τον Αύγουστο του 2015 άλλαξε δεν είχε καμία σχέση με τον τσιπρα πριν τον Γενάρη
Ένας πεινασμένος ηγέτης που βρήκε χρήμα και έπεσε μέσα στα καπιταλιστικα λόμπι χωρίς συναίσθημα και ζήλεψε τη ζωή αυτών και έγινε ο ίδιος κατ εικόνα μ αυτούς
Όταν εγώ έλεγα ότι μόνο στο λαφαζανη έχω εμπιστοσύνη να πάει να παίξει μπάλα στα λόμπι όλοι έλεγαν όχι όμως ο λαφαζανης αριστερός μέχρι τα μπουνιά δεν θανειχε προδώσει την αριστερά αλλά ούτε θα βλέπαμε το τσίρκο που εξακολουθεί και κάνει ο τσιπρας και προσβάλει τον χώρο.
Ο βαρουφακης ο λαφαζανης πήγαν για την αλλαγή πήγαν να στηρίξουν το δημοψήφισμα του 61% και ο Αλέξης δυστυχώς μας πρόδωσε όλους.
Είχε την ευκαιρία στα χέρια του να τα βάλει με τα συστημικα λόμπι της χώρας αλλά και του εξωτερικού όμως δεν το έκανε κιοτεψε κωλοτουμπα έκανε και δυστυχώς ένας αγώνας ένα όραμα μια ελπίδα χάθηκε παντοτινά.
Τσιπρα είσαι η ντροπή της αριστεράς είσαι ενα πουτανακι ένας προδότης ένας γαμιολας ένα εμετικό ξερασμα που γαμιεται όλο το σόι και εσύ
Εγώ είμαι σύριζα ριζοσπάστης αριστερός αγωνιστής
Τσιπρα γαμιεσαι μουνοπανο φτου σου που μας πρόδωσες
Το μνμ αυτό είναι αποκλειστικά για τον πουστη τον τσιπρα και όχι για τον σύριζα που τόσο αγαπάμε και την ριζοσπαστική αριστερά

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.653
Πόντοι
3.936
Φοβερό…

Τα μίντια δεκαπέντε χρόνια μας έπεισαν πως second οικονομική κρίση.
Με 350 δις δήθεν έλλειμμα χρέους της χώρας έφεραν την καταστροφή και μας έσυραν οι άσπονδοι φίλοι μας στα μνημόνια για να σώσουν τις Ξένες τραπεζες τους το δήλωσε με εριστικό τρόπο κ η τρελομπουκλου ο νταισελμπλουμ. Τώρα με 450 δις έλλειμμα πετάμε! Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν. - πριν τα φτιαχτά μνημόνια δεν είχε τίποτα στο υπέδαφος της η ελλαδα- μετά τα μνημόνια , θαύμα θαύμα υπάρχουν κοιτάσματα αρκετά στην Ελλάδα. Τυχαίο??

