Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.414
- Πόντοι
- 1.446
Αυτή δεν είναι η Βουλγάρα , πώς τη λένε ...;;;Βάλε link της αγγελίας αδελφέ. Όχι της φωτογραφίας. Ευχαριστούμε!!
Αυτή δεν είναι η Βουλγάρα , πώς τη λένε ...;;;Βάλε link της αγγελίας αδελφέ. Όχι της φωτογραφίας. Ευχαριστούμε!!
Α γειά σουdaniela ωραιο εργαλειο ισως ξανα παω
Πολύ ευχαρίστως θα τις έπαιρνα και τις δύο![]()
Ντανιελα..
Twitter ❤@TsMaryna❤ ????https://onlyfans.com/marynats???? Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο! Instagram ????Danie.lla6942???? Η αγγελια μου ειναι επαγγελματικη μόνο σε σοβαρούς κύριους που ενδιαφέρονται..Διάβασε πριν με πάρεις τηλέφωνο ευχαριστώ. Trans με πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα είμαι...kanesex.com
![]()
Daniella Και Ketty
Twitter ❤@TsMaryna❤ ????https://onlyfans.com/marynats???? Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο! Instagram Danie.lla6942 Geia sas morakia! Eimaste 2 korithia trans kavliares exume diko mas xwro sto kentro diakritiko gia perisoteres plirofories kalese me sto til Βρίσκομαι σε ένα άνετο και...kanesex.com
Και εγώ αλλά η Κέιτι τελευταία έχει αρνητικά σχόλιαΠολύ ευχαρίστως θα τις έπαιρνα και τις δύο
Την είδε και αυτή ξεπέτα;Και εγώ αλλά η Κέιτι τελευταία έχει αρνητικά σχόλια![]()
Θα σε γελάσω , μία φορά έχω πάει πριν από δύο (;) χρόνια..Την είδε και αυτή ξεπέτα;
Εγώ που πήγα πριν από 2+ χρόνια Ελληνικά μου μιλούσε.Το καβάλησε μαθαίνω κ εγώ η Κέυτυ… κ δεν είναι κάποιο καβλί. Φοβερό για μένα αλλά άμα τη ψωνίζεις έτσι είναι… παλιά είχαν αναφερθεί κ πρόβλημα στην επικοινωνία. Μιλούσε στη καλύτερη αγγλικά
ΜακάριΕγώ που πήγα πριν από 2+ χρόνια Ελληνικά μου μιλούσε.
εργητικη μονο?Μακάρι
Προσωπικά δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά για καποιους ίσως δημιουργεί θέμα αυτό..
Παθητική μόνοε
εργητικη μονο?
Εμένα πάντως με είχε γαμησει στο παρελθόνΠαθητική μόνο
Γιατί να πληρώσει κάποιος για να πάει με μια που είναι 50 ετών ενώ μπορεί να βρει πολύ μικρότερη;Διαβασα σε αρκετά πιο πισω σελίδες για μια Τζένη απο Κυψέλη που εκθίαζαν πολλοί τα προσόντα της... αν κατάλαβα καλα ειναι κοντα 50 οπότε με προβληματίζει κατα ποσο ενεργή είναι ακόμα σε αυτον τον ρολο ή και γενικά
Η Τζένη είναι κοντά στα 70 τώρα. Λογικό να έχει σταματήσει.Διαβασα σε αρκετά πιο πισω σελίδες για μια Τζένη απο Κυψέλη που εκθίαζαν πολλοί τα προσόντα της... αν κατάλαβα καλα ειναι κοντα 50 οπότε με προβληματίζει κατα ποσο ενεργή είναι ακόμα σε αυτον τον ρολο ή και γενικά