Νέα

Το φαινόμενο του «δώσε καμιά πληροφορία»

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petros_sketo

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
12.719
Πόντοι
2.536
Τις τελευταίες ημέρες με αφορμή διάφορες φωτογραφίες απο κοπέλες μου που ανεβάζω σε διάφορα θέματα,έχω λάβει άπειρα μηνύματα από διάφορους οι οποίοι ζητούν πληροφορίες για τις κοπέλες αυτές.Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα έδινε πληροφορίες και θα εξέθετε κάποια κοπέλα που πηδάει;Μιλάμε για φαινόμενο όχι αστεία!

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Βραδιατικο σανο
1758487189920.jpeg
θα προτιμήσω αρνακι γαλακτος..:coffee:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Τις τελευταίες ημέρες με αφορμή διάφορες φωτογραφίες απο κοπέλες μου που ανεβάζω σε διάφορα θέματα,έχω λάβει άπειρα μηνύματα από διάφορους οι οποίοι ζητούν πληροφορίες για τις κοπέλες αυτές.Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα έδινε πληροφορίες και θα εξέθετε κάποια κοπέλα που πηδάει;Μιλάμε για φαινόμενο όχι αστεία!
ενω το οτι τις ανεβαζεις δεν τις εκτεθει ουτε και εσενα τυπε!!!

τα γραπτα μενουν. ακομη και αν διαγραφτουν. στον κοσμο του διαδικτυου μονο "αποκρυψη απο τον εαυτο σου κανεις" με το κουμπι της "διαγραφης"

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736
Για το φαινόμενο του humblebragging ποιά η άποψή σου;

Άσχετο δεν ξέρω απλά έτσι μουρθε.

OP
OP
petros_sketo

petros_sketo

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
12.719
Πόντοι
2.536
Μάγκες μιλάμε ότι οι τύποι ζητούν προφίλ ινστα και τα συναφή.

OP
OP
petros_sketo

petros_sketo

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
12.719
Πόντοι
2.536
ενω το οτι τις ανεβαζεις δεν τις εκτεθει ουτε και εσενα τυπε!!!

τα γραπτα μενουν. ακομη και αν διαγραφτουν. στον κοσμο του διαδικτυου μονο "αποκρυψη απο τον εαυτο σου κανεις" με το κουμπι της "διαγραφης"
Έγραψα κάπου ότι φοβάμαι μην εκτεθώ?Επίσης λόγω δουλειάς άσε με να γνωρίζω πολύ καλά τους κινδύνους του διαδικτύου.Διαβάστε τι ανεβάζει κάποιος πριν σχολιάσετε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για το φαινόμενο του humblebragging ποιά η άποψή σου;

Άσχετο δεν ξέρω απλά έτσι μουρθε.
Διάβασε τι έγραψα

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.077
Πόντοι
3.846
Μόνο που είναι τύπισσα αφέντρα κι όχι τύπος, απορώ ως παλιός τύπος πώς και δεν το πρόσεξες :coffee:
Τέσπα καλά κάνεις που είσαι μονοχοφάης, παραμέρισε τις διάφορες συκιές και καλά ζουμπουκώματα :headbaning1:

OP
OP
petros_sketo

petros_sketo

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
12.719
Πόντοι
2.536
Μόνο που είναι τύπισσα αφέντρα κι όχι τύπος, απορώ ως παλιός τύπος πώς και δεν το πρόσεξες :coffee:
Τέσπα καλά κάνεις που είσαι μονοχοφάης, παραμέρισε τις διάφορες συκιές και καλά ζουμπουκώματα :headbaning1:
Το πιό ωραίο σχόλιο τύπε μου!Απλό,λιτό και περιεκτικό.
Υ.γ και αφέντρες κανονίζουμε!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Βραδιατικο σανο
1758487189920.jpeg
θα προτιμήσω αρνακι γαλακτος..:coffee:
Δουλευομαστε με ηθικη,κι εγω του εστειλα δε λεω αλλα κ εγω εχω ανεβασει κ με ρωτησαν κτλ κ δεν επαθα και τιποτα βοηθωντας.Ειναι αυτοι που σε αλλα social λενε 'α μονο τα like θελετε' κ κανουν ακριβως το ιδιο εδω,μοστρα γιατι οι μοστρες χωρις ωφελεια ειναι το προβλημα κ το οτι γινεται εδω σε τετοια σελιδα που ναι 200% οτι θα ρωταμε καθως ειναι σεξοσελιδα ειναι το πιο μεγαλο προβλημα.Οπως ρωταει ο ιδιος η οποισδηποτε και καλα κανει πρεπει να δινει.Γεμισε ψεμμα το site και φιγουρα.Καλα να μαστε αλλα δεν εχει καμια ουσια το μοστραρισμα αν δε λεμε κατι αλλο.Βρηκαμε το καθε νημα ως δικαιολογια να μη πουμε τιποτα αλλο γτ και καλα ειναι νημα για το ταδε και οχι για το ταδε.Κραζε και κραξε ελευθερα,εγω σε διαβαζω απλα δεν ενοχλω ουτε μοστραρω κατι που αναμενοταν να χει ανταποκριση.Σα να μπω σε τσοντοsite κ να μου λενε ολη ''η κοπελα εκδιδεται?'' κ εγω να λεω καλα τι λυγουρια που υπαρχουν μονο κ μονο επειδη εγω ωφελουμαι,Ηθικη εδω μεσα δε παιζει κ δε λενε να το καταλαβουν γτ δεν ειναι το politsmenoi.gr αλλα το bou,γραφονται για πιο λογο?Χαιρετω και περιμενω την επομενη κριτικη απο τριο που κανεις κ μαρεσει ο τροπος που τις διαλυεις επειδη μπροστα σε γυναικα χανονται

• Like
Αντιδράσεις: Magi

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Νηματοθέτη τι περίμενες; Χειροκρότημα;
Αφού βλέπεις τι λιγούρια είναι, τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση; Όταν κάποιος ξέρει μόνο από τάνες, θα νομίζει ότι όλες οι γυναίκες είναι τάνες.

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
584
Πόντοι
81
Τις τελευταίες ημέρες με αφορμή διάφορες φωτογραφίες απο κοπέλες μου που ανεβάζω σε διάφορα.....Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα έδινε πληροφορίες και θα εξέθετε κάποια κοπέλα που πηδάει;Μιλάμε για φαινόμενο όχι αστεία!
Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ανέβαζε φωτογραφίες στο ίντερνετ, μόνο κάποιος που περιμένει να του στείλουν μηνύματα, ψοφάς να σου στέλνουν μηνύματα, ξεροχύνεις όταν βλέπεις pm, αρρωσταίνεις αν δεν έχεις μήνυμα, παραδέξου το.

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.034
Πόντοι
456
Περισσότερο από 50% πλέον, είναι ναυάγια/καμμένοι/ψυχάκια/αγάμητοι/ματάκηδες/κρυφόπουστες(με την κακή έννοια) και έχουν κατακλύσει το site!

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
17.752
Πόντοι
3.556
Περισσότερο από 50% πλέον, είναι ναυάγια/καμμένοι/ψυχάκια/αγάμητοι/ματάκηδες/κρυφόπουστες(με την κακή έννοια) και έχουν κατακλύσει το site!
Έχει τέτοιους το σάιτ πέφτω από τα σύννεφα :confused:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Ζουμε στην εποχη που χωρις τον μαλακα σου δεν πας πουθενα ...
μεταφραση οπου και να παμε μαλακες θα βρουμε ..

Ετσι και εδω εχει με το τσουβαλι ΟΜΩΣ το συγκεκριμενο φορουμ ειναι για ενημερωση προς πασα κατευθηνση με ειδικότητα οτι γυρίζει γύρω απο το σεξ ,πληρωμενο η μη να ειναι στην κορυφη ...

Οποτε αγαπητα καριολια εαν θελετε να προβαλετε την κωλαρα σας να πατε να κανετε σελιδα και κανεις δεν θα σας ενοχλει μονο θα σας διαβαζει πχ τα απομνημονεύματα του παπαρα...

Εδω αν στρωσετε κωλο και διαβασετε και θα πάρετε τα χαμπαρια σας και θα ρωτατε τους άτρωτους και οχι τα πεινασμένα και τα ψευτονταβατζακια...λιγη ευστροφία αν εχεις καλως ...αλλιως αλλαξε παραλια ...

:coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.305
Πόντοι
15.931
Νηματοθέτη τι περίμενες; Χειροκρότημα;
Αφού βλέπεις τι λιγούρια είναι, τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση; Όταν κάποιος ξέρει μόνο από τάνες, θα νομίζει ότι όλες οι γυναίκες είναι τάνες.
γιατι το συγκεκριμενο φορουμ ειναι και για συνοικεσια :think:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Σε λίγο θα μας πεις ότι όσοι έχουν να γαμήσουν από τότε που ήταν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση έρχονται εδώ μήπως και δουν καμιά τιράντα σουτιέν για να τον παίξουν και ζητάνε ίνστα μήπως και γαμήσουν τζάμπα τη γυναίκα του άλλου. Μα καλά πού τα είδατε αυτά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom