Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

triggos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2014
Like
83
Πόντοι
0
Σοβαρά τώρα, υπάρχουν πουθενά κριτικές για την μιχαελα εδώ μεσα

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
709
Πόντοι
361

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.476
Πόντοι
1.446
Δεν ξέρω αν έχει κριτικές αλλά όλοι έχουν γράψει καλά γι'αυτην, μην το πολυψειρίζεις δεν είναι και του πανακρίβου...

triggos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2014
Like
83
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν έχει κριτικές αλλά όλοι έχουν γράψει καλά γι'αυτην, μην το πολυψειρίζεις δεν είναι και του πανακρίβου...
Και εγώ έχω διαβάσει καλά, αλλά παραδόξως δεν βρίσκω κάτι εδω

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.672
Πόντοι
9.195
ΤΩΡΑ ΑΘΗΝΑ.ΘΑ ΧΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΟΥΣ.6950559926 Πήγε κάποιος πρόσφατα τον έχει μεγάλο; Γιατί την βλέπω over 40+ που σημαίνει λίγα πράγματα
Να και τα αράβικα στη διαφήμιση...Προφανώς, απευθύνεται και στους "επενδυτές" που είναι ήδη εδώ..."Μερακλού" η τύπισσα...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.112
Πόντοι
606
προ καιρου ειχα περασει καλα οκ ατωμο μην κανεις παζαρι ειναι στ 60 στανταρ χαλαρη καβλιαρα ...εχουμε αναφερθει στ ποστ παλιοτερα αν πατησετε τ ονωμα κατυ θα βγαλει απο κ κ περα τ να πω ...εμενα προσωπικα δεν μ τεριαξε αλλιως και καθαρη και καλο παιδι και μπανακι αμα θες ολα τ καλα εχει

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.112
Πόντοι
606
Μια χαρά ειναι για πρωτάρη, έχω παει αρκετές φορές φορές αν και έχω να παω τωρα αρκετό καιρό.
Για πρωτάρη ειναι ότι πρέπει
h**ps://kanesex. com/transsexual/transsexuals-psaxnoun-gia-antres/michaela-peristeri_i1446120
εδω κατυ βλεπω

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
349
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω για την συγκεκριμένη, εδώ και πολύ καιρό βλέπω πως όποιος έχει ζητήσει πληροφορίες κάποιοι απαντάνε επιφυλακτικά με σπόντες για προσοχή «γυφταριά» «κοκορέτσια» κλπ . Και καλά κάνουν, το θέμα είναι όμως ότι από ότι έψαξα δεν υπάρχει ούτε μία συγκεκριμένη αρνητική εμπειρία που να πει κάποιος ότι του έτυχε κάτι άσχημο, οπότε ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος την έχει πάρει πρόσφατα και πως ήτανε από άποψη εμπειρίας και συμμετοχής. Αν κάποιος έχει να γράψει αρνητική εμπειρία βιωματική καλως, ας μην αναλωθούμε πάλι σε γενικότητες για κοκορέτσια και γυφτάκια

Ευχαριστώ !

alexboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2023
Like
188
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω για την συγκεκριμένη, εδώ και πολύ καιρό βλέπω πως όποιος έχει ζητήσει πληροφορίες κάποιοι απαντάνε επιφυλακτικά με σπόντες για προσοχή «γυφταριά» «κοκορέτσια» κλπ . Και καλά κάνουν, το θέμα είναι όμως ότι από ότι έψαξα δεν υπάρχει ούτε μία συγκεκριμένη αρνητική εμπειρία που να πει κάποιος ότι του έτυχε κάτι άσχημο, οπότε ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος την έχει πάρει πρόσφατα και πως ήτανε από άποψη εμπειρίας και συμμετοχής. Αν κάποιος έχει να γράψει αρνητική εμπειρία βιωματική καλως, ας μην αναλωθούμε πάλι σε γενικότητες για κοκορέτσια και γυφτάκια

Ευχαριστώ !
Ενώ είχαμε μιλήσει για ελεύθερο στοματικό μου φόρεσε σκούφο δήθεν ότι είχα προσπερματικα υγρά. Είχε και μια μυρωδιά κάπως αυτή
... Στις στάσεις δε την βολεύε η μία δεν την βολεύε η άλλη. Τελικά καταλήξαμε στα 4. Δεν μου άφησε καλή γεύση.κυριως λόγω κουτοπονηριας.

Dimedarrell

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Αδερφέ στείλε μου ένα pm να σε ρωτήσω κάτι
Επειδή ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει το φόρουμ. Πώς μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα να σε ρωτήσω κάτι για Χαλκίδα?

ece

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την Celine και αν είναι καλή για πρώτη φορά

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.476
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την Celine και αν είναι καλή για πρώτη φορά
Go for it

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.025
Πόντοι
81
Πολύ θηλυκή. Χαμογελαστή καλός χαρακτήρας. Εργαλείο αρκετά μικρό. Για πρώτη φορά εάν θες να είσαι παθητικός ειναι καλό. Εάν της σηκωθεί βέβαια....

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.672
Πόντοι
9.195
Επειδή ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει το φόρουμ. Πώς μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα να σε ρωτήσω κάτι για Χαλκίδα?
Νομίζω πρέπει να συμπληρώσεις 5 μηνύματα για να μπορείς να στείλεις και εσύ...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom