Επισκέπτης
Τελείωσε η παρτούζα τόσο γρήγορα ? Δεν σε σεβάστηκαν φίλε , έναν στα γρήγορα σου έριξαν ....
Ναι αλλά εγώ έχω έναν καφετί παίδαρο αυτή τη στιγμή να κοιμάται γλυκά κ ήρεμα δίπλα μου,ενώ εσύ?Με τη πούτσα στο χέρι σε κόβω.
Τελείωσε η παρτούζα τόσο γρήγορα ? Δεν σε σεβάστηκαν φίλε , έναν στα γρήγορα σου έριξαν ....
χεσμενος ξαπλωσε τυπε;Ναι αλλά εγώ έχω έναν καφετί παίδαρο αυτή τη στιγμή να κοιμάται γλυκά κ ήρεμα δίπλα μου,ενώ εσύ?Με τη πούτσα στο χέρι σε κόβω.
ριχτου βενζινη κι ενα σπιρτο,,,Ναι αλλά εγώ έχω έναν καφετί παίδαρο αυτή τη στιγμή να κοιμάται γλυκά κ ήρεμα δίπλα μου,

Γιατι εισαι πρασινος? Τι εγινε εκλαιγε ο αλεξ για την Γρια τσατσα και σε μαρκαραν?
ΔΩΡΡΟΔΟΚΗΣΕ Ο ΤΖΩΝΝΥ ,κι εγινα ΠΑΣΟΚ,,Γιατι εισαι πρασινος? Τι εγινε εκλαιγε ο αλεξ για την Γρια τσατσα και σε μαρκαραν?
ΜΕΧΡΙ ΤΙς 29 Φίλε την πούτσα μου την έχει στο χέρι η γυναίκα μου ;)Ναι αλλά εγώ έχω έναν καφετί παίδαρο αυτή τη στιγμή να κοιμάται γλυκά κ ήρεμα δίπλα μου,ενώ εσύ?Με τη πούτσα στο χέρι σε κόβω.

ΔΩΡΡΟΔΟΚΗΣΕ Ο ΤΖΩΝΝΥ ,κι εγινα ΠΑΣΟΚ,,ΜΕΧΡΙ ΤΙς 29
ΕΧΩ Κ ΒΙΝΤΕΟ,,![]()
Φίλε την πούτσα μου την έχει στο χέρι η γυναίκα μου ;)
Κάτσε εσύ να μυρίζεις Πακιστανικές κλανιές όλη την νύχτα, σε ζηλευουμε όλοι ρε φίλε.![]()
![]()
![]()
![]()
700 ευρω μουδωσε...τσιπης...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θελω και εγω μερικα μυρια....ερχονται γιορτες.
Και με 600 βολευομαι700 ευρω μουδωσε...τσιπης...
Θα ξερασω βατράχια.Ναι αλλά εγώ έχω έναν καφετί παίδαρο αυτή τη στιγμή να κοιμάται γλυκά κ ήρεμα δίπλα μου,ενώ εσύ?Με τη πούτσα στο χέρι σε κόβω.
Εεεεεεεεεεεεεεελα ρε τύπε.Και για αλλαγή από Guardian
Greece’s radical left could kill off austerity in the EU
If Syriza wins a possible snap poll in the new year, positive repercussions could be felt across Europe
Εεεεεεεεεεεεεεελα ρε τύπε.
Περιμενει τον συριζα ολη η ευρωπη για να αλλαξει πολιτικη?
Ανατριχιάσαμε.
Στους Ιταλους που βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο με τον Ρεντζι, το ειπατε?
Με την καταργηση του ΕΝΦΙΑ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑθα επαναφερει 13ο μισθο ο αλεξης?
με τι λεφτα?
![]()
![]()
![]()
![]()