Τουλάχιστον ο Τσίπρας βρε παπάρα παραιτήθηκε και σκέψου είναι καλύτερος πρωθυπουργός από το Κούλη ο Κούλης που έκανε 1.000.000 λάθη ούτε τη τελευταία στιγμή δε βάζει μυαλό να παραιτηθεί,στο διάολο να πας μαλακα που υποστηρίζεις Κούλη.
Ο τσιπρας δεν παραιτήθηκε για τους 100+ νεκρούς στο μάτι.
Επειδή είσαι ψύχραιμος θέλω πραγματικά να μάθω την γνώμη σου.
Έκανε λάθος που δεν παραιτήθηκε;
Ο τσιπρας δεν παραιτήθηκε για τους 100+ νεκρούς στο μάτι.
Επειδή είσαι ψύχραιμος θέλω πραγματικά να μάθω την γνώμη σου.
Έκανε λάθος που δεν παραιτήθηκε;
Γιατί είπε συγγνώμη ο Κούλης που υποστηρίζεις?αντίθετα είχε το θράσος να θέλει να ξαναβγεί στις εκλογές ενώ κανονικα όχι απλά να παραιτηθεί έπρεπε αλλά να αλλάξει χώρα.Τουλαχιστον ο Τσίπρας που τα έχεις βάλει είχε το φιλότιμο να παραιτηθεί έστω Τωρα.
Λες το αεροπλανο που πηρε ο δικος σας για να παει να δει το παιδι του στην Αμερικη ; και να κανει τις βολτες του ;
η τοτε που πηγε πρωτη μουρη με καπέλο σαν λαχειοπώλης βρε μαλακα να δει το ματς στο NBA και πληρωσαμε μεχρι και τα ποπ κορν που ετρωγε
Κατσε να μπει και ενα μουνοπανο δεξιο κολλητε μου , ενας daima να δεις τι μαλακιες θα διαβαζεις ...
ο κλασσικος δεξιος , αυτιστικος , με το κεφαλι στο κωλο
«Δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα θέσω υποψηφιότητα» ανέφερε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε συνομιλία που είχε με τον Νίκο
www.enikos.gr
Ούτε πρόεδρα δεν θα μπορέσουν να βρούν και κάθεστε και ασχολείστε με το κάθε παρλιακό, άντε παλιόπαιδα.
Σεβασμός στους ασθε......μελλοθάνατους