ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.153
- Πόντοι
- 37.562
Τον ψαχνουνε,λεει..ΦΑΚΙΡΗΣ. Θέλει πολύ πούτσα αυτό το κωλόπαιδο όμως, πολύ.
Τον ψαχνουνε,λεει..ΦΑΚΙΡΗΣ. Θέλει πολύ πούτσα αυτό το κωλόπαιδο όμως, πολύ.
Παντού πρώτους μας έκανε ο κουληςΑυτό κιαν είναι γενοκτονία. Απορώ με την τόση απάθεια που δείχνουν όλοι.
Από μια πρόχειρη αναζήτηση για στοιχεία στην ΕΕ μόνο Ρουμανία και Βουλγαρία έχουν περισσότερα θανατηφόρα τροχαία (σε ποσοστό ανά εκατομμύριο πληθυσμού)
ηρεμα μαν,μη βριζεις.Tης πουτανας γινεται ρε πουστη.
Ναιηρεμα μαν,μη βριζεις.
Ο φορτηγατζης έκανε μεγάλη μαλακια ,μου αρέσει που του κανανε και κουμάντα.![]()
Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο 29χρονος μοτοσικλετιστής συγκρούεται με την νταλίκα
Νεκρός 29χρονος μοτοσικλετιστής στη Θεσσαλονίκη σε σύγκρουση με φορτηγό - Συνελήφθησαν ο οδηγός και τρεις που του έκαναν «κουμάντο»www.protothema.gr
Η μηχανή ουτε φρενάρει, ουτε κόβει ταχύτητα, ουτε κάνει ελιγμό![]()
Δεν διαφωνώ αλλα μου εκανε μεγάλη εντύπωση η μηδενική αντίδραση του μοτοσικλετιστή.Ο φορτηγατζης έκανε μεγάλη μαλακια ,μου αρέσει που του κανανε και κουμάντα.
Αστο μη τύχει ειναι,κριμα το παιδί.Δεν διαφωνώ αλλα μου εκανε μεγάλη εντύπωση η μηδενική αντίδραση του μοτοσικλετιστή.
Πιστεύω πως αν έπαιρνε κάποιος τους Γερμανούς και τους έβαζε σε δρόμους Ελλάδας με αυτοκίνητα που οδηγούν οι Έλληνες θα είχαμε πολύ λιγότερους νεκρούς.Πιστεύω πως αν έπαιρνε κάποιος τους Βαλκάνιους και τους έβαζε σε δρόμους Γερμανίας με αυτοκίνητα που οδηγούν οι Γερμανοί θα είχαμε πολύ λιγότερους νεκρούς.
Μεσα και αυτοί,καθετα στο δρόμο τα μουνοπανα σκοτώθηκε το παλικάρι.Οι κομανταδόροι τι μερος του λόγου ειναι ;; ξαφνικα αμα κανεις κουμαντο σε νταλικα αποκτάς κάποια υπερφυσικη δυναμη και μπορεις να ελεγχεις την κινηση ;;
πρεπει να τους εκτελεσουν τους κουμανταδόρους ...
Που εισαι ρε σε ψάχνα με νιπληΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εχει κλησει το νημα
Δεν ξεκίνησε ο νέος αυστηρός ΚΟΚ?
Πως ειναι δυνατον να γίνονται δυστυχήματα ?