ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.259
- Πόντοι
- 12.756
Πω ρε πουστηΤελικά ο άνθρωπος πέθανε![]()

Πω ρε πουστηΤελικά ο άνθρωπος πέθανε![]()

Τρόμος στον Πειραιά: 20χρονος που δεν ήξερε να οδηγεί παρέσυρε 67χρονη, συγκρούστηκε με... οκτώ ΙΧ και έπεσε σε κατάστημαΠραγματικός δημόσιος κίνδυνος ο 20χρονος «οδηγός»
|

Φοβερά πράγματα…συμβαίνουν πλέον.![]()
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 27χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ, «σκαρφάλωσε» σε πεζοδρόμιο και σκότωσε 25χρονο
Παρέσυρε και δεύτερο πεζό που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο - Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα - Δείτε βίντεοwww.protothema.gr
Κοιτα ρε μαλακα, να περπατάς αμέριμνος στο πεζοδρόμιο και να έρχεται ενας καριολης πατημένος και να σε σκοτώνει.
Ειμαι της άποψης, επειδη φυλακή δεν νομίζω να παει η θα παει κατι λιγο, να σου παιρνουν το δίπλωμα εφ' όρου ζωής οταν προκαλείς θανατηφόρο δυστύχημα.
Άλλο σκουπίδι αυτό![]()
Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με έναν νεκρό 25χρονο στην Πολίχνη, ερευνάται αν ο οδηγός συμμετείχε σε κόντρες
Σκληρές εικόνες - Ο 25χρονος που τραυματίστηκε θανάσιμα διακρίνεται να περπατά στο πεζοδρόμιο μαζί με τον 24χρονο φίλο του, όταν ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου χάνει τον έλεγχο του οχήματος, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και τον παρασέρνειwww.protothema.gr
Πω ρε πουστη γαμω τα σπιτια τους
Καλα μαστουρωμενος ηταν; Δεν βλεπει την μηχανη που ερχεται; Και τι σκατα ηθελε στο αντιθετο ρευμα μες την μεση;![]()
Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο με τον αστυνομικό που παραβιάζει κόκκινο και συγκρούεται με μηχανή
Ο αστυνομικός συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου για τα αδικήματα της «επικίνδυνης οδήγησης» και για «ανθρωποκτονία από αμέλεια», ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί ΕΔΕwww.newsit.gr
Πατριαρχία τύπε μου, εξαγοράσιμη η ποινή. Κάλυψε το καθίκι τον οδηγό, αλλά με λίγα χρήματα δεν θα πάει καν στη φυλακή.![]()
Καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση η συνοδηγός του ΙΧ που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα την 21χρονη Έμμα
Εξαγοράσιμη η ποινή της - Η υπόθεση εκδικαζόταν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης - Ο 30χρονος οδηγός του μοιραίου ΙΧ έχει ήδη καταδικαστεί σε κάθειρξη 16,5 ετώνwww.protothema.gr
Δεν θυμάμαι να εχω ξανακούσει να καταδικάζεται συνοδηγος![]()