gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
απο τον λαο
για τον λαο τυπε
![]()
απο τον λαο
για τον λαο τυπε
![]()
απο τον λαο
για τον λαο τυπε
![]()
Λοιπον τα συνθηματα ταχουμε ετοιμα, η αγωνιστικη διαθεση ειναι στο μαξιμουμ...........Μια αεροσυνοδοs λειπει και ειμαστε κομπλεαπο τον λαο
για τον λαο τυπε
![]()
Λοιπον τα συνθηματα ταχουμε ετοιμα, η αγωνιστικη διαθεση ειναι στο μαξιμουμ...........Μια αεροσυνοδοs λειπει και ειμαστε κομπλε![]()
στειλε μου ενα να το βαζω στις τσαρκες![]()
εχω πολλες με τον δημητρακη29 σε σταμπα και παντα γυριζω σπιτι γυμνος ....μου την σκιζουν οι γκομενες στον δρομοκαλά θα κάνεις..θα τρέχουν τα μουνάκια να σου πάρουν την μπλούζα
απολυτε παλι πιπινια βαζεις , εγω λεω αυτη
http://[URL unfurl="true"]www.taipeitimes.com/images/2013/05/13/thumbs/P04-130513-353r.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αυτη να την βαλεις στο θρεντ του αβραμη με τους μουστακαληδες τυπε ;D
εχω πολλες με τον δημητρακη29 σε σταμπα και παντα γυριζω σπιτι γυμνος ....μου την σκιζουν οι γκομενες στον δρομο
στην φαλακρασυγκρίνεις την νύχτα με την ημέρα..
άσε που ο Δημητράκης29 σου μοιάζει λιγάκι
εχω πολλες με τον δημητρακη29 σε σταμπα και παντα γυριζω σπιτι γυμνος ....μου την σκιζουν οι γκομενες στον δρομο
στην φαλακρα![]()
μαν θες να μιλησω στο μπος να γινεις μοντ στα τραβελοθρεντ/κροσοθρεντ/ιατρικα θρεντςγενικά και στο χέσιμο ίδιοι είστε..η κωλοσούφρα με 2200 αιμορροίδες και σαν μαύρη τρύπα
"Απολυτε...ηγετη...ανέμησε την χαιτη..!!!"![]()
μαν θες να μιλησω στο μπος να γινεις μοντ στα τραβελοθρεντ/κροσοθρεντ/ιατρικα θρεντς![]()