Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η Νάταλι, με το πρώην όνομη Ρία...ξεκίνησε σαν ανεξάρτητη...δεν είναι ούτε τσιγγανορουμάνα, ούτε στυλ Πατησίων...
τα γονίδια...μίξη βραζιλιάνας μαμάς με έλληνα μπαμπά..έτσι για την ιστορία...
την είδε φίλος που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια, την εβδομάδα που πέρασε, ως ανεξάρτητη...κάνει δυνατό κρεβάτι αλλά και λεσβιακό...την πήρε μαζί με την φίλη της
Όταν δοκιμάσω θα εκφέρω την άποψή μου..αυτή η φωτό πάντως τα σπάει
![]()
Προσωπική μου εμπειρία στοήταν καλεί, άλλα και από ομορφιά
![]()
αστα να πανε! οι αφρικανες ..βαπτιστηκαν βραζιλιανες και οι αλβανιδες..ελληνιδες απο το καποδιστριακο!Μίξη μπορείς να την πεις... Βραζιλιάνα δεν την λες.
όπως δεν λες την άλλη κοπέλα Σουηδέζα.
Για τα υπόλοιπα επί του αγώνα και υπηρεσιών σηκώνει κουβέντα.
κατα την γνωμη μου τιποτα το ιδιαιτερο ,σωμα κανονικο αλλα σε καμια περιπτωση αυτο που δειχνουν οι επεξεργασμενες φωτο.. και κατα την απολυτα προσωπικη μου αποψη! νινακι ..αφρικανικης οσμης..Κατ εμε τα 100 που ειχα δωσει τα θεωρω ταβανι!
αφου μας λες οτι το νινακι της ειναι οτι πρεπει για γλυψιμο..εισαι μεγαλος μερακλης! στην απαντηση 21 αναφερομαιΕμενα το ερασιτεχνικο μου αρεσει. Ειναι τι φτιαχνει τον καθενα. Μια ελαφρια οσμη διαπιστωσα κι εγω. Ετσι ομως μυριζουν πολλοι μαυροι. Η συγκεκριμενη ειναι πεντακαθαρη παντως. Καταγωγη ελλαδα και αιθιοπηια. Δεν εχει τα πλακουτσωτα χαρακτηριστικα της αφρικης. Πρεπει να ειναι γυρω στα εικοσι, αν και μου ειπε πως ειναι λιγο μεγαλυτερη. Για εκατο ειναι καλα. Παραπανω αποκλειεται. Παιδι δε νομιζω να εχει. Δεν προκυπτει απο πουθενα.
αφου μας λες οτι το νινακι της ειναι οτι πρεπει για γλυψιμο..εισαι μεγαλος μερακλης! στην απαντηση 21 αναφερομαι
Εμενα το ερασιτεχνικο μου αρεσει. Ειναι τι φτιαχνει τον καθενα. Μια ελαφρια οσμη διαπιστωσα κι εγω. Ετσι ομως μυριζουν πολλοι μαυροι. Η συγκεκριμενη ειναι πεντακαθαρη παντως. Καταγωγη ελλαδα και αιθιοπηια. Δεν εχει τα πλακουτσωτα χαρακτηριστικα της αφρικης. Πρεπει να ειναι γυρω στα εικοσι, αν και μου ειπε πως ειναι λιγο μεγαλυτερη. Για εκατο ειναι καλα. Παραπανω αποκλειεται. Παιδι δε νομιζω να εχει. Δεν προκυπτει απο πουθενα.
όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ως Ρια, κάποιος είχε αναρτήσει (κακώς βέβαια) το προφιλ της στο FB και εκεί φαινόταν πολύ όμορφη κοπέλα (πρέπει να είναι και μαμά με ένα παιδάκι)... :-
πιστευω οτι αν η Ρια δουλευε πραγματικα σαν ανεξαρτητη,θα ειχε περισσοτερη δουλεια γιατι δεν θα ..χρεωνοταν τις ψεματαρες του καθε γραφειου που μας πλασαρουν καθε λιγο και λιγακι..Αυτά φίλε για την αξιοπιστία του κάθε γραφείου....
Βραζιλία και Σουηδία πουλάνε... σε αντίθεση με άλλα...
Υπάρχουν πολλά που μπορώ να σχολιάσω αλλά βαριέμαι και δεν έχει και νόημα.
Όποιος ασχολήται γνωρίζει
Γιατι φιλε μου τι εχει το γραφειο ? την πηρε απο 25 χρονων οταν ηταν ανεξ. και την εκανε 22. Την πηρε απο Αφρικη και την εκανε βραζιλιανα. και μη χειρωτερα !!!!Αυτά φίλε για την αξιοπιστία του κάθε γραφείου....
Βραζιλία και Σουηδία πουλάνε... σε αντίθεση με άλλα...
Υπάρχουν πολλά που μπορώ να σχολιάσω αλλά βαριέμαι και δεν έχει και νόημα.
Όποιος ασχολήται γνωρίζει
Γιατι φιλε μου τι εχει το γραφειο ? την πηρε απο 25 χρονων οταν ηταν ανεξ. και την εκανε 22. Την πηρε απο Αφρικη και την εκανε βραζιλιανα. και μη χειρωτερα !!!!
Γιατι φιλε μου τι εχει το γραφειο ? την πηρε απο 25 χρονων οταν ηταν ανεξ. και την εκανε 22. Την πηρε απο Αφρικη και την εκανε βραζιλιανα. και μη χειρωτερα !!!!

συμφωνω αγαπητε! αντι να την βοηθανε ,την εκθετουν!Γιατι φιλε μου τι εχει το γραφειο ? την πηρε απο 25 χρονων οταν ηταν ανεξ. και την εκανε 22. Την πηρε απο Αφρικη και την εκανε βραζιλιανα. και μη χειρωτερα !!!!