You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Καλησπερα σε ολους... Η παρακατω κοπελα εχει καποιος εμπειρια? Ευχαριστω
έτσι ακριβώς!!!!!!!Μαλλον η καυλα ειναι που σε κανει να θες να δοκιμασεις τα παντα!!!
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Καλημέρα!Καλημέραααααααααααα
Kwstas_bb
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2018
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καλημέραααααααααααα
Καλημέρα!!!
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
θα πας σε όποια σου κάνει το κλικ μπες δες αγγελίες και όπου νομίζεις μη Ρωτάς εδώ θα χαντακοθεις
Αυτή είναι η σωστή συμβουλή Sylvi που έδωσες στον lokoboba...Ευτυχώς υπάρχουν τόσα προφίλ με φωτογραφίες και κριτικές!
originalred
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Προχωρα κ μην φοβασαι τιποτα. Εντυπωσιακη ,ομορφη και πολυ σωστη επαγγελματιας. Δεν θα το κλαψεις το πενηνταρικο κατα την γνωμη μου.Καλησπερα σε ολους... Η παρακατω κοπελα εχει καποιος εμπειρια? Ευχαριστω
τζουλι γαμησετον το μαλακα το βατραχο μη τον αρχισω στα γαμοσταυριδια μερες που ειναι αντε μπραβο η αγαμητη στερημενη πουτανα
Το νημα με τους νταλικερηδες ειναι αλλου.. Απορω πως επετρεψαν να παραμεινει αυτο το αγενεστατο μηνυμα.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.221
- Πόντοι
- 606
μουτρο
την εχεις παρει ???????μουτρο γιατι εγω την ξερω καιρο πρυν βαλει βυζι ....Προχωρα κ μην φοβασαι τιποτα. Εντυπωσιακη ,ομορφη και πολυ σωστη επαγγελματιας. Δεν θα το κλαψεις το πενηνταρικο κατα την γνωμη μου.
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
Καλη ερωτηση...μουτρο την εχεις παρει ???????μουτρο γιατι εγω την ξερω καιρο πρυν βαλει βυζι ....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.221
- Πόντοι
- 606
μουτρο δεν θα μ παρει γιατι δεν θα μ δει απο κοντα μαλον μουτρο ν ξερεις
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.221
- Πόντοι
- 606
TRANS SYLVI
Trans
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2014
- Like
- 26
δε το διαγράψανε γιατί είναι αλήθεια και τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι χαχαχααααααααααααΤο νημα με τους νταλικερηδες ειναι αλλου.. Απορω πως επετρεψαν να παραμεινει αυτο το αγενεστατο μηνυμα.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.221
- Πόντοι
- 606
Το νημα με τους νταλικερηδες ειναι αλλου.. Απορω πως επετρεψαν να παραμεινει αυτο το αγενεστατο μηνυμα.
μουτρο για να κατευει κατυ πρεπει να κανεις αναφορα στ συντονιστη απλα εγω δεν εκανα γιατι δεν χριαζεται.δε το διαγράψανε γιατί είναι αλήθεια και τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι χαχαχαααααααααααα
Δεν μ ενδιαφερει τ πυστευει ο καθε ενας τ μονο που μ νιαζει ειναι η συμπεριφορα τ αλλου και μετα ολα τ υπολιπα
ερχονται....σε μερικες περιπτωσεις ομως δεν ερχονται ποτε την καλημερα μου σε ολους κ τ φιλια μου
originalred
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
Φιλε εγω την πηρα με βυζι κ μπορω να πω ,πως ηταν κομπλε σε ολα της. Δεν με νοιαζει το ενεργητικο της κομματι γτ δεν με ενδιαφερει κιολας αλλα για ολο το υπολοιπο ηταν μια χαρα. Οχι τιποτα τρομερο αλλα οχι κ ξεπετα σιγουρα. Για τα στανταρ μου,το πηρε δικαια το πςνηνταρικο.Τωρα τι εκανε πριν κ πως ηταν δεν ξερω....μουτρο την εχεις παρει ???????μουτρο γιατι εγω την ξερω καιρο πρυν βαλει βυζι ....
TRANS SYLVI
Trans
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2014
- Like
- 26
με σένα ποτέ των ποτών και τον ιπποτών άντε και μια φωτο μου να τραβήξεις μια μαλάκια γιατί μόνο στις φωτο μπορείς να με βλέπεις πουθενά αλλουμουτρο για να κατευει κατυ πρεπει να κανεις αναφορα στ συντονιστη απλα εγω δεν εκανα γιατι δεν χριαζεται.
Δεν μ ενδιαφερει τ πυστευει ο καθε ενας τ μονο που μ νιαζει ειναι η συμπεριφορα τ αλλου και μετα ολα τ υπολιπα
ερχονται....σε μερικες περιπτωσεις ομως δεν ερχονται ποτε την καλημερα μου σε ολους κ τ φιλια μου
Συνημμένα
pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.608
- Πόντοι
- 10.751
Καλημερα καυλα με τα "προσοντα σου"!!