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
13.180
Πόντοι
2.256

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.404
Πόντοι
48.917
Είναι θλιβερό που ο τσιπρας σκοπεύει να βάλει μια ταφόπλακα στον σύριζα και σε όλη την αριστερά
Έγραψε ένα βιβλίο απομνημονευματων και να ρίχνει τα λάθη σε συντρόφους συνεργάτες και όπουδηποτε άλλου για να βγει αυτός λάδι και να συνεχίσει τη πολιτική του καριέρα αλώβητος
Ο τσιπρας για εμάς στον σύριζα και τους ριζοσπάστες αριστερούς έχει πεθάνει,πρόδωσε την ιδεολογία της αριστεράς τους αγώνες των πολιτών και μια ιστορία η οποία γράφτηκε με αίμα.
Δυστυχώς ήταν ένας κωλοτουμπας και όσο και αν εμείς τον στηρίξατε και δώσαμε αγώνες και τον ψηφίσαμε αυτός μας απογοήτευσε
Εγώ ψς ενεργό μέλος στο σύριζα το είχα πει ότι ο τσιπρας από τον Αύγουστο του 2015 άλλαξε δεν είχε καμία σχέση με τον τσιπρα πριν τον Γενάρη
Ένας πεινασμένος ηγέτης που βρήκε χρήμα και έπεσε μέσα στα καπιταλιστικα λόμπι χωρίς συναίσθημα και ζήλεψε τη ζωή αυτών και έγινε ο ίδιος κατ εικόνα μ αυτούς
Όταν εγώ έλεγα ότι μόνο στο λαφαζανη έχω εμπιστοσύνη να πάει να παίξει μπάλα στα λόμπι όλοι έλεγαν όχι όμως ο λαφαζανης αριστερός μέχρι τα μπουνιά δεν θανειχε προδώσει την αριστερά αλλά ούτε θα βλέπαμε το τσίρκο που εξακολουθεί και κάνει ο τσιπρας και προσβάλει τον χώρο.
Ο βαρουφακης ο λαφαζανης πήγαν για την αλλαγή πήγαν να στηρίξουν το δημοψήφισμα του 61% και ο Αλέξης δυστυχώς μας πρόδωσε όλους.
Είχε την ευκαιρία στα χέρια του να τα βάλει με τα συστημικα λόμπι της χώρας αλλά και του εξωτερικού όμως δεν το έκανε κιοτεψε κωλοτουμπα έκανε και δυστυχώς ένας αγώνας ένα όραμα μια ελπίδα χάθηκε παντοτινά.
Τσιπρα είσαι η ντροπή της αριστεράς είσαι ενα πουτανακι ένας προδότης ένας γαμιολας ένα εμετικό ξερασμα που γαμιεται όλο το σόι και εσύ
Το μνμ αυτό είναι αποκλειστικά για τον πουστη τον τσιπρα και όχι για τον σύριζα που τόσο αγαπάμε και την ριζοσπαστική αριστερά
Το ίδιο λένε κ οι δεξιοι απλοί Έλληνες του μόχθου κ της επιχειρηματικότητας ,της λαϊκής κλασσικής δεξιάς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Νιώθουν κ αυτοί προδομένοι από τον Κυριάκο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.458
Πόντοι
5.506
Αντε πάλι οι άλλοι φταίνε. Ας υποθέσουμε οτι όλα είναι κατασκεύασμα των μίντια.
Ο λαός που πείστηκε και για τα 3 δεν φταίει????? Ημαρτον
Τα μιντια σε πειθουν για οτι θελεις να ακουσεις και να πειστεις. Η οικονομικη κριση δεν ηταν κατασκευασμα των μιντια, πραγματικοτητα ηταν. Σε τι κατασταση βρισκομαστε σημερα θα φανει στην πορεια, τα μιντια οτι και να λανσαρουν δεν παιρνουν καμια ευθυνη, τη γνωμη τους πουλανε.
Οτι ο τσιπρας ειναι ενας αχρηστος καιροσκοπος δε χρειαζομαστε τα μιντια για να το καταλαβουμε ουτε μπορουν και να το κρυψουν αλλωστε, εκτος απ αυτους που θελουν να τον πιστευουν ακομα για «πολυ» και «τρανο».

