Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε τυπε δεν μας τα λες καλα.θαυμαστης γολιαθ με τετοιο αβαταρδαναη εισαι πολυ ομορφη ,ελπιζω να σε συναντησω μια μερα...και απο το φορουμ οτι εισαι καλο ατομο, με αγαπη ενας θαυμαστης σου

ρε τυπε δεν μας τα λες καλα.θαυμαστης γολιαθ με τετοιο αβαταρ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αχου τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! γιατη βρε δε μας το ειπες νωριτερα???ειμαι γολιαθ αλλα κρυβω ενα μικρο χαριτωμενο anime λολι μεσα μου![]()

ναι αλλα οταν ερθει η ωρα σου φευγουν οι ντροπες..ντρεπομουν ντε...αλλα εδω μιλαμε για την θεα Δαναη![]()

Και ο Δαβιδ ποιος ειναι???? την ξερης την ιστορια με την σφεντονα????ντρεπομουν ντε...αλλα εδω μιλαμε για την θεα Δαναη![]()
φιλε μου τα κοριτσια ενα ενα μην τις υποτιμας αυτες ..θα μας στειλουν με ορους στα ΤΕΠ και οι δυο μαζι...αμε οπωτε θες κρις θα χαρω να σε γνωρισω απο κοντα αλλα να πουμε και στα κοριτσια να ερθουν μαζι!!!!!!!!!
βρε βρε την τζεην την τιγρη...αντε τωρα να εξημερωσεισ αυτο το τιγρακιΚαλως το παλικαρι... οχι απλα βγηκε το βιντεο αλλα περασα υπεροχα αυτο το τριημερο με απιστευτη χαβαλετζιδικη παρεα... και απιστευτο περιβαλον.... Το χρειαστηκα ομως γιατι τωρα..... σειρα μου ειναι να σας φτιαξω το κεφη...
καυλες μου............. σας μεταδιδω ολη μου τη θετικοτητα... και την καλη μου διαθεση.....