Νέα

Toys strip club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kollibrris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.331
Πόντοι
456
Και που πληρώνω για σεξ, και πάλι σαν άνθρωπο την βλέπω, γιατί μόνο ετσι μπορώ να αισθάνομαι πραγματικά πολιτισμένος. Αυτές με μισούν κατά βάθος το ξέρω, αλλά δεν φταίει η συμπεριφορά μου, φταίνε οι συνθήκες και ο ψυχισμός τους. Πάντα ευγενικοί να είστε και με ενσυναίσθηση, αυτό είναι που μας σώζει σε αυτήν την ζωή. Μόλις άκουσα τι συνέβαινε σε ένα στριπ, δεν λέω ποιό, δεν ξαναπάτησα το πόδι μου ποτέ εκεί, δεν ξαναείδαν φράγκο. Όλη η κοινωνία, κάθε είδους άντρες και χαρακτήρες γυρνάνε στην νύχτα για να πιουν ένα ποτό.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.331
Πόντοι
456
Μετά από 2500 χρόνια εξέλιξης του ανθρώπινου γένους, είμαστε σε θέση να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτό δεν ισχύει και φαντάζομαι ότι το ξέρεις και εσύ φίλτατε. Γι' αυτό άλλωστε είσαι εδώ. Για να μοιραστείς εμπειρίες από διαφορετικές γυναίκες.
Κοίταξε, πορνογραφήματα δεν μου αρέσει να γράφω στο bou. Μπορώ να πω για το πως ήταν στην κουβέντα, για τα μαλλιά της, για το αν ήταν ψηλή και όμορφη, μέχρι εκεί. Θα έχεις παρατηρήσει ότι συχνά ρωτάω για το αν η γυναίκα που είδε ο άλλος ηταν πολύ εντυπωσιακή, ψηλή, με πυκνά μακριά μαλλιά κτλ. Στο Toys είχα πάει πριν από ένα χρόνο πα΄λι και δεν μου πολυάρεσε, γι' αυτό και ρωτάω για το πόσο ωραία είναι και πόσα είναι τα δυνατά χαρτιά του, γιατί τα ψαξίματα στα τυφλά και να φύγω μετά άπραγος, τα βαριέμαι. Άσε που δεν βάζουν και καμιά φωτο στο facebook καινούργια, μόνο κάτι αχαμνές, μαυριδερές Λατίνες βλέπω και οι φωτογραφίες Ουκρανών και Ρωσίδων είναι από την εποχή του Δράμαλη (βλέπε κουμπούρια, φουστανέλες, τσαρούχια, σελάχια, κλεφταρματολίκι...).

Τελευταία τροποποίηση:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.331
Πόντοι
456
Το ρητό έχει βαθύτερο νόημα από αυτό που φαίνεται. Δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση.
Μου φαίνεται ότι ο Διογένης ο κυνικός μάλλον εννοούσε ότι μπορεί όλες να είναι φτιασιδωμένες και να έχουν διαφορετικά καπρίτσια η κάθε μια και να τις ερωτεύεσαι, αλλά όλες όταν σβηστεί η λυχνία και ανοίξουν τα πόδια τους (vip room ή ξενοδοχείο ας πούμε) όλες το ίδιο μ...νί έχουν. Πραγματικά η αίσθηση ίδια είναι. Σοφότατοι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Γιατί εξάλλου τόσος κόσμος εδώ μέσα προτιμάει το στριπ από το ξενοδοχείο που το θεωρούν βαρετό και διαδικαστικό σεξ, ενώ στο στριπ πίνουν, κουβεντιάζουν και μύρια άλλα όσα; Είναι το περιτύλιγμα που μετράει.

Τελευταία τροποποίηση:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.331
Πόντοι
456
Πήγε κάποιος πρόσφατα; Οι top του μαγαζιού είναι ωραίες; Λένε γενικά κάτι;