Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
1.776
Πόντοι
1.076
Εγώ πάντως που δοκίμασα με perla lohan παιδιά δε γίνεται,μόνο σε πίπα μείναμε κ εγώ γάμησα λίγο..σα προβοσκίδα είναι
Πήγα κι εγώ να δω τι παίζει. Από εμφάνιση, αφήστε το καλύτερα. Παντού σκοτάδι στο χώρο. Απο ευγένεια ΟΚ, αλλά το εργαλείο τεράστιο. Δεν μπαίνει με τίποτα. Κάποια στιγμή της πέφτει, βγάζει το προφυλακτικό και πήγε να μπει, χωρίς. Ευτυχώς το πήρα είδηση και το έκοψα. Πήρε το 100 αρικο και τη κοπάνισα χωρίς να χύσω.

Μπάμπης

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
180
Πόντοι
1
Πήγα κι εγώ να δω τι παίζει. Από εμφάνιση, αφήστε το καλύτερα. Παντού σκοτάδι στο χώρο. Απο ευγένεια ΟΚ, αλλά το εργαλείο τεράστιο. Δεν μπαίνει με τίποτα. Κάποια στιγμή της πέφτει, βγάζει το προφυλακτικό και πήγε να μπει, χωρίς. Ευτυχώς το πήρα είδηση και το έκοψα. Πήρε το 100 αρικο και τη κοπάνισα χωρίς να χύσω.
Κ εγώ 100 έδωσα αφού δε γινόταν με τπτ,μόνο λίγο πίπες 69 και λίγο γάμησα εγώ μέχρι να τελειωσω

numper2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Κριτικές
5
Like
161
Πόντοι
280
Τιμές δεν γράφουν στο σαιτ? Πρέπει να στείλεις μνμ?
200 1 ωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

100 για 1 ώρα???

Idk3331

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Κριτικές
4
Like
121
Πόντοι
0
Καλησπέρα ομάδα καμιά καλή ενεργητική με μεγάλα προσόντα πέρα από την παραπάνω που αναφέρετε έχουμε?

johnpit

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Καλησπερα. Καποια ξενη με αρκετα μεγαλα προσοντα και πολυ δυνατο ενεργητικο αυτη τη στιγμη στην αθηνα;

Μπάμπης

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
180
Πόντοι
1
Καλησπερα. Καποια ξενη με αρκετα μεγαλα προσοντα και πολυ δυνατο ενεργητικο αυτη τη στιγμη στην αθηνα;
Keylla marques έχω δει τσόντες καλές,αλλά δεν έχω πάει,τεράστια πούτσα έχει η lisy lopes σίγουρα αν αντέχεις πηγαινε

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
2.421
Πόντοι
456

Αξίζει ??

johnpit

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Keylla marques έχω δει τσόντες καλές,αλλά δεν έχω πάει,τεράστια πούτσα έχει η lisy lopes σίγουρα αν αντέχεις πηγαινε
Εκτος απο αυτες; Καμια αλλη αντιστοιχα μεγαλα προσοντα και να ξεσκιζει;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom