Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 157 64,3%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,2%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 45 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    244

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.301
Πόντοι
6.056
Αυτός απεσήρθει απο την Πολιτική......
επανέρχεται με τον σχηματισμό Μπογδάνου
Τι λες , θα τον προτιμήσουμε ώστε να βάλει μιά υποτυπώδη τάξη στα κρατικά ταμεία ?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.123
Πόντοι
3.506
επανέρχεται με τον σχηματισμό Μπογδάνου
Τι λες , θα τον προτιμήσουμε ώστε να βάλει μιά υποτυπώδη τάξη στα κρατικά ταμεία ?
Φυσικά και οχι. Ο επικεφαλής (Μπόγδανος) δεν μου λέει τίποτα.
Και σε κάθε περίπτωση ο επικεφαλής δίνει τον παλμό και το προσδόκιμο.....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.301
Πόντοι
6.056
Φυσικά και οχι. Ο επικεφαλής (Μπόγδανος) δεν μου λέει τίποτα.
Και σε κάθε περίπτωση ο επικεφαλής δίνει τον παλμό και το προσδόκιμο.....
επομένως δεν αλλάζεις , μόνον Κούλης !!
φαντάζομαι ούτε η Λατινοπούλου σου κάνει , ούτε ο Σαμαράς , μόνον Κούλης

όπως λέγανε οι παστόκοι ,μόνον πασοκ

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.123
Πόντοι
3.506
επομένως δεν αλλάζεις , μόνον Κούλης !!
φαντάζομαι ούτε η Λατινοπούλου σου κάνει , ούτε ο Σαμαράς , μόνον Κούλης

όπως λέγανε οι παστόκοι ,μόνον πασοκ
Πρώτον δεν αποδε΄χομαι το υποτιμητικό Κούλης. Μητσοτάκης λέγεται. Όπως λέγεται Παπανδρέου και οχι Γιωργάκης κ. ά.
Η Λατινοπούλου λέει αρκετά σωστά, αλλά δεν βλέπω επιτελείο να την στελεχώνει. Κατι σαν Ζωή μου βγάζει με την έννοια οτι είμαι εγώ και οι δικοί μου. Πράγμα που δεν συνάδει με κόμμα εξουσίας.
Ο Σαμαράς άλλη ιστορία, και τα έχω γράψει στο νήμα του.
Αυτούς ανέφερες. Απο εκεί και πέρα , πες μου ποιόν και οχι να κρίνεις γενικόλογα. Τι σε εμπνέει ????

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.301
Πόντοι
6.056
Πρώτον δεν αποδε΄χομαι το υποτιμητικό Κούλης. Μητσοτάκης λέγεται. Όπως λέγεται Παπανδρέου και οχι Γιωργάκης κ. ά.
Η Λατινοπούλου λέει αρκετά σωστά, αλλά δεν βλέπω επιτελείο να την στελεχώνει. Κατι σαν Ζωή μου βγάζει με την έννοια οτι είμαι εγώ και οι δικοί μου. Πράγμα που δεν συνάδει με κόμμα εξουσίας.
Ο Σαμαράς άλλη ιστορία, και τα έχω γράψει στο νήμα του.
Αυτούς ανέφερες. Απο εκεί και πέρα , πες μου ποιόν και οχι να κρίνεις γενικόλογα. Τι σε εμπνέει ????
ο Μπογδάνος μου αρέσει ,η Λατινοπούλου με τον Σαμαρά και τον Τζήμερο , επίσης η Κοβέσι

Για εξήγησε τους λόγους που δεν σου αρέσει ο Μπογδάνος , που διαφωνείς ? σε ποιά σημεία ?
Γιατί προτιμάς Κούλη όταν αποδεδειγμένα συγκέντρωσε δίπλα του όλους τους κλέφτες ?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.123
Πόντοι
3.506
ο Μπογδάνος μου αρέσει ,η Λατινοπούλου με τον Σαμαρά και τον Τζήμερο , επίσης η Κοβέσι

Για εξήγησε τους λόγους που δεν σου αρέσει ο Μπογδάνος , που διαφωνείς ? σε ποιά σημεία ?
Γιατί προτιμάς Κούλη όταν αποδεδειγμένα συγκέντρωσε δίπλα του όλους τους κλέφτες ?
Ο Μπόγδανος δεν μου αρέσει απο το "αλητικο" ξερολακίστικο στυλ που είχε ως δημοσιογράφος, όταν είχε εκπομπή.
Τώρα πρόγραμμα δεν έχω δει , καταγεγραμμένο. Και κόμμα έκανε ή θα κάνει....????
Ο Τζήμερος απο όσους λες είναι ο μόνος σοβαρός με κάποιες θέσεις, όπως ο παλαιός δημοσιογράφος του οικονομικού ταχυδρόμου (αν θυμάσαι, δεν θυμάμαι το όνομα του) που είχε πει περίπου το 2003 οτι το δημόσιο πρέπει να διώξει τους μισούς υπαλλήλους να γλυτώσουμε το ρεύμα που καταναλώνουν...
Κατά τα ΄ άλλα κατι σε κόμμα Διαμαντοπούλου θα μου κέντριζε το ενδιαφέρον, αλλά και αυτή μεγάλη είναι , σαν τον Τζήμερο....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.301
Πόντοι
6.056
Ο Μπόγδανος δεν μου αρέσει απο το "αλητικο" ξερολακίστικο στυλ που είχε ως δημοσιογράφος, όταν είχε εκπομπή.
Τώρα πρόγραμμα δεν έχω δει , καταγεγραμμένο. Και κόμμα έκανε ή θα κάνει....????
Ο Τζήμερος απο όσους λες είναι ο μόνος σοβαρός με κάποιες θέσεις, όπως ο παλαιός δημοσιογράφος του οικονομικού ταχυδρόμου (αν θυμάσαι, δεν θυμάμαι το όνομα του) που είχε πει περίπου το 2003 οτι το δημόσιο πρέπει να διώξει τους μισούς υπαλλήλους να γλυτώσουμε το ρεύμα που καταναλώνουν...
Κατά τα ΄ άλλα κατι σε κόμμα Διαμαντοπούλου θα μου κέντριζε το ενδιαφέρον, αλλά και αυτή μεγάλη είναι , σαν τον Τζήμερο....
η Διαμαντοπούλου είναι μαρς κλεφτοπασόκα και τουρκολάγνα σαν τη Ντόρα κ τον Πάγκαλο

Στις εκλογές Σημίτη - Καραμανλή
ΓΑΠ- Καραμανλή
τι είχες ψηφίσει ?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.776
Πόντοι
786
ο μπογδανος, με την λατινοπούλου και τον κρανιδιώτη
μάλωναν και δεν μπορούσαν ούτε για το όνομα του κόμματος να συμφωνήσουν:
παιδαριώδη

σαν τις διασπάσεις της αριστεράς, που θαυμάζει ο αφελής ζαν, που νομίζει ότι πείθει κανέναν εδώ μέσα...

και ο τζήμερος υποσχόταν διαδικασία απώλειας της εξουσίας από την κυβέρνηση,
εάν δεν τηρούσε τις προεκλογικές δεσμεύσεις
άλλος αδαής - αφελής...
θα φτιάξει και υποσχεσιόμετρο;
έπεισε όμως τον αφελή σαούλ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.301
Πόντοι
6.056
ενώ όσο παρέμεναν στο γαλάζιο κλεφτοκόμμα ήταν σπουδαίοι ,
μόλις σιχάθηκαν κ έφυγαν γίνανε παρακατιανοί, όπως ο Σαμαράς:tooth:

χασάπη πιάσε ένα φραπέ :2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.561
Πόντοι
6.256
έπεισε όμως τον αφελή σαούλ.
αφού εμείς οι αφελείς είμαστε η μειοψηφία

και εσείς οι ευφυείς που είστε το 41% (και βάλε) και ψηφίζετε τα σοβαρά κόμματα

πως καταφέρατε να χρεοκοπήσετε την χώρα σε όλους τους τομείς?

τι φταίει αφού εκτός από την διακυβέρνηση συριζα όλα τα υπόλοιπα χρόνια κυβερνούν οι σοβαροί.

πως σας έπιασαν έτσι κότσους και σας φόρεσαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην πλάτη :undecided::undecided::undecided:

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.123
Πόντοι
3.506
η Διαμαντοπούλου είναι μαρς κλεφτοπασόκα και τουρκολάγνα σαν τη Ντόρα κ τον Πάγκαλο

Στις εκλογές Σημίτη - Καραμανλή
ΓΑΠ- Καραμανλή
τι είχες ψηφίσει ?
καταρχήν απο ευγένεια οταν ρωτάς κάποιον τι ψήφισε, πρέπει πρώτα εσύ να λες.
Τέλος πάντων, Σημίτη , Καραμανλή. Αν σου κάνει.
Την Διαμαντοπούλου επί΄τηδες την έβαλα.
Όσοι έχουν περάσει απο την εξουσία τους βάζουμε και κάποιο υποκοριστικό. Τουρκολάγνα κλπ.
Και ο καθαρός και γενναίος και πατριώτης Τσίπρας με το παλικάρι Καμμένο (που είπε στην Βουλή θα σας βάλω να κάθεστε στα 4) 'ηταν καλός μέχρι που έγινε προδότης με τα Σκόπια.
Τελικά μήπως μπαίνεις στην λούμπα, οτι όλοι οσοι δεν έχουν κυβερνήσει είναι καλοί και μετά, αμα πάρουν εξουσία , γίνονται κακοί....
Γιατί αυτό γίνεται. Εξω απο τον χωρό , όλοι ωραία τα λένε....
Σαφήνω τώρα, γιατί πρέπει να φύγω

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.063
Πόντοι
2.356
αφού εμείς οι αφελείς είμαστε η μειοψηφία

και εσείς οι ευφυείς που είστε το 41% (και βάλε) και ψηφίζετε τα σοβαρά κόμματα

πως καταφέρατε να χρεοκοπήσετε την χώρα σε όλους τους τομείς?