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.653
Πόντοι
3.936
Ο Τσιπ. ανέλαβε ρομαντικά ένα μπουρδέλο και ανακάλυψε στην πορεία ότι πουτανες , νταβάδες κ πελάτες δεν αλλάζουν χαρακτήρα γιατί δεν θέλουν να σπάσουν αβγά άρα βρήκε τοίχους μπροστά του -χώρια που όταν πήγε στην Ευρώπη οι εβραιομασωνοι τον έκλεισαν σε ένα δωματιο κ ο νοων νοειτω.
Για να κάνεις (μέσα σε εισαγωγικά) επανάσταση θα πρέπει να είσαι αυτόνομος χωρίς εξαρτήσεις από τους έξωθεν με ό τι συνεπάγεται αυτό. Πχ έχεις πυρηνική ενέργεια προς όφελος όλων? Έχεις πράσινη ενέργεια σε ΜΜΜ αλλά κ σε ΙΧ (ηλεκτροκινητα με γενναία επιδοτούμενη εκπτωση;) Διαθέτεις 90% ενέργεια η οποία να προέρχεται από την πυρηνική. Σε άφησαν οι Γεγμανοί να παράγεις σε όλους τους τομεις ή σε επιδοτήσαν για να τα κλείσεις Ολα. Έφτιαξες σοβαρά ναυπηγεια? Επαναπατρησες τον ελληνικό εμπορικό στόλο με ευεργετικές ρυθμίσεις? Έκανες καινούργιες συμμαχίες κ να κλάσεις τις παλιές αν δε σε συμφέρουν. Απόσχισες τον κλήρο από το κράτος. Δεσμευσες την εκκλησιαστική περιουσία για να δώσεις στο πτωχευμένο κράτος σου. (Γιατί ως γνωστο ,τι δουλειά έχει η ύλη με το πνεύμα αυτό που πρεσβεύει ο Χριστιανισμός δηλαδη). Επαναπατρησες τα καλύτερα μυαλά με ευνοϊκές συνθήκες κ μπόνους - ή δίνεις χρήμα από τους φόρους σε ένα βαρέλι δίχως πάτο (τους λάθρο). Όλα αυτά και άλλα πολλά.. Όσα μένουμε στα ίδια κ τα ίδια θα βυθιζόμαστε στον ωκεανο ακόμη περισσοτερο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.458
Πόντοι
5.506
Επιμένω για τη πρόστυχη στάση Τσίπρα.
Άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ με οτι έγινε και πως έγινε, η οικονομική πολιτική ειδικά σε περίοδο διαπραγμάτευσης και κρίσης αποφασίζεται απο πριν και σε πρωθυπουργικό επίπεδο. Δεν κάνει ο υπουργός οικονομικών οτι θέλει.
Το επιθετικό στυλ ήταν επιλογή ΣΥΡΙΖΑ και οχι Βαρουφάκη. Είναι πρόστυχο να του τα ρίχνει όλα, σαν να μην έφταιγε ο ίδιος σε τίποτα
Αυτος ειναι ο τσιπρας. Το οτι αφησε ή τον αφησαν να αποτυπωθουν ολα αυτα και σε βιβλιο ειναι το τελειωτικο, μονο αν ειναι πιονι του κουλη φανταζει μια λογικη εξηγηση, ολο το υπολοιπο ειναι λαθος, δεν υπαρχει καμια λογικη. Δεν ειναι μια συνεντευξη, ενας μονολογος που θα χαθει στην πορεια, αυτα που εχουν γραφτει ειναι ιστορια που δε σβηνεται. Μονο ενας απολυτα ηλιθιος θα αφηνε αυτο το βιβλιο να κυκλοφορησει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.458
Πόντοι
5.506
Ποιος αλλος πουστης εχει κλεψει τους κωδικους της Ζανουλας;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.653
Πόντοι
3.936
Αυτος ειναι ο τσιπρας. Το οτι αφησε ή τον αφησαν να αποτυπωθουν ολα αυτα και σε βιβλιο ειναι το τελειωτικο
Αυτός μπορεί να νιώθει τύψεις για πράγματα που δεν μπόρεσε ή δεν τον άφησαν να πραγματοποιήσει προς όφελος του λαού 'Τα Συμφέροντα' και να έγραψε έπειτα αυτό το βιβλίο κάτι σαν εξομολόγηση.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.011
Αυτός μπορεί να νιώθει τύψεις για πράγματα που δεν μπόρεσε ή δεν τον άφησαν να πραγματοποιήσει προς όφελος του λαού 'Τα Συμφέροντα' και να έγραψε έπειτα αυτό το βιβλίο κάτι σαν εξομολόγηση.
Να το πει αλλά να ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους και να υποτιμά την αριστερά δεν είναι λογικό
Πως θα ανακάμψει η αριστερά είναι το θέμα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.458
Πόντοι
5.506
Φαντασου τι αυτογκολ εβαλε ομως που ακομα και ατομα σαν το βιταμ που μεχρι χθες επινε νερο στο ονομα του τωρα θελουν να τον λιντσαρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom