Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κασομούλη και μετά ποδαράτο.
Πρέπει να είναι καμιά 200-300 μέτρα
', document.forms.postmodify.message);πηγα μια βολτα απο το εν λογω στουντιο σημερα και απογοητευτηκα για αλλη μια φορα.............κοπελα η χριστινα το απογευματακι........ελεος!!!!!!!!!και θελουν και 120 ευρω για τζακουζι!!!!!!!ρε πανε καλα?αυτοι θα βγουν χαμενοι ετσι και αλλιως με αυτα τα μπαζα που φερνουν!!!!!!!!!που ειναι η γιασμιν,που ειναι η σιμον,που ειναι η ισαμπελλα?????????ΠΟΥ?εχουν περιοδο παλι?ή πασχουν απο νοσο αλτσζχαιμερ και ξεχνουν να βρουν το δρομο για τριγγετα........Φερτε ωραια μουνια με τρομερες υπηρεσιες και αφηστε επιτελους τα απατεωνιστικα τρικ με τα ρουχα και τα χαμηλα φωτα που καλυπτουν τις ατελειες που πιστεψτε με ειναι παρα πολλες.....εχω παει με ολες σχεδον τις κοπελες του εν λογω στουντιο και οι μονες που αξιζαν πραγματικα ηταν αυτες που ανεφερα+την τζεσσικα,την παρις(που δουλευε στην αγνωστου παλια)!!!!!!!!!!!!!!μακρυα απο στελλα,σουζυ,μαντυ,μαρια,χριστινα,λινα,αναστασια!!!!!!και μαργαριτα.....πικιφικι να τελειωνουμε!γιατι ρε παιδια δεν ξεσηκωνεστε?πειτε τα ολοι....εκφραστειτε ολοι γιατι αλλιως υπηρεσιες και σωστα μουνια θα βλεπουμε με το σταγονομετρο και μονο στη φυλης και στο μεταξουργειο+σε πολυ λιγα στουντιο.......Τα ιδια και χειροτερα στην αριστοτελους.....φερνει κατα καιρους ωραια μουνια αλλα στο δεκαλεπτο δρομο....ΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 50 ευρω ξερετε τί σημαινει?θα επρεπε να γαμαμε και την τσατσα παρτουζα με την πουτανα για κανα 45λεπτο και παλι πολλα τους ειναι!!!!!!!!χιλιες φορες φυλης και κολωνου!ΧΙΛΙΕς ΦΟΡΕΣ!
Ο δρόμος με έβγαλε από εκεί αλλά μόνο απ'έξω.Θα το μετρήσω αύριο και θα σας πω ακριβώς![]()
Αννέτα η σπανιόλα με ενα κώλο σα φρατζόλα...
την είχα πετύχει κι εγω ψάχνοντας για Χριστίνα και μόλις βγήκε σάστισα με τους βύζους, αλλά μου θύμισε δευτεράντζα Φυλής παρακμιακό.
Για μετα τις 2.00 τι λεει το προγραμμα ?
Να περασουμε απεναντι να τιμησουμε την αλλη Πολωνεζα ?