viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
Η εν λογω δεσποινις βρισκεται στη χωρα μας εδω και καιρο, τετοιος κοριτσαρος και δεν εχει ακουστει τιποτα.. γνωριζει κανεις τιποτα?
τι κοριτσαρος ρε τυπεΗ εν λογω δεσποινις βρισκεται στη χωρα μας εδω και καιρο, [glow=red,2,300]τετοιος κοριτσαρος [/glow] και δεν εχει ακουστει τιποτα.. γνωριζει κανεις τιποτα?
ναι τυπε εχει παιξει και το υπερπρωκτικη δοση νο3αυτη παιζει και σε ταινιες?
δεν το χω δει ,ναι τυπε εχει παιξει και το υπερπρωκτικη δοση νο3![]()
![]()
καλα ειναι και τα τρβεστι, χρειαζονταιτί εγινε ρε?τραβεστί πήρε ο θρύλος?όχι αριστερό χάφ?ίσως είναι καλύτερα γιατί θα τσιμπουκώνει όλους τους αντιπάλους λίγο πρίν την έναρξη και θα είναι τελειωμένοι..
και περιμενα να δω κανα μουνατι δικε μου κανω σκρολ κατω και βλεπω μια μαλαπερδα
και περιμενα να δω κανα μουνατι δικε μου κανω σκρολ κατω και βλεπω μια μαλαπερδα![]()
ww.ts-dating.com/index.php?main=rating&r_id=70104εγω προτεινω αυτη παντως tsblake !!!!!!!!!!
ww.ts-dating.com/index.php?main=rating&r_id=70104εγω προτεινω αυτη παντως tsblake !!!!!!!!!!
Δηλαδή, για να καταλάβω, αυτοί/ές σας πηδάνε με τη μαλαπέρδα; Ρε, ουστ σκατόλουγκρες μολύνετε τον ιερό βωμό του bourdela.tv
Ο βωμος του αγαπημενου μας site bourdela.tv, ειναι free και απευθυνεται σε ολους και σε ολα τα σεξουαλικα γουστα, κανεις δεν εχει το δικαιωμα να κρινει τις σεξουαλικες προτιμησεις του αλλου, αν δε το σεβεσαι παρακαλω να ασχοληθεις με τα υπολοιπα πολλα φορουμ του site, ευχαριστω.