Eros82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 50
- Like
- 11.819
- Πόντοι
- 8.236
Τα πιο ωραία ήταν στο μπιλ ..φωνές ουρλιαχτά στα αρχιδια σουΚαλα δεν μου έχει τύχει να κάνω σεισμό...
Τα πιο ωραία ήταν στο μπιλ ..φωνές ουρλιαχτά στα αρχιδια σουΚαλα δεν μου έχει τύχει να κάνω σεισμό...
Ναι μου έχει τύχει εκείΤα πιο ωραία ήταν στο μπιλ ..φωνές ουρλιαχτά στα αρχιδια σου
Σε αρκετά ξενοδοχεία , για Incall ... έχετε υπόψη ....Βάζω αυτό το θέμα να ακούσουμε γνώμες εμπειρίες. Που είναι καλύτερα για συνάντηση με κοπελλα, στο δικό μου χώρο πχ ξενοδοχείο που θα είμαι διακοπές ή σε ημιδιαμονη ξενοδοχειο πχ μπιλ. Υπάρχει πρόβλημα από το ρεσεψιόν ξενοδοχείου μου αν καλέσω βράδυ κοπέλα ή απόγευμα ;
Αν πας διακοπές πχ Θεσσαλονίκη θα καλούσε στο χοτελ κοπέλα, ή θα πήγαινες σε ημιδιαμονη ;Εγώ προτιμώ σε ξενοδοχειο incall γιατί σε outcall δινεις και κανα 20+ ευρώ για το δωμάτιο.Και στο χ΄ώρο μου θα ηταν καλά αν ήμουν μονος αλλά μένω με αδερφό και μάνα.
Αν πας διακοπές πχ Θεσσαλονίκη θα καλούσε στο χοτελ κοπέλα, ή θα πήγαινες σε ημιδιαμονη ;
Σε αρκετά ξενοδοχεία , για Incall ... έχετε υπόψη ....
ότι η ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ....
για να πάτε στο δωμάτιο της γκόμενας ....
Το λέει βέβαια η τηλεφωνήτρια ....
Θες να μας διαφωτίσεις? Εχω κάποιο στο νου μου αλλά....Ποιά αρκετά; Μόνο σε ένα ξενοδοχείο συμβαίνει αυτό, από ένα γραφείο.
Νομίζω έδειξα στο μπιλ παλιάΘες να μας διαφωτίσεις? Εχω κάποιο στο νου μου αλλά....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχουν ξεκινήσει τα incalls κατ αρχήν; Γιατί είχαν σταματήσει σε κάποια γραφεία
Κάνει incall γραφείο στο Bill ?Νομίζω έδειξα στο μπιλ παλιά
Τύπε εκεί στη βουλγαρία ο τύπος στην κουζίνα σε φίλεψε τίποτα τουλάχιστον?Πλέον προτιμώ πάντα σε ημιδιαμονης γιατί πας έρχεται κ αυτή γίνεται η δουλειά κ γεια σας ούτε γάτα ούτε ζημιά.Οταν είχα καλέσει σε χώρο μου δεν είχα ποτε θέμα,σε φιλαράκι όμως που καλούσε πάντα σπίτι του είχε βουτήξει εσκορτ μια φορά κολωνια κ μια ένα 50€.
Τώρα σε εξωτερικό όσες φορές έχω βρεθεί ανάλογα φυσικά κ τη χώρα την ελαστικότητα που υπάρχει να έρθει στο χώρο σου καθώς και την ασφάλεια π υπάρχει να πας εσυ στο δικό της.
Βουλγαρία μια φορά που είχα πάει incall και τελικά ήταν άλλη από αυτή στις φοτο κ ήθελα να φύγω μ είχε κλειδώσει τη πόρτα κ υπήρχε κ τύπος στη κουζίνα π μαγείρευε,τεσπα τελικά εφυγα όμως μ ακολουθούσε ένα αμάξι του οποίου ξέφυγα. Γενικά θέλει προσοχή πάντα κ παντού,ποτε δε μπορείς να είσαι σίγουρος.
Θεωρητικά στα γραφεία έχεις μια αλφα ασφάλεια θεωρητικά λέω πάντα γιατί ποτε δε ξέρεις ποια είναι η άλλη τη background έχει καθώς και ποιος είναι ο οδηγος της κτλπ κτλπ. Τέλος για τις ανεξάρτητες τώρα πιστεύω είναι πιο επικίνδυνο ανάλογα πάλι ποια είναι η άλλη,αρκετοί ξέρουμε ανεξάρτητες που έχουν παρέες κατευθείαν από τα έγκατα της κοινωνίας άρα δεν είναι ότι καλύτερο να τη βάλεις σπίτι σου για ευνόητους λόγους.
Όχι τίποτα ούτε π ασχολήθηκε μαζί μου αυτός.Τύπε εκεί στη βουλγαρία ο τύπος στην κουζίνα σε φίλεψε τίποτα τουλάχιστον?
Κανα μεζεκλίκι, τσικουδιά???
Τύπε έχουν καλά αμνοερίφια να ξέρεις.Όχι τίποτα ούτε π ασχολήθηκε μαζί μου αυτός.
Εχουν ξεκινήσει τα incalls κατ αρχήν; Γιατί είχαν σταματήσει σε κάποια γραφεία