Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μπορεί ένας πρωθυπουργός να παραμένει στην θέση του και να παίρνει τα 9 χιλιάρικα το μήνα όντως υπεύθυνος για 100 νεκρούς;
Τουλάχιστον ο Τσίπρας βρε παπάρα παραιτήθηκε και σκέψου είναι καλύτερος πρωθυπουργός από το Κούλη ο Κούλης που έκανε 1.000.000 λάθη ούτε τη τελευταία στιγμή δε βάζει μυαλό να παραιτηθεί,στο διάολο να πας μαλακα που υποστηρίζεις Κούλη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
και καπου εδω κλεινει η ιστορια ενος κλασικου "χελενικ ντριμ"....
ενας τεμπελης, αμορφωτος, καταληψιας, μπλεχτηκε με τα κομματα, επεσε πανω σε οικονομικη κριση και εγινε πρωθυπουργος...
παντως του αναγνωρισω οτι ηταν ανωτερος απο τα σκατά που ειχε στο κομμα του (πολακηδες, φωτιου κτλ.)....
Και ο Μάρτινς θα ηταν καλυτερος απο τα σκατα που αναφερεις, αλουστος επι εξαμηνο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καθόλου δεν τον δουλευω
μια χαρά τα λέει
Σατανά

Τουλάχιστον ο Τσίπρας βρε παπάρα παραιτήθηκε και σκέψου είναι καλύτερος πρωθυπουργός από το Κούλη ο Κούλης που έκανε 1.000.000 λάθη ούτε τη τελευταία στιγμή δε βάζει μυαλό να παραιτηθεί,στο διάολο να πας μαλακα που υποστηρίζεις Κούλη.
Σκασμός

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σε δουλευει και χαιρεσαι, κατάντια
Κατάντια είναι οποίος υποστηρίζει ΝΔ ενώ ο Μητσοτάκης σκότωσε 57 Άτομα στα Τέμπη και επίσης αθώωσε παιδεραστή από τη φυλακή.Εσυ που είσαι υπέρ του Κούλη είναι σα να είσαι υπέρ των παιδεραστών και υπέρ που ο Μητσοτάκης σκοτωσε 57 Άτομα στα τεμπη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Κατάντια είναι οποίος υποστηρίζει ΝΔ ενώ ο Μητσοτάκης σκότωσε 57 Άτομα στα Τέμπη και επίσης αθώωσε παιδεραστή από τη φυλακή.Εσυ που είσαι υπέρ του Κούλη είναι σα να είσαι υπέρ των παιδεραστών και υπέρ που ο Μητσοτάκης σκοτωσε 57 Άτομα στα τεμπη
Σκασμός

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756

Κατσε να μπει και ενα μουνοπανο δεξιο κολλητε μου , ενας daima να δεις τι μαλακιες θα διαβαζεις ...
ο κλασσικος δεξιος , αυτιστικος , με το κεφαλι στο κωλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Κατσε να μπει και ενα μουνοπανο δεξιο κολλητε μου , ενας daima να δεις τι μαλακιες θα διαβαζεις ...
ο κλασσικος δεξιος , αυτιστικος , με το κεφαλι στο κωλο
Του ειπες οτι ψηφισες ΝΔ ή να του το πω εγω?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756

βριζεις !!

εμ βεβαια , οταν δεν εχετε επιχειρήματα ξεκινας το βρισιμο , σε μαθαμε και εσενα , απο ουσία μηδεν !!

αμ δεν ψηφισα ΝΔ , τσακω τωρα :birdman:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
βριζεις !!

εμ βεβαια , οταν δεν εχετε επιχειρήματα ξεκινας το βρισιμο , σε μαθαμε και εσενα , απο ουσία μηδεν !!
Δεν του ειπα να παει να γαμηθει ρε τύπε, να σκασει του ειπα. Απλη παρακινηση σε σιωπη ειναι, ουδεμία υποτιμητικη της προσωπικοτητας του εκφραση, αρα ουδεμια εξυβριση.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
Δεν του ειπα να παει να γαμηθει ρε τύπε, να σκασει του ειπα. Απλη παρακινηση σε σιωπη ειναι, ουδεμία υποτιμητικη της προσωπικοτητας του εκφραση, αρα ουδεμια εξυβριση.
τον εβρισες , δεν περνανε αυτα σε εμας

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.287
Πόντοι
12.056
ο νιπλης ειναι αριστερος με δεξια τσεπη .... εχει κατι αλλους δεξιους που για να μαζεψουν 1 ευρω για να παρουν κουλουρι ζητιανευουν στην ομονοια

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
871
Πόντοι
86
Σταχυολόγηση από εναν ιστότοπος και δύο δημοσιολογούντες για έναν πολιτικό.
Πρώτα ο Γιώργος Καρελιάς
[...] Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν τυχερός, σχεδόν ευλογημένος, στην πολιτική του ζωή. Στα 41 του έγινε πρωθυπουργός, ο πρώτος πρωθυπουργός που προερχόταν από την παραδοσιακή Αριστερά. [...] Το 2008 ανέλαβε την αρχηγία σε ένα μικρό, σχεδόν περιθωριακό, κόμμα του 3% και μέσα σε εφτά χρόνια το οδήγησε στην κυβέρνηση. Σ΄ αυτό μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Ανδρέα Παπανδρέου, που μέσα σε εφτά χρόνια (1974-1981) οδήγησε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Αλλά ο Ανδρέας ξεκινούσε με σαφώς καλύτερες προϋποθέσεις. [...] Ο Τσίπρας ήταν βιαστικός, αλλά και τολμηρός. Βιαστικός γιατί επιδίωξε πιεστικά να αναλάβει τη διακυβέρνηση το 2015 μέσα σε ασφυκτικές συνθήκες χρεοκοπίας. Και τολμηρός γιατί δεν δείλιασε να το κάνει. Μπορεί να είχε και άγνοια κινδύνου. Και όσοι βλέπουν μόνο τις αρνητικές πλευρές της διακυβέρνησής του και λοιδορούν την «κωλοτούμπα» του 2015, δεν έχουν τη διορατικότητα να δουν ότι, ταυτόχρονα, κατάφερε να εκτονώσει το κύμα της ανεξέλεγκτης οργής και να κρατήσει τη χώρα στις ράγες της, από την οποία-να μην το ξεχνάμε- άλλοι την είχαν βγάλει την περίοδο 2007-2009.
Ήταν ο πολιτικός που έφτασε στην κορυφή χωρίς να έχει πίσω του καμιά οικογενειακή παράδοση. Σε μια χώρα που οι πρωθυπουργοί προέρχονται από τα περίφημα τζάκια, ο Τσίπρας έσπασε τον κανόνα. Στο μισό αιώνα της Μεταπολίτευσης μόνο αυτός (και ο Κώστας Σημίτης) δεν ήταν από τζάκι. [...]

Το όλον, εδώ:

Και μετά ο Νίκος Μαραντζίδης (καθηγητής πολιτικής επιστήμης και άμισθος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές του Ιουνίου):
"[...] Στη συνείδηση του λαού μας, οι πιο όμορφες μάχες, είναι αυτές στις οποίες ο ήρωας αναλαμβάνει να τις διεξάγει ενώ γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα τις χάσει [...] Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι το είχε ήδη εμπεδώσει, όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στον έβδομο όροφο της Κουμουνδούρου στις 23 Μαΐου, δυο μόλις μέρες μετά το συντριπτικό εις βάρος του αποτέλεσμα των εκλογών. [...] Ίσως για αυτό να με αγκάλιασε με τόση θέρμη όταν με είδε ρωτώντας με αστειευόμενος τι κάνω εκεί, τώρα που όλοι φεύγουν. Κι όταν του απάντησα αυτοσαρκαζόμενος πως μετά από αυτόν έχω συνάντηση με τον ψυχίατρο μου να με κοιτάξει, γελάσαμε κι δυο δυνατά, με μια οικειότητα σαν να γνωριζόμασταν από χρόνια, εμείς που πρώτη φορά συναντιόμασταν από τόσο κοντά.
Εκείνη η μέρα θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μου για όλη μου τη ζωή, για το βάρος των στιγμών και τις σκληρές αλήθειες που ειπώθηκαν. Κι εκείνη την ημέρα, ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε πολλά σκαλοπάτια στη συνείδησή μου. Κι όταν κάποτε γράψω ένα βιβλίο για αυτές τις 30 μέρες που έζησα (η αμοιβή που μου υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για τη συμμετοχή μου στην προσπάθεια), θα έχω την ευκαιρία να γίνω πιο σαφής. [...]"

Και η σιβυλλική κατακλείδα από τον καθηγητή (που σίγουρα, κάτι παραπάνω ξέρει):
[...] Μια συμβουλή μόνο: ας μην βιαστούν να βάλουν όλες τις λέξεις τους σε αυτόν τον αποχαιρετισμό, σε αυτόν τον πολιτικό επικήδειο, ας κρατήσουν και μερικές στην άκρη. Μπορεί -ποιος ξέρει- μια μέρα να χρειαστεί να ξαναγράψουν κάτι παρόμοιο για τον Αλέξη. Ας μην ειπωθούν όλα τώρα!"

Επίσης, από εδώ:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
1688126977167.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006

Νίπλης