τι φταίει αφού εκτός από την διακυβέρνηση συριζα όλα τα υπόλοιπα χρόνια κυβερνούν οι σοβαροί.

πως σας έπιασαν έτσι κότσους και σας φόρεσαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην πλάτη :undecided::undecided::undecided:
Ρίχνεις τα μαργαριτάρια στους χοίρους.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.063
Πόντοι
2.356
Αυτός ήταν ευρωβουλευτής της ΝΔ. Τότε που τους διόριζε το κόμμα.
Ο Μαρίνος με τ' όνομα, που λέει κι ο απλός λαός.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.301
Πόντοι
6.056
καταρχήν απο ευγένεια οταν ρωτάς κάποιον τι ψήφισε, πρέπει πρώτα εσύ να λες.
Τέλος πάντων, Σημίτη , Καραμανλή. Αν σου κάνει.
Την Διαμαντοπούλου επί΄τηδες την έβαλα.
Όσοι έχουν περάσει απο την εξουσία τους βάζουμε και κάποιο υποκοριστικό. Τουρκολάγνα κλπ.
Και ο καθαρός και γενναίος και πατριώτης Τσίπρας με το παλικάρι Καμμένο (που είπε στην Βουλή θα σας βάλω να κάθεστε στα 4) 'ηταν καλός μέχρι που έγινε προδότης με τα Σκόπια.
Τελικά μήπως μπαίνεις στην λούμπα, οτι όλοι οσοι δεν έχουν κυβερνήσει είναι καλοί και μετά, αμα πάρουν εξουσία , γίνονται κακοί....
Γιατί αυτό γίνεται. Εξω απο τον χωρό , όλοι ωραία τα λένε....
Σαφήνω τώρα, γιατί πρέπει να φύγω
τύπε εγώ δεν ψήφιζα , όσο για την ευγένεια κοιτάξου διότι το πρώτο πράμα που είπες όταν μου απευθύνθηκες
ήταν το
"αυτά είναι θεωρία"
Ενώ είχα παραθέσει οικονομικό ταχυδρόμο που μάλιστα διαβάζεις , πάμε παρακάτω κ μην είσαι ευαισθητούλης

Δεν με ενδιαφέρει ο τσίπρας και δεν κολλάει στη συζήτηση , κυβέρνησε 5 χρόνια και πήγε στο καλό
Επίσης η τουρκολάγνα Ντόρα είχε κάνει κόμμα και πήρε 1,5% ....
Ο Σαμαράς που παρήγε έργο και έσωσε τη χώρα σε μνημονιακούς καιρούς γιατί δεν σου κάνει ?
επειδή έφυγε από τον στάβλο του ΚουλοΑυγεία ?
ενώ όσο παρέμενε ήτανε δύναμη εεεέ ?? Ελλας Ελλας Αντώνης Σαμαράς

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.034
Πόντοι
47.293
Ο Παπανδρέου λεγόταν κ Μέγας Ανδρέας διότι σε άφησε να κλέψεις για να γεμίσει το στομάχι σου σε αντίθεση με Μητσοτάκη που αφήνουν να κλέβουν μόνο οι κολλητοί του κ τα καρτέλ..οπότε σεβασμός στον Ανδρέα

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.561
Πόντοι
6.256
Ρίχνεις τα μαργαριτάρια στους χοίρους.
μέσα στην αφέλεια μου δεν ξέρω και τι γράφω :confused:

τι να ξέρω και εγώ ούτε ένα επίδομα έγκαιρης άφιξης στην εργασία δεν έχω πάρει στη ζωή μου

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.301
Πόντοι
6.056
Ο Παπανδρέου λεγόταν κ Μέγας Ανδρέας διότι σε άφησε να κλέψεις για να γεμίσει το στομάχι σου σε αντίθεση με Μητσοτάκη που αφήνουν να κλέβουν μόνο οι κολλητοί του κ τα καρτέλ..οπότε σεβασμός στον Ανδρέα

Ανδρέα Λοβέρδο εσύ ? :coffee:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.652
Πόντοι
6.795
ξεφτιλισμένη μαριονέτα, απελπισμένη η ντόπια πλουτοκρατία προσπαθεί να ξαναζεστάνει και να κοροϊδέψει πρόθυμους ηλίθιους ψηφοφόρους. Κι από την άλλη παραμονεύει ο άλλος άχρηστος ο πιτσαδόρος με το Σαμάρι του.
πάρτον έναν χτύπα τον άλλον όλα σκατά.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.301
Πόντοι
6.056
ξεφτιλισμένη μαριονέτα, απελπισμένη η ντόπια πλουτοκρατία προσπαθεί να ξαναζεστάνει και να κοροϊδέψει πρόθυμους ηλίθιους ψηφοφόρους. Κι από την άλλη παραμονεύει ο άλλος άχρηστος ο πιτσαδόρος με το Σαμάρι του.
πάρτον έναν χτύπα τον άλλον όλα σκατά.
έτσι είναι τύπε μου ,
απλά τρολάρουμε τα κουλοτρόλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom