Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε ένα γκάλοπ να διαπιστώσετε το μέσο όρο ηλικιας των φανατικών σας επισκεπτών. Τότε θα καταλάβετε πόσο μας κουράζουν αυτές οι αλλαγές. Προσωπικά έχασα όλα μου τα μηνύματα στη προηγούμενη αναβάθμιση που είχα μέσα τηλέφωνα (τα χρησιμοποιουσα σαν αντζέντα). Τώρα διαπιστώνω ότι ξανά χάθηκαν.
τραγικο ρε φιλε. Απλά τραγικό. Συγκεντρωθείτε. Πόσους χάσατε από τη προηγούμενη ανανέωση. Δε σας έφτασε?
Πολύ ωραίο το νέο site. Συγχαρητήρια. Μία απορία όμως. Πού πήγαν οι πόντοι και τα τρόπαια στο προφίλ μου; Πώς γίνεται να έχω μηδέν πόντους με τη δραστηριότητα που είχα; Δείτε το όταν έχετε χρόνο. Ευχαριστώ...
Μπράβο σε όσους συνέβαλαν για να επιτευχθεί το τελικό αυτό αποτέλεσμα!
Σίγουρα κάποια μικρό προβληματάκια που υπάρχουν θα διορθωθούν.
Με μια πολύ γρήγορη ματιά να αναφέρω πως ενώ έχω συνδεθεί στο forum, όταν βρίσκομαι στη κεντρική σελίδα δεν μου εμφανίζει το control panel του λογαριασμού αλλά το "Συνδέσου ή κάνε εγγραφή " σαν να μην έχω κάνει σύνδεση.
Μπράβο σε όσους συνέβαλαν για να επιτευχθεί το τελικό αυτό αποτέλεσμα!
Σίγουρα κάποια μικρό προβληματάκια που υπάρχουν θα διορθωθούν.
Με μια πολύ γρήγορη ματιά να αναφέρω πως ενώ έχω συνδεθεί στο forum, όταν βρίσκομαι στη κεντρική σελίδα δεν μου εμφανίζει το control panel του λογαριασμού αλλά το "Συνδέσου ή κάνε εγγραφή " σαν να μην έχω κάνει σύνδεση.