δεν εχω κανει τιποτα μετα το λοκνταουν. εχω αδυναμια στις παρτουζες. μου εχει καρφωθει η ιδεα για τριο με αληθινο λεσβιακο
σε στριπ κλαμπ στο πριβε. ποσο λετε να παει ολη η φαση με διπλη μπριζολα;;
αδελφέ προσωπική εμπειρία χωρίς όμως κρεατοφαγία...διατροφή vegan .. 30+30 τα ποτά τους..50+50 τιμή εισόδου στα ενδότερα... ψιλό λεσβιακό soft με γελάκια ,φιλάκια και χαχα χουχου..χορό ακροβατικό.. πόδια, χέρια, βυζιά, πάτοι,τρίπατοι παντού...φραπέ δυνατό αλλά μόνο φραπέ.. δεν (συ)ζητήθηκε κάτι αλλο ...ακολούθησε λεβεντικη κατάθεση από όρθια στάση σε ενωμένα αντικρυστά περήφανα στηθη ... η μία αμαρτωλή μας σάλιωσε κάποια στιγμή μεσούσης της χορογραφίας και ζήτησε συν 100 για επιβητόρευση... δεν της έκατσα

αυτό φίλε....
μπριζόλα όχι... μαλακια θα μου πεις αλλα η φάση άξιζε..την χάρηκα κι ας ήταν ψιλοvegan....σενάριο από soft movie dvd 2003...
επεχειρήθη το ίδιο άλλη μία φορά αλλα δεν πήραμε τα προσδοκώμενα...
συνολικά 200 με τα δικά μου.
(μόνο φραπέ και δαγκωματιές στο καλαμάκι...)..
τιμολογιακά όπως είδα τα πράγματα και ανάλογα τις παρτενέρ υπολογίζω για όσα θες γύρω στα 4-5 κατοσταρικα και ανάλογα την περίπτωση. ενδεχομένως να λέω λίγα αλλά αν υπολογίσει κανείς και τον χωροχρόνο (πριβέ,καναπές,κουρτίνες και τραγούδια) δεν νομίζω ότι είναι για παραπάνω...
οι παλαιότεροι εμού θα γνωρίζουν καλύτερα.
αλησμόνητος μύστης κωλάς με φυσιογνωμία βγαλμένη από ταλαιπωρημένη νύχτα στα 1992 εισήλθε στα πριβέ το ίδιο βράδυ με δυο αγγέλους και στα καπάκια με άλλους δύο...
χειροκροτήθηκε από την παρέα κατά την έξοδο...δόξα και τιμή...