Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Αυτό που λες μου το έχουν μεταφέρει κι εμένα για Κουβανό εδώ στην Αθήνα (το '21 - δεν ξέρω αν είναι εδώ ακόμη). Με παιδί στην Κούβα. Κρος αυτός βέβαια, όχι βυζιά και ιστορίες. Δεν ξέρω, μού φαίνεται υπερβολικό να βάλεις βυζιά και πλαστικό κώλο και παράλληλα να μη νιώθεις την παραμικρή έλξη για άντρες. Άλλο να σε γαμούν παιδόφιλοι από αγοράκι και, μεγαλώνοντας, να εκπορνεύεσαι ως κρος ή άντρας. Μιλάω για τρανς με όλα τα παρελκόμενα.

George pan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Ποια ενεργητική τρανς με μεγάλα προσόντα που να είναι dominant θα μου προτείνατε να δοκιμάσω ;;

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
345
Πόντοι
21
1000110796.jpg
RositaKatan ανεβάζει βιντεάκια στο ινστα με τον κόκορα εξω
Το εχει κλεισει το προφιλ στο instagram?Βαζει καπου αγγελια που μπορω να την βρω μολις ανεβω Αθηνα;;

Τελευταία τροποποίηση:

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
345
Πόντοι
21

Καλησπερα !!Ποια απο τις τρεις θα προτεινατε;;Σκεφτομαι για manuh bittencourt..Γνωμες;;Εχει καποιος εμπειρια με καποια απο τις τρεις;;

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
154
Πόντοι
0

Καλησπερα !!Ποια απο τις τρεις θα προτεινατε;;Σκεφτομαι για manuh bittencourt..Γνωμες;;Εχει καποιος εμπειρια με καποια απο τις τρεις;;
Ο ρόλος σου; Ενεργητικός ή παθητικός;

tikos1122

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2025
Like
20
Πόντοι
0
καμια τρανσ που να κανει ακαποτο σας παρακαλω? τωρα αν γινω στρατηγος δικο μου θεμα

• Λύπη
Αντιδράσεις: MMG

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.663
Πόντοι
206

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.478
Πόντοι
1.446
καμια τρανσ που να κανει ακαποτο σας παρακαλω? τωρα αν γινω στρατηγος δικο μου θεμα
Πολλές από όλες τις κατηγορίες (αλλά όχι πάντα και όχι με όλους) ΑΑΑ , ΑΑ, Α, ΑΒ, Β, ΒΒ, ΒΒΒ.

tikos1122

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Δεν είσαι μόνο βλαμμένος, είσαι και επικίνδυνος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολλές από όλες τις κατηγορίες (αλλά όχι πάντα και όχι με όλους) ΑΑΑ , ΑΑ, Α, ΑΒ, Β, ΒΒ, ΒΒΒ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μπες εκει και μετα βριζε εγω δεν βριζω μπες δες κρινε.

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
154
Πόντοι
0
Πριν τον κοβιτ. φαντασου τωρα.Την εκοψα 38ετων τοτε. Δεν ειναι το κοριτσακι που φαινεται στις φωτο,
Ανέβασε πρόσφατα βίντεο στο twitter που χύνει κάποιον στο στόμα , καλή στύση φαίνεται να έχει , τώρα άμα έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει η εμφάνιση δεν το γνωρίζω , ίσως κάνω τον κασκαντέρ και πάω μια βόλτα

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
640
Πόντοι
81
Ανέβασε πρόσφατα βίντεο στο twitter που χύνει κάποιον στο στόμα , καλή στύση φαίνεται να έχει , τώρα άμα έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει η εμφάνιση δεν το γνωρίζω , ίσως κάνω τον κασκαντέρ και πάω μια βόλτα
ενταξει να μας πεις να ξερουμε κι εμεις

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom