Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Νασε καλα Πιπι φακιδομυτη ... φακιδοτσουτση ...χρονια πολλα Δ.
xaxa .... :-* :-* :-*ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ!!!!! :-* :-* :-*
Σεξουλιαρα ξενυχτισα Δαναη!!!![]()
Στο Facebook εχω τους μεγαλυτερους Πορνοσταρ της Ιταλιας και γραφουν στο τοιχο μου συντομα θα γραψη και ο Ροκκο ... Σημερα μιλαγα με το Γιωργο Μαζωνακη ... μου αφιερωσε και ενα τραγουδι του στο τοιχο μου ... θα χαρω αν εχετε κανονικο προφιλ γιατι ψευτηκα δεν βαζω να μας κανετε παρεα ... Περναμε υπεροχα .... ... Το ονομα μου στο facebook ειναι Danae TS-PERSONA ... Δυο απο τους Ιταλους Πορνοσταρ θα τους φιλοξενησω στο εξοχικο μου το Καλοκαιρι ... και θα παμε στα νησια διακοπες ...

Τι κανεις κουκλα,ολα καλα?Καλως το παιδι ... :-* :-* :-*
Δημητρη μου ... Χρονια και ζαμανια ... τι κανης βρε ψυχη ??? εγω ειμαι σουπερ ... και περναω καλα .. και ειμαι καλα ... μου ερχοντε οπως τα θελω ... Ευχομε και σε σενα να ειναι ολα καλα ... μην χαθουμε .. να τα λεμε εδω ποτε ποτε ... αν θες ελα να με βρεισ στο facebook αν εχεις χρονο και μπορεις ... θα ειναι μεγαλη μου χαρα ... φιλακιαΤι κανεις κουκλα,ολα καλα?
Τριτος δεν χωραειΔυο απο τους Ιταλους Πορνοσταρ θα τους φιλοξενησω στο εξοχικο μου το Καλοκαιρι ... και θα παμε στα νησια διακοπες ...
Τριτος δεν χωραει
γεια σου Δαναη καυυυυυλαααααααα
καυλα ο μπαλαμος...Ενα απο τα φιλαρακια μου και απο τους πιο παλιους του ειδους ......Roberto Malone ...