Νέα

Τρωγοντάς μέχρι να πρηστεί η κοιλιά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα zanshin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

etsi me tin almira

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Είτε σαν φαίνεται ηλίθιο είτε φανταστικά, αυτή είναι η πραγνματικότητα. Το εν λόγω φετιχ υπάρχει. Όσο για το εν λόγω water torture καντε ένα κλικ στο wikipedia, ή ψάξτε το βιβλίο που αναφέρω, και θα δείτε ότι πραγματικά χρησιμοποιούνταν με τη μορφή αυτή κατακόρον στο μεσαίωνα. όποιος ξέρει ας ερευνήσει. Σήμερα έχει πάρει άλλη μορφή, αλλά δεν είναι επί του παρόντος.
Εμένα με προκαλούσε πάντα περιέργια το εν λόγω θέμα, από πλευράς bdsm, για αυτό και βρήκα το κουράγιο να το δω πρακτικά. Δεν το μετανοίωσα μπορώ να πω.. Πάντως αυτοί οι γερμανοί έχουν φοβερούς χώρους...
Δεν είναι τυχαίο ότι όλος ο χώρος του bdsm, φετιχισμού έχει αντλήσει τα περισσότερα θέματα από μεσαιωνικά βασανιστήρια.

Φυσικά είναι σίγουρο στην Ελλάδα ότι δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία από το εν λόγω φετιχ, εννοώ στα στούντιος που κάνουν και αυταρχικά. Αν έχει κάποιος στην Ελλάδα ας πει

Μάλλον οι ιεροεξεταστές είχαν τρελές γκάβλες  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :o :o :o
 

etsi me tin almira

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_3:Ναι ¨ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ" λέγεται το βίβλιο. Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο όγκο βασανιστηρίων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Ο συγγραφέας πρέπει να κουράστηκε πολύ να βρει την όλη βιβλιογραφία. Είναι σοβαρό βιβλίο με τεκμηριωμένη βιβλιογραφία.

Φασόλια - τάπα και μετά να δείτε πρήξιμο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

etsi me tin almira

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Aν και οι συγκεριμένες δραστηριότητες τυμπανισμού της κοιλιάς εκτελούνται κυρίως από mistresses σε άνδρες, υπάρχει πιθανότητα στο εξωτερικό να βρείτε και ελάχιστες submissive. H εν λόγω δραστηριότητα είναι λίγο taboo και κάπως περίεργη ας πούμε. Aς δούμε πως απεικονίζονται περιπτώσεις γυναικών στον κινηματογράφο η bdsm comics όπου υποβλήθηκαν σε αυτή την δραστηριότητα. Σε μια ταινία από lupus-spanking.com δείχνουν τους ιερεξεταστές να υποβάλλουν μια όμορφη γυναίκα σε αυτό το βασανιστήριο . Στην επόμενη εικόνα από γερμανικό site φαίνεται στα πλαίσια ανάκρισης από ο άνδρας να αναγκάζει τη γυναίκα σε κατάποση νερού. Φαίνεται μάλιστα και η διογκωμένη κοιλιά της
 

Συνημμένα

  • lupus water torture.jpg
    lupus water torture.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 63
  • folter-wasser.jpg
    folter-wasser.jpg
    64 KB · Εμφανίσεις: 71

etsi me tin almira

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Παρόμοια θέματα παρουσιάζονται και σε ορισμένα site όπως το . Eνδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στο εν λόγω site οιταινείες ασχολούνται με μεσαιωνικά βασανιστήρια μαγισσών. Σε μια από αυτές παρουσιάζεται και το great medieval water torture όπου η μάγισσα υποβάλλεται στο εν λόγω βασανιστήριο και στην συνέχεια οι ιεροεξεταστές αποθέτουν μια πέτρα στην πρησμένη κοιλιά της. Έχει ενδιαφέρον ότι η ηθοποιός-μοντέλο που παίζει, κυριολεκτικά την ώρα που την αναγκάζουν να πιει νερό, προσποιείται ότι πνίγεται και βγάζει άναθρες κραυγές θέλοντας να δώσει ένα τόνο απελπισίας στην ταινία. Προς το τέλος οι ιεροεξεταστές της περιποιούνται και το μουνί της, όπου μέσω ενός τεράστιου χωνιού ρίχνουν νερό μέσα στο αιδίο της. Μπράβο στα κορίτσια που προσπαθούν να μπουν στο κλίμα της ιεράς εξέτασης και πονάνε τα καημένα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:.
Παρακάτω φαίνονται ορισμένς εικόνες από την ταινία:

