Νέα

Το φαινόμενο 90 - 10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kgkano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.889
Πόντοι
6.056
Ε γι'αυτό και οι περισσότεροι 'βολεύονται' τελικά με την εύκολη λύση,όποια τους κάτσει εκεί στα συν πλην 30 τους,κοιτάνε να την παντρευτούν.Σου λέει άμα το αφήσω για μετά,θα'χω όλα αυτά.

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
584
Πόντοι
81
Η αρχή του Παρέτο, όποιο έχει σπουδάσει τα ξέρει αυτά
Ο Παρέτο ήταν ένας Ιταλός μεγάλος μπουρδελιάρης ήτανε μέλος στο ιταλικό bou, που είχε γράψει 80 στους 100 άντρες δεν έχουν μυρίσει μουνί γυναίκας. Οι 20 % ξέρουν τι εστί μουνίλα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.117
Πόντοι
6.256
σε αυτά τα θρεντ το μόνο που αλλάζει είναι ο τίτλος το περιεχόμενο είναι πάντα ίδιο....μίρλα...

meanwhile οι γκόμενες σήμερα είναι πιο εύκολες και πιο διαθέσιμες από ποτέ

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.889
Πόντοι
6.056
Όποιος βγαίνει έξω συχνά τα βράδια, θα δει άπειρες γυναίκες 35άρες να συμπεριφέρονται σαν 20χρονες, ντίρλα, να κοπανιούνται, να παραπατάνε και να σαλιαρίζουν με ό,τι βρουν.
΄Και παντρεμένες με παιδιά που τα τιναξαν όλα στον αέρα, μόλισ είδαν πως 'μπορούν να χαρούν τη ζωούλα τους'.

Στην Ελλάδα όλα αυτά;

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.906
Πόντοι
4.696
Tο έκανα εγώ, φίλε. Δεν ήταν γκομενικό φλερτ. Στο πεντάλεπτο ξέρεις τι ερώτηση μου έκανε; Αν έχω instagram. Εδώ είμαι λέω μπροστά σου, ρώτα με ό,τι θέλεις να μάθεις, Το τι μαλακίες μου έλεγε για να μου βγει σωστή ότι με το ίνστα είναι καλύτερα δεν λέγεται. 30 χρονών αυτή.
Ενταξει, δεν ειναι όλες έτσι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισχύει 100%

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.237
Πόντοι
28.246
Ενταξει, δεν ειναι όλες έτσι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισχύει 100%
΄ΟΛΕΣ!
Πρόσεχε, το κουβέντιασα με δυο άλλες και προσπαθούσαν να την δικαιολογήσουν. Η μία μάλιστα μου είπε, κάτσε ρε, εσύ μπορεί να έχεις πατήσει τίποτα likes ή να σχολιάζεις υπέρ φασισμού. Και μόλις της είπα, ρώτα με για τις απόψεις μου για το θέμα αυτό, να δεις τι έχω να σου πω το βούλωσε...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.906
Πόντοι
4.696
΄ΟΛΕΣ!
Πρόσεχε, το κουβέντιασα με δυο άλλες και προσπαθούσαν να την δικαιολογήσουν. Η μία μάλιστα μου είπε, κάτσε ρε, εσύ μπορεί να έχεις πατήσει τίποτα likes ή να σχολιάζεις υπέρ φασισμού. Και μόλις της είπα, ρώτα με για τις απόψεις μου για το θέμα αυτό, να δεις τι έχω να σου πω το βούλωσε...
Δεν είσαι όσο ομορφάντρας είμαι εγώ ρε :grin::grin::sunglasses:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.531
Πόντοι
10.656
Tο έκανα εγώ, φίλε. Δεν ήταν γκομενικό φλερτ. Στο πεντάλεπτο ξέρεις τι ερώτηση μου έκανε; Αν έχω instagram. Εδώ είμαι λέω μπροστά σου, ρώτα με ό,τι θέλεις να μάθεις, Το τι μαλακίες μου έλεγε για να μου βγει σωστή ότι με το ίνστα είναι καλύτερα δεν λέγεται. 30 χρονών αυτή.

΄ΟΛΕΣ!

σημεια των καιρων. Πριν 1000 χρονια εκανες απαγωγη, πριν 50 χρονια θα δινατε ραντεβου, πριν 20 χρονια θα σου ζηταγε κινητο, τωρα σου ζηταει σοσιαλ.
Το 2077 μπορει να σκαναρονται αυτοματα τα chip που εχουν στο κεφαλι και να μην χρειαζεται να ανταλλαξουν τροπο επικοινωνιας :confused:

Η ουσια παραμενει η ιδια. Ο κυνηγος θα κυνηγαει το θηραμα με οτι μεσο διαθετει, ο ικανος θα πετυχαινει, ο ανικανος θα αποτυγχανει. Οι συνθηκες δεν θα ειναι ποτε ιδανικες για κυνηγι, ουτε ο ανταγωνισμος μεταξυ των αρσενικων θα μειωθει. Μερος της εξελιξης ειναι ολα, και η προσαρμογη το πιο χρησιμο οπλο.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.838
Πόντοι
456
Θα κάνω ένα κουίζ στο site μου και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα.
Το ερώτημα θα είναι αν τις τελευταίες 10 φορές που γάμησαν γκόμενα, ήταν μέσω dating app/ social media ή καμάκι από κοντά.
Το δεύτερο.....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.531
Πόντοι
10.656
σε αυτά τα θρεντ το μόνο που αλλάζει είναι ο τίτλος το περιεχόμενο είναι πάντα ίδιο....μίρλα...

Μην τους χαλας το αφηγημα :coffee: Ολες παρθενες ειναι, και εχουν ονειρο να γερασουν με 20 γατες...

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.838
Πόντοι
456
Επιστημονική έρευνα από 14 Απριλίου χα χα

1753028457941.png
Σου απάντησα

poutaniaris_anhr

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
15
Like
1.093
Πόντοι
1.525
Μαγκες κακα τα ψεματα, οι ανδρες ημασταν ανεκαθεν πεφτουλες και λιγουρια, ετοιμοι να κανουμε παπαδες για να πηδηξουμε εστω και μουνι κατωτερης ποιοτητας.
Η διαφορα στις μερες μας ειναι οτι, λογω σοσιαλ, μας πηραν χαμπαρι οι γυναικες. Ετσι, ενω μεχρι προτινος γουσταραν που τους την επεφτε ακομα και ο καγκουροπεφτουλας, γιατι , πολυ απλα, δεν ήξεραν ότι ειναι τετοιος, τωρα δεν καθονται καν να ασχοληθουν με καποιον που δεν ειναι εντυπωσιακος με την πρωτη ματια γιατι εχουν αλλους πενηντα ομοιους που περιμενουν στην ουρα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1: για δειτε τι γινεται εδω μεσα που ειμαστε ολοι γαμιαδες, πουτσαραδες και τρομερα εμπειροι εραστες. Δεν προλαβαινει να σκασει μυτη καποια κοκκινη λυσσα και μετραει εκατονταδες μηνυματα διαθεσιμων και σε ο,τι πει τρεχουν καραβανια μουνοδουλων (ενας και εγω φυσικα) να δινουν αξια στα μηνυματα της, στις αποψεις της, να την αποθεωνουν, να την βριζουν, να ασχολουνται μαζι της κλπ.
Υπο νορμαλ συνθηκες θα ασχολουνταν μαζι της ή ΜΟΝΟ οισυνομήλικοί της, ή οι απαξιωμένοι της κοινωνίας. Τώρα ασχολείται μαζί της το μισο σαιτ.

*ζητω συγνωμη προκαταβολικως απο την κοκκινη λυσσα, δεν την ξερω την κυρια, μπορει να ειναι και γαμω τις γκομενες ή γαμώ τα παιδιά, αλλα αν δει κανεις το ενδιαφερον που εχει προκαλεσει και το αντιπαραβαλει με φωτο που εχει στειλει και λοιπα χαρακτηριστικα (ηλικια κλπ), πιστευω ότι αυτη η ίδια δεν φανταζοταν στα πιο τρελα της ονειρα ολο αυτό.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2: Αλβανεζες, Βουλγαρες, Ρωσιδες, Μολδαβές κλπ. Πώς συμπεριφέρονταν και ποιους παντρευονταν όταν πρωτοήρθαν στην Ελλαδα και τι γίνεται σήμερα; Δεν χρειάζεται να αναλύσω - ακομα και ο μπαρμπας στο χωριό έτρωγε καλό ψαχνό το παλιό τον καιρό, μπορει και να παντρευοταν τη μουναρα.
Τωρα που μάς πηραν χαμπαρι αν δεν εχεις καμπριο δεν βγαινει ουτε για καφε μαζι σου δεν πα να ειμαι μετριοτητα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: είμαστε εύκολοι και κοιταμε μονο την παρτη μας - κανουμε τα παντα για το μουνι και εκτος απο αμπελοφιλοσοφια, είμαστε ετοιμοι για τον απολυτο ξεπεσμο αν ειναι να γαμησουμε - μας καταλαβαν - μας εχουν δεδομενους - ξενερωσαν - εχουν οσους θελουν σαν εμας - αρα ψαχνουν το κατι παραπανω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.237
Πόντοι
28.246
πριν 20 χρονια θα σου ζηταγε κινητο, τωρα σου ζηταει σοσιαλ.
Το να μου ζητήσει το αριθμό κινητού μου για να τα ξανα πούμε δείχνει ότι την ενδιαφέρει κάτι σε εμένα (ή αυτή σε εμένα αν το ζητήσω εγώ) και θέλει να τα ξανά πούμε. Αλ΄λά να μην μπαίνει στην διαδικασία να συζητήσει για να μάθει κάποιον έστω σε αρχικό στάδιο, δεν το λες και φυσιολογικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom