εγώ βρε συριζα ήμουν, αλλα τι να τον κανω τον αλεξη, αυτός δεν έχει την ικανοτητα, να κανει ουτε τα βασικα, τι να εκφράσει; Θέλω την alfaromeo μου, τη Ζωή την πενηντάρα μου, το bou μου, δεν ζήτησα τιποτα εξωπραγματικό.
ο γύφτος ο αλέξης θα μου κατσικωνε πολακη κατρουλιαρη κατρουγκαλο συτά τα τερατα πολιτικης οξυδέρκειας, ο Τσίπρας θα κατέθετε στεφάνι σε κανα μνήμα και θα πεταγε καμια λεσβο και μυτιληνη και αρχιδια καπαμα.
Για να επιζήσω στην Ελλάδα χρειάζομαι λαμογιο αρχηγο να είναι τουλάχιστον σαν εμένα να ελίσσεται να ξεγλιστραει όχι κοιμισμένα χάπατα που το μυαλο το έχουν όλο στις ταβέρνες και τους χαβαλέδες ροδα τσάντα και κοπάνα, πρεπει να μπει και κανα φράγκο στην τσέπη.
Ίσως θέλουν να δουν πως θα τα βγάλουν πέρα 2 εκατομμύρια μπλε ηλίθιοι λαμόγια με ρουσφέτια τακτοποιημένοι, αντάμα με τους μετανάστες που μισούν, και είναι στις προετοιμασίες για διαβατήρια και μετανάστευση σε μια σοβαρή χώρα.
Η διαφορα 20+ μοναδων επαιξε ενα μεγαλο ρολο οτι η χρυση αυγη δεν κατεβηκε...ολοι αυτοι οι φασιστες ψηφισαν νδ στα συν οτι ανεβηκε το ΠΑΣΟΚ...οσοι ηταν πασοκ ξεκαθαρα ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 2015. Οι περισσοτεροι απο αυτους ξανα γυρισαν στο Πασοκ τωρα...τοσο ευκολο.
καποιος πιο πανω ελεγε οτι για την αποχη δεν φταινε οι εκλογικοι καταλογοι .
Εψαξα στο ekloges.ype.gr την συμμετοχη απο το
2007 (75%)
το 2009 (70%)
το 2012(65%)
το 2015(64%)
στο Δημοψηδισμα (62%)
τον Ιανουαριο του 2015 (56%)
το 2019 ηταν (58%)
και φετος ηταν (62%)
αρα πανω απο 1 στους 3 ειτε δεν ζει πια μαζι μας ειτε ειναι σωματικα αδυναμος να φτασει στην κάλπη ή ζει μακριά ή απλα βαριεται
Σε καθε περιπτωση 25% ηταν από παντα η αποχη . Το 2015 σχεδον οσοι ψηφισαν στις εκλογες πηγαν και στο γελοιο αυτο δημοψηφισμα .
Οσο για τον Τσιπρα . Το παρον νημα ειχε τίτλο "ειναι ο Τσιπρας καταλληλος για αρχηγος κόμματος". Η απαντηση ειναι ΟΧΙ .
Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσιπρα γιγαντωθηκε στην εποχη της μεγαλης οικονομικης κρισης ανεβασε τα ποσοστα του αποροφώντας το μισο ΠΑΣΟΚ και αργοτερα τους ΑΝΕΛ ενω εδιωξε τους αριστερους της ρηξης και της στασης πληρωμων (Βαρουφακη-Ζωή-Λαφαζανη) .
Τωρα ο στοχος του ειναι να ξανασυνεργαστει με αυτους που εδιωξε και να αποροφησει και το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ
και κλαιγεται -ο Τσιπρας -που οι υπολοιποι (αριστεροι-κεντροαριστεροι-αντιμνημονιακοι δεξιοι) δεν τον θέλουν για αρχηγο .
Μακαρι το ποσοστο του Συριζα να γραψει το 1 μπροστα και να πάει σπιτι του ο Αλεξης .