 

Συνημμένα

  • Interrogatio 05 - Water Torture.jpg
    Interrogatio 05 - Water Torture.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 58

etsi me tin almira

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης στην ταινία thief king ένας κρατούμενος βασανίζεται από κάποιους (ο λόγος δεν ξέρω ποιος είναι) με κλύσμα και τυμπανισμό της κοιλιάς, μιλάμε για πολύ γρήγορο τυμπανισμό. Ο ανακριτής του λέει: you wanna tell or you wanna burst!!!! Σκηνή υπάρχει εδώ:


Στην ταινία snoop dogg's hood of horror, μια γκόμενα πηδιέται με έναν τύπο, αφού πριν έτρωγαν χαβιάρι. Στην συνέχεια εισβάλλουν 2 τύποι ντυμένοι με στρατιωτικά ρούχα στο σπίτι δένουν τον τύπο σε μια καρέκλα και για αντίποινα επειδή δεν τους δίνει πληροφορίες βασανίζουν την γκομένα του  ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ!!!!!!
ένας γελοίος την αναγκάζει να φάει μέχρι σκασμού χαβιάρι !!!!!!!!!!  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: Η κοιλιά πρήζεται υπερβολικά εως ότου κάνει μπουμ και ....καταλαβαίνεται....!!!!. Φυσικά ο τύπος δεν μίλησε. Κρίμα γιατί ήταν όμορφο γκομενάκι και πολύ μαλάκας ο τύπος. Το τι κλανίδι ακούγεται δεν λέγεται. Πάντως το γκομενάκι έχει κάτι το γκαβλωτικό με φουσκωμένμη τη κοιλιά της  :o :o :o :o :o. Οριστε και μια σκηνή:

Kαι φυσικά ο ποιο όμορφη σεξουαλικά φουσκωμένη κοιλιά από γκομενάκι. Πίνει 2 λίτρα νερό και φουσκώνει on camera την κοιλιά της !!!!!! Η γκόμενα είναι όλα τα λεφτά με φουσκωμένη την κοιλιά. Προφανώς είναι submissive και γουστάρει παρόμοιες δραστηριότητες με το να καταπίνει υγρά κ.τ.λ. Να λοιπόν που υπάρχουν και τέτοιες γκόμενες, απλά λόγω του γεγονότος ότι το εν λόγω θέμα έχει κάτι το taboo και επικίνδυνο δεν μπορεί κάποιος να το εκφράσει ελεύθερα.

Μέρος 1:

Μέρος 2:

ΠΡΠΣΟΧΗ, ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ !!!!!!!!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΑΣ Η ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ !!!!!!
 

etsi me tin almira

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Προς όλους τους κοιλιολάγνους, αν υπάρχουν δηλαδή σε αυτό το forum.

Στο παρακάτω συνημμένο αρχείο:

Σκηνή από ταινία όπου η πανέμoρφη Angelina Jolie, υποδυόμενη πράκτορα, ανακρίνεται από κροάτες. Κατόποιν πολλών βασανιστηρίων οι κροάτες αποφασίζουν να υποβάλλουν την angelina στο βασανιστήριο του νερού. Την αναγκάζουν να καταπιεί μεγάλες ποσότητες, προκειμένου να μιλήσει και στην συνέχεια χτυπάνε δυνατά την κοιλιά της !!!!!!!!!!!!  

Ένα μικρό απόσπασμα, μιας και δεν μου επιτρέπεται να ανεβάσω μεγαλύτερα αρχεία, η εικόνα δεν είναι και τέλεια

Κρίμα έπρεπε λίγο να δείχνουν και την κοιλιά της να πρήζεται. Φυσικά ο μουναρος JOLIE ούτε που μιλάει..

Κροάτες τι περιμένεις  :grin: :grin:
 

Krang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Μηνύματα
1.535
Κριτικές
11
Like
390
Πόντοι
306
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
 

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Μηνύματα
429
Κριτικές
18
Like
781
Πόντοι
311
Το τερμάτισαν πραγματικά
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom