Νέα

Τσεχία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.697
Πόντοι
606
Γενικά σε τέτοιες χώρες αν είσαι

1)τάπας
2)μαυριδερός
3)κατσαρομάλλης
4)χοντρός

είσαι ναυάγιο και παρίας.

Διαφωνώ στο μαυριδερός

Σε χώρα άσπρων,το μαυριδερός είναι πλεονέκτημα









 

Vondon

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Μηνύματα
5
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Γενικά στο μόνο που έχει δίκαιο ο Kman είναι ότι τη δεκαετία του 90 και του 00 γαμουσες για πλάκα Τσεχα τουρίστρια που ήταν για διακοπές Ελλάδα ακόμα και αν ήσουν ναυάγιο.
Και τώρα γαμας αλλά όχι σαν ναυάγιο προφανώς. Το οικονομικό παίζει μικρό ρόλο πλέον μια και το επίπεδο ζωής έχει ανέβει στη Τσεχία και πλέον οι Τσέχοι ταξιδεύουν πολύ για διακοπές οπότε η Ελλάδα δεν είναι το σούπερ εξωτικό μέρος.
Γενικά νομίζω ότι υπάρχει και διάφορα στις ηλικίες. Οι νέοι μέχρι τριάντα μεγαλώνουν με άλλα στάνταρτ, είναι γενικά ποιο συντηρητικοί, έχουν πολύ καλύτερες προοπτικές καριέρας και ο γενικός στόχος είναι να βολευτούν επαγγελματικά, να κάνουν οικογένεια(η γυναίκα να αράξει σπίτι με τα παιδιά για καμιά τετραετία και να πληρώνεται το 80% του μισθού της με τη θέση εργασίας της εξασφαλισμενη) δάνειο για μονοκατοικία και αυτοκίνητο και ταξιδάκι για διακοπές κάθε χρόνο. Βέβαια υπάρχουν και τα ναυάγια με τα ναρκωτικά, που τα βλέπεις πιο έντονα στην επαρχία αλλά και αυτά μειώνονται σιγά σιγά, (παρότι η χρήση είναι εκτεταμένη από τα 15 μέχρι 25).
Στις μεγαλύτερες ηλικίες τώρα θα βρεις πιο εύκολες καταστάσεις. Γενικά είναι η γενιά που έζησε κουμουνισμο και στερήθηκε τα πρώτα χρόνια του καπιταλισμού και το έχει πιο εύκολο το σεξ, για να ξεδωσει.
Το επίπεδο πάντως στις γυναίκες εξακολουθεί και είναι αρκετά υψηλό και σε θέμα σεξοτουρισμου η Πράγα είναι value for money όχι γιατί είναι φθηνή αλλά λόγο ποικιλίας και γενικά καλύτερου υλικού στα ίδια λεφτά με την Ελλάδα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom