Νέα

Το σεξ του κόσμου σε 80 ημέρες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα iuakoya
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
171
Like
20.380
Πόντοι
33.988
Στάση τρίτη: Γκουάμ...

Στο Γκουάμ (δυτικός Ειρηνικός ωκεανός) υπάρχουν άνδρες με αποκλειστική επαγγελματική απασχόληση να γυρίζουν το νησί ξεπαρθενεύοντας νεαρές γυναίκες, οι οποίες τους πληρώνουν για αυτό τον σκοπό. Το γεγονός οφείλεται σε ένα νόμο που απαγορεύει στις παρθένες να παντρεύονται (αν αποδειχθεί το αντίθετο, κινδυνεύουν με άμεσο διαζύγιο).
ΥΓ Φτιάχνω βαλίτσες για Γκουάμ  :2funny: :2funny: :2funny:

:wanker:
 
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292
Στάση έκτη: Νεπάλ...

Στο Νεπάλ φαίνεται πως οι δεσμοί αίματος είναι πάνω απ' όλα μιας και λόγω έλλειψης γυναικείου πληθυσμού τα αρσενικά αδέρφια μοιράζονταν την...ίδια γυναίκα. Οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις είναι λίγες και μικρές και προκειμένου η οικογενειακή ιδιοκτησία να μην τεμαχιστεί τα αδέρφια παίρνουν την ίδια γυναίκα και κοιμούνται εναλλάξ μαζί της. Εάν υπάρχει ανήλικος αδελφός μόλις ενηλικιωθεί ασκεί κι αυτός τα συζυγικά του καθήκοντα ακόμη κι αν υπάρχει διαφορά ηλικίας. Υπήρξαν περιπτώσεις που ο πρώτος αδελφός είχε τόσο μεγάλη διαφορά από τον μικρότερο που η γυναίκα ουσιαστικά μεγάλωνε τον υποψήφιο νέο της σύζυγο!!!
 

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Μηνύματα
7.283
Like
1.504
Πόντοι
266
ναι αλλα υποσχεθηκες ταξιδιωτικο νημα στα γαμησια αλλων πολιτισμων...
παμε λοιπον....
αρχισες ζορικα με ασια που ειναι πολυ μακρυα απο τα δικα μας
πάμε Ινδία να γίνουμε γκουρού :grin:
 
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292
Μένοντας για λίγο στο Νεπάλ το Chhaupadi ή Chhaupadi Pratha είναι ένα τοπικό έθιμο που θεωρεί τις γυναίκες ακάθαρτες κατά τη διάρκεια της περιόδου τους ή της λοχείας και τις αποβάλλει για όλο το διάστημα της εμμηνόρροιας  από το σπίτι, την οικογένεια και την κοινότητα αναγκάζοντάς τες να περάσουν τις δύσκολες μέρες του μήνα σε μια καλύβα σαν εξόριστες. Η κλειστόμυαλη κοινωνία θεωρεί αυτές τις κοπέλες βρώμικες και μολυσμένες τις μέρες της περιόδου τους και συνεπώς δεν τους επιτρέπει να αγγίξουν κανέναν και τίποτα για να μην το «μολύνουν». Χαρακτηριστικό παράδειγμα που προκαλεί τρόμο είναι ότι ακόμη κι αν οι αγελάδες πάνε κατά πάνω τους, οι γυναίκες με περίοδο δεν μπορούν να απλώσουν το χέρι τους για να τις σπρώξουν, πρέπει να τις αφήσουν να περάσουν από πάνω τους. Αυτός είναι ο λόγος που εξορίζονται σε καλύβες και αχυρώνες και περνούν κάποιες μέρες κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες με πολύ κρύο και βρωμιά. Όσο για τη διατροφή τους, θα αρκεστούν σε αλατισμένο ψωμί ή ρύζι. Οι τοπικοί μάγοι-γιατροί επιμένουν ότι, αν προκύψει κάποια συμφορά στο χωριό, θα είναι επειδή οι γυναίκες δεν τηρούν την παράδοση του Chhaupadi, κάτι το οποίο θα θύμωνε τους θεούς.
 
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292
Στάση έβδομη: Αίγυπτος...

Αυτή θα είναι μία περίεργη στάση, θα ταξιδέψουμε στο παρελθόν, στην αρχαία Αίγυπτο.
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν μια αρκετά περίεργη πεποίθηση για τον τρόπο που ο κόσμος δημιουργήθηκε. Σύμφωνα με αυτήν, το σύμπαν είχε αρχικά τη μορφή μιας μαύρης αρχέγονης «σούπας». Ωστόσο, από το τίποτα, σχηματίστηκε ένα αυγό, μέσα στο οποίο εκκολάφτηκε ο θεός Ατούμ. Το πρώτο πράγμα που ο Ατούμ έκανε αφότου απέκτησε αυτοσυνείδηση ήταν να αυνανιστεί. Από το σπέρμα του γεννήθηκε η φυλή των θεών που τον βοήθησαν να δημιουργήσει και να κυριαρχήσει στο σύμπαν. Η ιδέα ότι η εκσπερμάτιση ήταν η κινητήριος δύναμη της δημιουργίας είχε τόσο κεντρικό ρόλο στην αρχαία Αίγυπτο, ώστε να συνδεθεί με την άμπωτη και τη ροή του Νείλου!
 
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292
Καθώς, λοιπόν, υπήρχε η πίστη ότι ο Φαραώ ήταν ο αντιπρόσωπος του θεού Ρα στον κόσμο, χρέος του ήταν να βοηθήσει τους θεούς να διατηρήσουν την ισορροπία. Έτσι, μια από τις «δουλειές» που έπρεπε να κάνει κάθε χρόνο, ήταν η τελετουργική αναπαράσταση της πράξης του Ατούμ που οδήγησε στη δημιουργία του κόσμου, προκειμένου να βοηθήσει το θεό να διατηρήσει τη ζωογόνο δύναμη του Νείλου και να συνεχιστεί ομαλά η ροή του. Κατά τη διάρκεια της γιορτής του θεού Νιμ, ο Φαραώ συνοδευόμενος από υπηκόους του, θα πήγαινε στις ακτές του Νείλου για να γίνει η τελετή. Ο Φαραώ περπατούσε μέχρι την άκρη του ποταμού, γδυνόταν και αυνανιζόταν με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε το σπέρμα του να πέσει στον ποταμό και όχι στην ξηρά. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλιζόταν ότι το ποτάμι θα συνέχιζε να ρέει ομαλά, διασφαλίζοντας τις καλλιέργειες της επόμενης χρονιάς.
ΥΓ Όσοι τώρα τελευταία αυνανίστηκαν δημόσια στη χώρα μας μήπως ήθελαν να κάνουν τοι ίδιο;  :2funny: :2funny: :2funny:
 
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292
Από την Αίγυπτο έχουμε και την παλιότερη καταγραφή πεολειχίας  :pipa1:
Χρονολογείται στην εποχή των αρχαίων Αιγύπτιων και σχετίζεται με το μύθο της ανάστασης του Όσιρη. Σύμφωνα με το μύθο, ο Όσιρις δολοφονήθηκε από τον αδελφό του, Σεθ, ο οποίος τον έκοψε σε κομμάτια που τα διασκόρπισε σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Ίσις, η αδελφή και σύζυγος του Όσιρις, ξεκίνησε ένα επικίνδυνο ταξίδι προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα κομμάτια του θεού και να τον ξαναφέρει στη ζωή. Πράγματι κατάφερε να τα συγκεντρώσει όλα, εκτός από ένα: το πέος του. Μη θέλοντας να αφήσει νεκρό τον εραστή της, έφτιαξε ένα πέος από πηλό και του χάρισε ξανά τη ζωή με πεολειχία.
Πιθανότατα, εκεί οφείλεται η θρησκευτική σύνδεση με τη συγκεκριμένη πρακτική, που σε αντίθεση με άλλους πολιτισμούς, δεν θεωρούνταν ηθικά απεχθής. Μάλιστα, οι Αιγύπτιοι, όπως και οι Φοίνικες, ήταν μεταξύ των πρώτων που χρησιμοποιούσαν κόκκινα κραγιόν σαν έναν τρόπο να «διαφημίσουν» τις ικανότητές τους στο στοματικό έρωτα.
 
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292
Η  :pipa1: της Ίσιδας στον Όσιρη...

 

Συνημμένα

  • sd.jpg
    sd.jpg
    353,3 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292
Στάση όγδοη: Άραβες...

Μιας και βρεθήκαμε στο παρελθόν ας συνεχίσουμε για λίγο το ταξίδι στο χρόνο. Οι αρχαίοι Άραβες, πριν την εμφάνιση του Ισλάμ, είχαν μια περίεργη παράδοση που σχετιζόταν με το «δανεισμό» της συζύγου. Η παράδοση αυτή δεν συνδεόταν μόνο με την πολιτική ή οικονομική αναβάθμιση. Αντίθετα, θεωρείται μια πρώιμη μορφή ευγονικής.
Την παράδοση εφάρμοζαν κυρίως οικογένειες χαμηλής κοινωνικής διαστρωμάτωσης που επιθυμούσαν να αποκτήσουν απογόνους μεγαλύτερου κύρους προκειμένου να «εξευγενίσουν» τη γενιά τους. Έτσι, οι άντρες δεν δάνειζαν τις συζύγους τους στον οποιοδήποτε. Μόνο άντρες υψηλούς κύρους που κατείχαν επιθυμητές δεξιότητες, επιτρεπόταν να έχουν επαφή με τη σύζυγο κάποιου άλλου. Στόχος της επαφής ήταν η γυναίκα να μείνει έγκυος. Τα παιδιά που προέκυπταν από την εκτός γάμου ένωση θεωρούνταν παιδιά του νόμιμου άντρα και όχι του βιολογικού πατέρα.
 
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292
Η διαδικασία του «δανείσματος» ήταν ιδιαίτερα απλή: Ο άντρας απλά έστελνε τη γυναίκα του στο σπίτι του άντρα που είχαν επιλέξει, εωσότου εκείνη θα κυοφορούσε, ακόμη και αν απαιτούνταν μήνες! Ωστόσο, προκειμένου ο σύζυγος να θεωρηθεί πατέρας του παιδιού, έπρεπε να απέχει από το σεξ κατά τη διάρκεια που η γυναίκα του ζούσε με τον άλλο άντρα. Αν τα κατάφερνε, το παιδί θεωρούνταν δικό του, στα μάτια της κοινότητας. Με λίγα λόγια όχι απλά ανεχόσουν να σε κερατώνει η γυναίκα σου, το επιζητούσες, αναγνώριζες το παιδί που έκανε με άλλον και όλο εκείνο το διάστημα δεν έκανες και σεξ  :headbang:
 
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292
Στάση ένατη: Ασσυρία...

Μένουμε στο παρελθόν. Παρόλο που δεν υπάρχουν αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του, ο Ηρόδοτος είχε γράψει ότι στην αρχαία Ασσυρία, δεν ήταν μόνο νόμιμο αλλά και υποχρεωτικό για όλες τις ανύπαντρες γυναίκες να εκπορνεύονται. Οι Ασσύριοι έδειχναν ιδιαίτερη αφοσίωση στη λατρεία της Αφροδίτης ή Ιστάρ, όπως την ονόμαζαν. Πίστευαν ότι προκειμένου μια γυναίκα να λάβει τη χάρη της, θα πρέπει να έχει σεξουαλική επαφή με έναν άγνωστο σε ναό της Αφροδίτης. Έτσι, κάθε γυναίκα της αυτοκρατορίας, από τις πιο επιφανείς μέχρι και αυτές των χαμηλότερων τάξεων, έπρεπε να εμφανιστούν τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους σε ναό της Αφροδίτης, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την ιερή τελετή.
 
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292
Η γυναίκα κατά τη διάρκεια της τελετής έπρεπε να φορά στο κεφάλι ένα στέμμα από κορδόνια, ώστε να ξεχωρίζει από τις άλλες γυναίκες. Κατόπιν, καθόταν στις σκάλες του ναού ή στο ιερό της Αφροδίτης και περίμενε να τη διαλέξει κάποιος άντρας. Ήταν υποχρεωμένη να συνευρεθεί με τον πρώτο άντρα που θα ερχόταν.
Το αρχαίο τελετουργικό τραβούσε ιδιαίτερα την προσοχή των αντρών. Όποτε ένας άντρας έβρισκε μια γυναίκα που του άρεσε, έριχνε χρήματα πάνω της και έλεγε «Σε ζητώ στο όνομα της θεάς». Αφού πραγματοποιούσαν την τελετή, η γυναίκα θεωρούνταν ιερή στα μάτια της θεάς και δεν μπορούσε πλέον να εξαναγκαστεί ή να πληρωθεί για σεξ.
Ο Ηρόδοτος, μάλιστα, επισήμανε το προβληματικό σημείο της τελετής, ενθυμούμενος ότι όλες οι ψηλές και όμορφες γυναίκες γυρνούσαν σπίτι τους πρώτες, αλλά αντίθετα οι άσχημες έπρεπε να περιμένουν περισσότερο, μερικές φορές και για χρόνια!!!
 
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292
Στάση δέκατη: Μάγια - Κεντρική Αμερική...

Η ανώτερη τάξη στον πολιτισμό των Μάγια επιδείκνυε ιδιαίτερη σημασία στην ανατροφή των γιών τους. Θεωρούσαν μάλιστα, μέρος των υποχρεώσεών τους όχι μόνο να παρέχουν στα παιδιά οικονομική και συναισθηματική στήριξη, αλλά και να καλύπτουν… τις σεξουαλικές τους ανάγκες! Έτσι, όταν οι γιοι των ανώτερων οικογενειών έφταναν στην εφηβεία, οι γονείς τους θα αναζητούσαν τον πιο όμορφο νέο από οικογένειες της ίδιας τάξης, προκειμένου να γίνει παρτενέρ του γιου τους μέχρι αυτός να παντρευτεί.
Η αρχαία μυθολογία των Μάγια αποδίδει την ομοφυλοφιλία στο θεό Σιν, ένα πνεύμα της φύσης με μορφή νάνου. Θρυλούνταν ότι ο Σιν είχε ομοφυλοφιλική επαφή με ένα δαίμονα προκειμένου να επιδείξει στους Μάγια πώς γίνεται ο έρωτας μεταξύ αντρών.
Η επαφή μεταξύ των αγοριών θεωρούνταν παρόμοια με έναν πραγματικό γάμο και αναγνωριζόταν από τους νόμους της φυλής. Οι νεαροί μάλιστα ζούσαν μαζί μέχρι να παντρευτούν, κάτι που γινόταν γύρω στην ηλικία των 20. Μάλιστα, η πρακτική ήταν τόσο διαδεδομένη, ώστε, όταν ένας ιεραπόστολος έφτασε εκεί, έγραψε ότι ο σοδομισμός ήταν μια από τις μεγαλύτερες αμαρτίες.
 

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.496
Κριτικές
110
Like
22.127
Πόντοι
26.336
Η διαδικασία του «δανείσματος» ήταν ιδιαίτερα απλή: Ο άντρας απλά έστελνε τη γυναίκα του στο σπίτι του άντρα που είχαν επιλέξει, εωσότου εκείνη θα κυοφορούσε, ακόμη και αν απαιτούνταν μήνες! Ωστόσο, προκειμένου ο σύζυγος να θεωρηθεί πατέρας του παιδιού, έπρεπε να απέχει από το σεξ κατά τη διάρκεια που η γυναίκα του ζούσε με τον άλλο άντρα. Αν τα κατάφερνε, το παιδί θεωρούνταν δικό του, στα μάτια της κοινότητας. Με λίγα λόγια όχι απλά ανεχόσουν να σε κερατώνει η γυναίκα σου, το επιζητούσες, αναγνώριζες το παιδί που έκανε με άλλον και όλο εκείνο το διάστημα δεν έκανες και σεξ  :headbang:

Οι γυναίκες των ανδρών υψηλού κύρους πως έβλεπαν την όλη φάση  :think:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom