Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πουτανιτσα ... χαχαχα .. καυλαντιζεσε εεε ??? χαχα
πιπερι πιπερι...επαγγελματιας συντροφος θα ελεγα.... ωρες ωρες με φτιαχνουν κατι καυλογεροι(χαριτολογωντας το λεω) σαν τον ρομπερτο....αλλα μετα βλεπω και κατι προσοντα σαν του πιπη και γινομαι μουσουλμανα...
θελω να φαινετε οτι ειναι απηραχτη ... αυτοι οι αμερικανοι με θελουν στενη λεει ... Οι Ιταλοι δεν εχουν προβλημα αν βαλω λιγο σαλιο ενταξη ...εχω βρυξελλες τοπ δοκτωρα....
να καθεσαι καθε μερα σε μια λεκανη με παγωμενη βλεννα σαλιγγαριου αχχαχαχαχχα!!!!θελω να φαινετε οτι ειναι απηραχτη ... αυτοι οι αμερικανοι με θελουν στενη λεει ... Οι Ιταλοι δεν εχουν προβλημα αν βαλω λιγο σαλιο ενταξη ...
Την πουλανε στα βιολογικα να υποθεσω ???? χαχαχανα καθεσαι καθε μερα σε μια λεκανη με παγωμενη βλεννα σαλιγγαριου αχχαχαχαχχα!!!!
τι αποριες παιδαρα μου....θελουν να μαθουν τα μυστικα μας?γεια μου....καποιοι εδω μεσα εχουν αποριεσ κουκλες για εμας.......τους 3
ας αυτοσχεδιασουν....ουτως η αλλως σαν σεναριο ειναι μαλλον απο τα πιθανοτερα αχαχχαχαχαχ λαδι στη φωτια η ηβη...αν εχουμε συνευρεθει τα 3 μας.....![]()
φιλη δεν ξερω αν πρεπει να ναι βιολογικο...πρεπει ομως να ειναι str8 το σαλιγκαριον!!!
Καλησπερα σε ολους και ολες .....
58J1ngC08wQ&feature=share

Ελα μωρε σιγα να μην εχεις προβλημα ,τοσες και τοσες μεγαλες καταφερες ;)Φιλεναδα τον Justin Long πως τον κοβης ... Λες να βογγιξω ??? Με εχει τρελανη ... κουκλος ομως .. απο τους μεγαλυτερους Πορνοσταρ της Αμερικης εχει δει τα πιο ωραια μουνια .. αλλα τρελενετε και για Τρανς ... δεν εχει κανη ακομα τσοντα με Τρανς το θελει ομως .. θα ερθη στην Ελλαδα συντομα και αυτος μου ειπε να δω τι θα τους κανω ολους .... κανενα καλο γιατρο για ραψημο εχεις Ηβη ???? χαχαχαχα