Νέα

Τσιγγάνες σε πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fantasy24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
20
@ Giorgosm θα εστελνα πμ αλλα δε σε βγάζει, μια απέναντι απο το οαεδ φαναρι με ποτηράκι ξερουμε τι παίζει? Περασα προχτες αφησα 1 € ωστε να κερδισω χρονο και να μηλισω μου λεει ευχαριστώ και παγωνω σα 10 χρονο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αυτο το εγραψαν σε αλλο νημα που ανεβηκαν δυο φωτο μαζι με την δημοσιευση και φαινεται αξιολογη για οσους ψαχνουν γυφτισες,αν ειναι στο 100% η οσο ειναι:

΄΄Καλησπέρα και καλή χρονιά! Όποιος συναγωνιστής ψάχνει καθεαυτό γύφτισσα, ξέρω που θα την βρει: Χθες το μεσημέρι ανακάλυψα μία νεαρή, γαμεύσιμη, στην γωνία Σωκράτους και Σατωβριάνδου. Η ταρίφα της είναι 30€, χωρίς να γνωρίζω το πρόγραμμα που προσφέρει. Λίγα λεπτά πριν μου την υποδείξουν, την έψηνε 80χρονος, επί μισή ώρα, ο οποίος και τελικά την έριξε. Επισυνάπτω και δύο φωτογραφίες, για να έχετε μια εικόνα.
ΥΓ: Είναι η τύπισσα με τα άσπρα ρούχα. Δεν πλησίασα αρκετά κοντά, για καλύτερη ευκρίνεια προσώπου, λόγω της επικινδυνότητας της περιοχής.
ΥΓ2: Στην φωτογραφία που είναι όρθια, συνομιλεί με νεαρό τραβεστί, το οποίο έχει κάψει καρδιές, στην περιοχή΄΄

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
615
Πόντοι
81
Μπα τίποτα αδερφέ και γω που γυρνάω με το αμάξι Αθήνα δεν έχω δει κάτι ίσως παίζει περισσότερο στην επαρχία να βρεις καμια γυφτισα να κάνεις τη δουλειά σου απλά πρέπει να ξέρεις που θα πας και πως θα πλησιάσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom