socratis969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 711
- Πόντοι
- 301
Android και chromeΚινητό (andoid ή iphone) και browser? (Safari, Chrome ;)
Android και chromeΚινητό (andoid ή iphone) και browser? (Safari, Chrome ;)
Aλλαξοπιστησες μαν?
Το σποιλερ κρυβει αυτο που γραφεις και το εμφανιζει μολις το πατας.Μια ερώτηση το spoiler και το code Τι ακριβώς είναι??
Σπίκερ
Όλα οκ! Thanks αδερφέ λίγο ψάξιμο θέλει κ τα βρίσκεις όλα εύκολα!!!?Aλλαξοπιστησες μαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το σποιλερ κρυβει αυτο που γραφεις και το εμφανιζει μολις το πατας.
Αυτό το είδε κανείς ;Όταν θέλω να δω τις κριτικές μιας κοπέλας , τότε μου βγάζει κριτικές από όσες κοπέλες έχουν το ίδιο όνομα
Τυχαία κοιτάζω πχ Βαλεντίνα από Βούρβαχη
Στην πρώτη σελίδα έχει όντως κριτικές για Βαλεντίνα από Βούρβαχη, αλλά στις σελίδες 2, 3 κλπ έχει για άλλες Βαλεντίνες
Αν κάνω κλικ στην Βαλεντίνα , βγάζει αυτό
Φίλε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Προφανώς οι συνάδελφοι που έγραφαν έβαλαν όλοι το ίδιο όνομα και έγινε ομαδοποίηση σε ένα όνομα. Αν είσαι σίγουρος από ποιά κριτική και μετά πρέπει να γίνει Βαλεντίνα2 πχ., στείλε pm να αλλαχτεί.Όταν θέλω να δω τις κριτικές μιας κοπέλας , τότε μου βγάζει κριτικές από όσες κοπέλες έχουν το ίδιο όνομα
Τυχαία κοιτάζω πχ Βαλεντίνα από Βούρβαχη
Στην πρώτη σελίδα έχει όντως κριτικές για Βαλεντίνα από Βούρβαχη, αλλά στις σελίδες 2, 3 κλπ έχει για άλλες Βαλεντίνες
Αν κάνω κλικ στην Βαλεντίνα , βγάζει αυτό
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει από τις 14:00 ο spipis71 Αλλά ανάποδα. Τον συνδέει κανονικά στην αρχική σελίδα, αλλά στα νήματα τον πετάει έξω. Ούτε στο προφιλ του. Προσπάθήσαμε να το λύσουμε με αλλαγές browser , καθαρισμό cookies αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Εγώ από υπολογιστή έχω το ίδιο θέμα και σήμερα με mozilla. Ο spipis71 ούτε από smartphone μπορεί να περιηγηθεί στο σαητ. Αδυνατεί να επικοινωνήσει με κάποιον από την διοίκηση ο ίδιος. Μπορείτε να το δείτε;Σκρην πρώτο στην αρχική σελίδα. Αποσυνδεμενος και όσο και να συνδεθώ τίποτα.
Σκρην δευτερο μέσα σε τοπικ όλα δουλεύουν κανονικά.
Τι στο καλό;
Το ίδιο ακριβώς και σε μένα !Και σε εμένα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο από PC.
Έχεις μία ώρα να σβήσεις ή να επεξεργαστείς ένα post.Ποσο χρονο ειναι δυνατον να διορθωθεί ένα post; (15min?)
Πως γίνεται διαγραφή ενος post;
δηλαδη εγω αυριο θα μπω πριν το ματς με την αρσεναλ και θα αρχισω τα "θα τους γαμησουμε", θα παμε τελικο φετος" "θα τους πηδηξουμε¨, τα μα και μου και τα σχετικα...Έχεις μία ώρα να σβήσεις ή να επεξεργαστείς ένα post.