Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Samovari? Wass at? WEST SIDE man! East side me don't dig. RESPECT!
Gold diggers man. For real. Western wannabes wit no style! No respect. Booo!
καλους δασκαλους εχεις...
στην αργκώ Ρώσικη τα στρίπ κλάμπ έτσι τα λένε
клуб прокладки
επιβεβαίωση λέξης και όρου: Ελληνο-ρωσικό λεξικό Mandeson Όλγα και Σίσυ απο Λίντο καθώς και η Κατερίνα Ρασπούτιν.
σαμοβάρι? μ'εστειλες...
Γι αυτό έχουν value for money τα strip, εκτός από φραπέ προσφέρουν και μαθήματα ξένων γλωσσώνστην αργκώ Ρώσικη τα στρίπ κλάμπ έτσι τα λένε
клуб прокладки
επιβεβαίωση λέξης και όρου: Ελληνο-ρωσικό λεξικό Mandeson Όλγα και Σίσυ απο Λίντο καθώς και η Κατερίνα Ρασπούτιν.
σαμοβάρι? μ'εστειλες...

ʼσε Στούντυ γιατί η εμπιστοσύνη στις γυναίκες είναι η απόλυτη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! ;)
Γι αυτό έχουν value for money τα strip, εκτός από φραπέ προσφέρουν και μαθήματα ξένων γλωσσών
![]()
Οπως παμε σε λιγο,θα απολυσω του ρουμανακι που εχω για οικιακη βοηθο,θα παρω ρωσσιδακι να καθεται στα ποδια μου..εγω να της υπαγορευω και εκεινη να τα ποσταρει στα ρωσσικα...
και τα στρίπ κωλόμπαρα είναι βρε Στούντυ πιο τροποποιημένα;) Στο γλαγολιτικό αλφάβητο πάντως τώρα τους όρους τους βλέπω και στο δεύτερο λεξικό Αγγλο - Ρωσικό του Σκουρνιώφ εκδ.Hamilton.
ʼσε Στούντυ γιατί η εμπιστοσύνη στις γυναίκες είναι η απόλυτη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! ;)
Στην αρχή μαγειρεύουν καλά και είναι ωραίες, και μετά η φωνή τους χοντραίνει, βγάζουν τρίχες, και το μουνί τους κρεμάει σαν μανίκι μάγου! Δεν το λέω εγώ το λέει ο Μπόρατ που είναι και απο το Καζακστάν και ξέρει.
Οπως παμε σε λιγο,θα απολυσω του ρουμανακι που εχω για οικιακη βοηθο,θα παρω ρωσσιδακι να καθεται στα ποδια μου..εγω να της υπαγορευω και εκεινη να τα ποσταρει στα ρωσσικα...
сделайте это..... идут для того, что Вы любите...pap
Τωρα μου ειπες τιποτα καλο mclein ?
Καλε σας βρε με βρηκατε "μικρο" και με δουλευτε...
Τωρα μου ειπες τιποτα καλο mclein ?
Καλε σας βρε με βρηκατε "μικρο" και με δουλευτε...
ʼντε να σας μάθω και μια χρήσιμη λέξη:
Бляпашлифсенахуймудаки προφέρεται, μπλιαπασσλιφσγεναχουιμουντακι!!!!
Όποις βρει τι θα πει, αυτόματα παίρνει ντοκτορά από το Λομονόσοφ.
Μετα την απαντηση μου...--->>> Ржунимагу не могу...ʼντε να σας μάθω και μια χρήσιμη λέξη:
Бляпашлифсенахуймудаки προφέρεται, μπλιαπασσλιφσγεναχουιμουντακι!!!!
Όποις βρει τι θα πει, αυτόματα παίρνει ντοκτορά από το Λομονόσοφ.