Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τραβα Γερμανια για κανα μηναΔεν μπορώ να κάτσω φρόνιμος.... έχω καύλες συνέχεια! χιχιχι
Τραβα Γερμανια για κανα μηνα![]()
![]()
![]()

Ειναι η εποχη αναπαραγωγης τωρα.... Δεν κανη να την διακοπτομε... κανουμε κακο στο Οικοσυστημα...μην αφήσετε άνθρωπο ν αγιάσει απογευματιάτικα! :p
καλησπερα σε ολους ..Δαναη εχει μεγαλο σουξε ο φανταστικος γκομενος....αλλα και η κοπελα θα εχει..επιτελους τα αγορια θα εχουν μια διπλα τους που δεν θα τους τα ζαλιζει, θα τους αφηνει ελυεθερους να αλητευουν και δε θα παχαινει συνεχως ...........
![]()
![]()
![]()
![]()
ξερω τα γουστα τους... απλα.... θα τους κανω ολους ΠΑΠΟΡΙΑ..... ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΕΛΑ ΕΣΥ.......να σου πω, το σκέφτομαι!!! Αλλά αν θέλει μπορεί να έλθει και η Δανάη μαζί μας. Θα κάνει θραύση εκεί πάνω!!! :-* :-* :-*
μη με ερεθιζης....Ο λόγος σου με χόρτασε, και το ψωμί σου, φάτο!
μη με ερεθιζης....

Παρτε με μαζη σας..... κωλος και βρακυ θα γινω με τους Γερμανους... γνωριζω και τη γλωσσα....μετα την καινουργια φωτογραφιση που θα κανω θα με συμπαθησουν περισσοτερο........να σου πω, το σκέφτομαι!!! Αλλά αν θέλει μπορεί να έλθει και η Δανάη μαζί μας. Θα κάνει θραύση εκεί πάνω!!! :-* :-* :-*

Παρτε με μαζη σας..... κωλος και βρακυ θα γινω με τους Γερμανους... γνωριζω και τη γλωσσα....μετα την καινουργια φωτογραφιση που θα κανω θα με συμπαθησουν περισσοτερο....![]()
Αρα κατι ξερανε οι κανιβαλοι που τους εβραζανΟ πιο ωραιος τροπος Γιωργο μου ειναι να τον αφησης να βραση στο ζουμι του.... Γινετε μετα μια Σουπαααα ΣΠΕΣΙΑΛ.....

Εσυ συνεχεια ο νους σου στα διπλα ....ουζα συνηθεια σου εγινεΚοίτα να δεις πως θα γίνει..... Πρώτα θα σε πάρουμε οι δυό μας (έτσι Γιώργη?) και μετά θα σε πάρουμε να πάμε στη Γερμανία. Σύμφωνοι?
Παρτε με μαζη σας..... κωλος και βρακυ θα γινω με τους Γερμανους... γνωριζω και τη γλωσσα....μετα την καινουργια φωτογραφιση που θα κανω θα με συμπαθησουν περισσοτερο....![]()
Κοιτα να δεις πως θελω να με παρετε...... Θελω να με βαλετε σε ενα δισκο πανω σε ενα τεραστιο τραπεζι στο κεντρο.... Θα φοραω ενα βρακακη απο κλιματοβεργες και φυλλα αμπελου... και σουτιενακη το ιδιο... στο στοματακη μου θα εχω βαφλες με φραουλες και σαντιγη...Κοίτα να δεις πως θα γίνει..... Πρώτα θα σε πάρουμε οι δυό μας (έτσι Γιώργη?) και μετά θα σε πάρουμε να πάμε στη Γερμανία. Σύμφωνοι?
Θα το φυλαξω στη Λιλα μας.... Το βαζη πιο ωραια απο τη Τζουλια...Το μπουκαλι τι θα το κανεις![]()
![]()
Σιγουρα το βαζη καλυτερα αυτος παρα εκεινη η ξενερωτηΘα το φυλαξω στη Λιλα μας.... Το βαζη πιο ωραια απο τη Τζουλια...
Θα το βαλη στη Καβα της βρεεεε.... ετσι για πρωινοοοοΤι να τον κανει το μπουκαλι σαμπανιας αυτος θελη νταμιτζανα τουλαχιστον 6κιλη![]()
![]()
![]()